Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
01/10/2022

Βασικές Πλανητικές Όψεις Οκτωβρίου

 • 10 Οκτωβρίου Πανσέληνος στη 16 Κριού
 • 25 Οκτωβρίου Νέα Σελήνη με Μερική Ηλιακή Έκλειψη στη 2 Σκορπιού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

 • 1/10 Ερμής ήδη σε στάση
 • 3/10 Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο
 • 8/10 Πλούτωνας σε στάση στον Αιγόκερω
 • 10/10 Πλούτωνας ορθόδρομος στον Αιγόκερω
 • 11/10 Ερμής στον Ζυγό
 • 22/10 Κρόνος σε στάση στον Υδροχόο
 • 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη στον Σκορπιό
 • 24/10 Κρόνος ορθόδρομος στον Υδροχόο
 • 28/10 Δίας ανάδρομος μπαίνει στους Ιχθύς
 • 30/10 Ερμής στον Σκορπιό

Πλούσιος ο Οκτώβρης, καθώς έχει τα πάντα. Την ορθοδρόμηση του Ερμή -που θα τακτοποιήσει από την Παρθένο “τους τζερεμέδες” του προηγούμενου μήνα, αλλά και των δύο ισχυρών -δε θα πω “κακών”- του Πλούτωνα πρώτα και έπειτα του Κρόνου. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επιλυθούν καταστάσεις, αλλά σίγουρα θα λειτουργήσουν όλοι οι πλανήτες σαν φωτεινοί σηματοδότες, μέχρι την έκλειψη στο τέλος του μήνα -αλλά και τον επόμενο- για να κάνουμε τα ξεκαθαρίσματα μας για το επόμενο τρίμηνο. Από τη μια Ήλιος-Αφροδίτη σε στενή σχέση σχεδόν όλο το μήνα και σε αγαπησιάρικο, συντροφικό, ισορροπημένο και διπλωματικό ζώδιο στο Ζυγό, και από την άλλη ο Ερμής να αλλάζει θέσεις από την Παρθένο -και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 7/10 -, στο Ζυγό -σε αντίθεση με τον Δία στις 12/10 και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22/10- για να καταλήξει στον Σκορπιό. Η ιστορία αγάπης καταλήγει σε αστυνομικό διήγημα και στην κλασσική ατάκα “Ο μπάτλερ -ο Ερμής, δηλαδή- το έκανε!”

Αιγόκερως

Καριέρα, επάγγελμα, επίτευξη, δημόσια εικόνα, γάμος, όλα φαίνονται να, και όντως, πηγαίνουν τόσο καλά! Θέματα επιπολαιότητας μπορεί να σας εκθέσουν όχι στους άλλους, στον εαυτό σας. Ωιμέ! Επειδή είναι άξονας ένα μάθημα που καλείστε να πάρετε αυτή τη φορά είναι κατά πόσο αφήνω τα ηνία, χαλαρώνω, δέχομαι τον εαυτό μου, τον άνθρωπο όπως είναι και όχι όπως επιτάσσει η κοινωνία.

Δραστηριότητα στον τομέα εργασίας και καθημερινότητας, προσοχή εκεί κοντά στην πανσέληνο μην εκτεθείτε στην επικοινωνία σας. Μπορεί να αφορά και σε αδέρφια, φίλους, συγγενείς, μετακινήσεις, το τηλέφωνο ή το αυτοκίνητο, χαρτιά και έγγραφα που αφήσατε με τον Ερμή ανάδρομο. Μην τα προσπεράσετε! Σε σειρά και τα οικονομικά σας, τα βάζετε, σας βάζουν, δεν έχει σημασία, πάντως γίνεται. Όλα καλά! Τα μπαμ αργούν ακόμα!

Υδροχόος

Από αυτά που σπαρταράνε υπερδραστηριότητα στο κομμάτι έρωτα και παιχνίδι, σας εφιστώ την προσοχή αν δεν έχει να κάνει με καλλιτεχνικό έργο και δημιουργία, και παιδιά. Προσοχή μην εκτεθείτε σε θέματα τα οποία αφορούν σε περιουσία, κινητά, αποκτήματα. Είστε από τους ελάχιστους οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη σύνδεση πνευματικότητας και οικονομικής πραγματικότητας. Κάτι θα σας δώσουν αλλά σίγουρα από κάτι θα σας στερήσουν.

Ξέρω, έχετε περάσει τη στέρηση, τα τελευταία… χρόνια, μη ρίξετε τώρα το γάλα από την κανάτα που με τόσο κόπο μαζεύατε! Το σύμπαν σας στέλνει τα χαμόγελά του, δείτε τα, αντιληφθείτε την εύνοια και μην αγνοήσετε τα ψήγματα θετικότητας. “ Η ζωή, μου γελά!” Ανάπτυξη, προώθηση, πραγμάτωση. Προεργασία, επιφυλακτικότητα, επάρκεια, αυτοπεποίθηση, ανάλυση και θέμα για έκθεση “Ποιό είναι το νόημα της ζωής για εμένα;” Δώστε προσοχή γιατί τον επόμενο μήνα θα σας φωνάξουν να “βγάλετε μια κόλλα χαρτί”, θα πέσουν τα ΣΟΣ.

Ιχθύες

Ακόμα και τα πιο αθώα και ευέλικτα ψαράκια με τις παρούσες πλανητικές όψεις καλείστε να πάρετε θέση, να πάρετε εργαλεία- λοστούς, αξίνες, σφυριά- να πάρετε τη βοήθεια των πλανητών και τα μηνύματα και να προχωρήσετε τη ζωή σας. Στα θετικά η εύνοια του Δία και στον οίκο των κίνησης εσόδων, αλλά και στον οίκο που αφορά τα πάντα όλα, έμμεσα και άμεσα, εικόνα, σχέσεις, έκφραση και τις επιθυμίες της ψυχής μου – και θα σας συντροφεύει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας σε αναδρομή!

Γενικά, το σύμπαν σας καλεί για αυτο-πραγμάτωση, να υλοποιήσετε, να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας, και τη μεγαλοσύνη να μην τα περιορίσετε και για κανέναν λόγο. Μάθημα της εξέλιξης και των επερχόμενων εκλείψεων, δώστε σημασία στα μικρά, στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Τη μεγάλη εικόνα την έχετε, την κουβαλάτε μέσα σας, την κατέχετε, εσείς τώρα με εργαλεία -τα παραπάνω και το τηλέφωνο και το ποδήλατο-, αλλάζετε τη γνώση και το νόημα της καθημερινότητας.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα