Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
01/10/2022

Βασικές Πλανητικές Όψεις Οκτωβρίου

 • 10 Οκτωβρίου Πανσέληνος στη 16 Κριού
 • 25 Οκτωβρίου Νέα Σελήνη με Μερική Ηλιακή Έκλειψη στη 2 Σκορπιού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

 • 1/10 Ερμής ήδη σε στάση
 • 3/10 Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο
 • 8/10 Πλούτωνας σε στάση στον Αιγόκερω
 • 10/10 Πλούτωνας ορθόδρομος στον Αιγόκερω
 • 11/10 Ερμής στον Ζυγό
 • 22/10 Κρόνος σε στάση στον Υδροχόο
 • 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη στον Σκορπιό
 • 24/10 Κρόνος ορθόδρομος στον Υδροχόο
 • 28/10 Δίας ανάδρομος μπαίνει στους Ιχθύς
 • 30/10 Ερμής στον Σκορπιό

Πλούσιος ο Οκτώβρης, καθώς έχει τα πάντα. Την ορθοδρόμηση του Ερμή -που θα τακτοποιήσει από την Παρθένο “τους τζερεμέδες” του προηγούμενου μήνα, αλλά και των δύο ισχυρών -δε θα πω “κακών”- του Πλούτωνα πρώτα και έπειτα του Κρόνου. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επιλυθούν καταστάσεις, αλλά σίγουρα θα λειτουργήσουν όλοι οι πλανήτες σαν φωτεινοί σηματοδότες, μέχρι την έκλειψη στο τέλος του μήνα -αλλά και τον επόμενο- για να κάνουμε τα ξεκαθαρίσματα μας για το επόμενο τρίμηνο. Από τη μια Ήλιος-Αφροδίτη σε στενή σχέση σχεδόν όλο το μήνα και σε αγαπησιάρικο, συντροφικό, ισορροπημένο και διπλωματικό ζώδιο στο Ζυγό, και από την άλλη ο Ερμής να αλλάζει θέσεις από την Παρθένο -και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 7/10 -, στο Ζυγό -σε αντίθεση με τον Δία στις 12/10 και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22/10- για να καταλήξει στον Σκορπιό. Η ιστορία αγάπης καταλήγει σε αστυνομικό διήγημα και στην κλασσική ατάκα “Ο μπάτλερ -ο Ερμής, δηλαδή- το έκανε!”

Ζυγός

Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάστε για πολύ καιρό. Γλυκείς, όμορφοι, ακόμα και με ανάδρομο Ερμή αισθάνεσθε εναρμονισμένοι με το σύμπαν. Σχέσεις, σχέσεις, σχέσεις, συνεργασίες, ισορροπίες, διπλωματία, το περιβάλλον μου, που κατοικώ, τα όρια μου, τα θέματά μου, τα θέλω μου, -ΝΑΙ!-, επιθυμίες, εργασία, ελεύθερος χρόνος, παιδί, οικογένεια, περιβάλλον, περιβάλλον, περιβάλλον, άποψη, έκφραση και το κραγιόν μου. Φωτεινοί και υπέρλαμπροι, κατακτάτε ό,τι λόγω πεποιθήσεων, παρελθούσων εμπειριών, δικαίως και αδίκως, στερηθήκατε. Απολαύστε τη ζωή, αισθανθείτε την ευγνωμοσύνη και τη δικαίωση μιας διαδικασίας που έχει να κάνει με το παρελθόν.

Δεν είστε αντιμέτωποι με τους άλλους πλέον, -είστε ‘οι άλλοι’ στο ζωδιακό- αλλά είστε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας, την αλήθεια σας, την εικόνα σας, την πραγματική σας ομορφιά. Ο Ουρανός στον οίκο της μεταφυσικής και του παρελθόντος σας “τα σκάει” καιρό τώρα, από κοντά και ο Άρης στον οίκο της αυτο-πραγμάτωσης και εξέλιξης. Τι όμορφα πυροτεχνήματα! Ευχές για “καλή ηλιακή επιστροφή”!

Σκορπιός

Σκοτεινοί και μυστήριοι, έτσι είναι, κάποια στιγμή η υπογραφή που βάλατε με το κάρμα έρχεται τώρα να αποδείξει ότι δεν είστε τρελοί και όλα είναι έτσι. Ξεκινά -ναι, για εσάς όλη σας τη ζωή- ένας δρόμος εκπλήρωσης, και αφορά τόσο αλλαγή όσο και σταθερότητα, ο άξονάς σας, η αξία σας είναι αυταπόδεικτη, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά τώρα -τα έχετε κάνει-, είστε σκαπανείς. Θα υπερτονίσω τη σημασία των σχέσεων και των άλλων στη ζωή σας. Όλη σας η δράση το μήνα αυτό -και για το επόμενο τρίμηνο- έχει να κάνει με ξεκαθαρίσματα, στρώνετε ένα κυριακάτικο τραπέζι και καλείτε εκείνους που θέλετε και θέλουνε να είναι κοντά σας.

Είναι η εποχή που προετοιμάζεστε να τα αλλάξετε όλα, δεν έχετε -και δε χρειάζεστε κιόλας καμία δικαιολογία. Ερμής ορθόδρομος, μέσα σας και αυτό βγαίνει και έξω σας, Πλούτωνας ορθόδρομος σε σχέση με αδέρφια, επικοινωνία, μετακίνηση, έκφραση, Κρόνος ορθόδρομος σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, γονιών, γάμου. Εύχομαι να είναι μήνας εργασίας με τον εαυτό σας, για να μπορείτε προς το τέλος αυτού και τον επόμενο να κάνετε τις “σωστές” ευχές για τα γενέθλιά σας!

Τοξότης

Αισιόδοξοι και με αυτοπεποίθηση, για άλλη μια φορά, θέτετε τα θεμέλια των στόχων και της επίτευξης στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσοχή μεταξύ 8 και 12 Οκτωβρίου σε οτιδήποτε μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένο, “γυμνό”, απροστάτευτο στη σχέση σας και στις συνεργασίες σας, στο σπίτι σας, στην οικογένεια άλλα και στην βαθιά σας ψυχολογία. Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι καλά περνάτε, φαίνεται ότι διασκεδάζετε. Υπερβολές στον έρωτα, στο φλερτ, με τα παιδιά, αλίμονο, μη χάσετε τον εαυτό σας!

Ό,τι και να κάνετε το τέλος του μήνα θα σας φέρει αντιμέτωπο με το “άλλα θέλω, κι άλλα κάνω, πως να σου το πω”, μη χάσετε τα γκέμια, είστε γεννημένοι καβαλάρηδες. Ευνοημένοι για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και τύχης από μωρά. Γενικότερα τακτοποιείστε ό,τι εκκρεμεί, ρυθμίστε και συντονιστείτε για όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα