Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
31/08/2022

Βασικές Πλανητικές Όψεις Σεπτεμβρίου 2022

  • Πανσέληνος 10/9 στη 17 Παρθένου
  • Νέα Σελήνη 25/9 στη 2 Ζυγού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 5/9 Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο
  • 9/9 Ο Ερμής γυρνάει station για να αναδρομήσει στις 11/9 στην 8 Ζυγού (έως 30/9)
  • 23/9 Ο Ερμής ανάδρομος μπαίνει στην Παρθένο
  • 23/9 Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό
  • 29/9 Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό

Κι όλα μπερδεύονται γλυκά! Με τόσους ανάδρομους πλανήτες και ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό, Πανσέληνος στις 10 του μηνός, στα μεταβλητά του δεύτερου δεκαημέρου και Nέα Σελήνη στον Ζυγό, και Ερμή σε αντίθεση με Δία και Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δε θα γλυτώσουμε τη λαϊκή σοφία “άλλο μου ‘δειξες κι άλλο μου… ‘μπηξες”! Και η Σελήνη – “ραπανάκι στην κουβέντα μας κι η Παγώνα”, να κουνάει τα νερά στο τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη -16/9 στην 14 μεταβλητών-, αλλά και στη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης -26/9, στην 26 Παρθένου. Ο Άρης από τους Διδύμους, σε ρόλο μαθητή- καθηγητή αυτή τη φορά, σε τρίγωνο με τον Ερμή, στην έναρξη του μήνα, και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στο τέλος. Ο Ερμής, ανάδρομος έπειτα σε στάση μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα, κάνει και αντίθεση στη μοίρα με τον Ποσειδώνα, πριν γυρίσει ορθόδρομος. Όπως λέει και ο Νόμος του Μέρφυ “αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει”! Με τόσο αέρα , Ερμή και Παρθενίλα, σκεφτείτε τον Σεπτέμβρη σαν ένα κύβο του Ρούμπικ, τον οποίο πρέπει να λύσετε!

Κριός

Ξεκινώντας ο Σεπτέμβρης, -πιο τυχεροί θα νιώσετε οι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και των τελευταίων-τελευταίων ημερών του ζωδίου-, καθώς Δίας και Αφροδίτη φροντίζουν να περνάτε καλά. Ωστόσο, πριν ανοίξετε τα φτερά, το στόμα και το πορτοφόλι σας, σκεφτείτε το. Περιορίστε την περιττολογία και τις υποσχέσεις. Αισθάνεστε τυχεροί και ευνοημένοι και κρατάτε τη φλόγα αναμμένη. Ο Άρης γκαζώνει, άλλα με την αναδρομή του Ερμή -από τις 9/9 σε στάση και σε ανάδρομη πορεία όλο τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο-, καλό θα ήταν να βάλετε και λίγο φρένο. Κατ’ αρχάς δώστε προσοχή σε θέματα υγείας. Μελετήστε τα πλάνα κατά τη διάρκεια του μήνα, μικρότερα βήματα, δοκιμάστε πράγματα, πειραματιστείτε, δεν κάνουν όλα για όλους, και από τον επόμενο μήνα, μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά.

Επίσης, αθληθείτε, πολύ καλή εκτόνωση και σας πάει. Θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα παιδιών, δείξτε ευαισθησία, ειλικρίνεια και εξυπνάδα, όχι επιθετικότητα. Και αμέσως μετά στις 10 του μηνός η πανσέληνος έρχεται να φωτίσει θέματα εργασίας, παραγωγικότητας, προσφοράς, οργάνωσης της καθημερινότητας. Στα μέσα του μήνα θα βρεθείτε σε δυσκολία διαχείρισης σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, ή και τα δύο. Επιστροφές σε έρωτες. Σας ψάχνουν ή τους ψάχνετε; Και αν τρέφετε ρομαντικά αισθήματα για κάποιον/κάποια από το χώρο εργασίας, ξανασκεφτείτε το. Δύσκολες μέρες 22 και 23 του μήνα, μπερδέματα, ασυνεννοησία, τάση για εξαπάτηση! Η Νέα Σελήνη στην 25 του μηνός σας καλεί να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως μην υπογράψετε τίποτα, μέχρι να αλλάξει ο μήνας. Και οι τελευταίες μέρες του μήνα αυτού θα είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψετε τους όρους και τις προϋποθέσεις σε σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές, ερωτικές, είτε αφορούν στην εργασία και τα οικονομικά, σε όλα τα επίπεδα, και να αξιολογήσετε ποιες πραγματικά αξίζουν.

Ταύρος

Χρήματα μπαίνουν στο σπίτι, αλλά δε μένουν, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι σημαντικό να φροντίσετε να περάσετε καλά κατά τη διάρκεια του μήνα και με τα λίγα και με τα πολλά. Διαθέτετε οξύνοια και αντίληψη στο θέμα των οικονομικών, είστε πρακτικοί και συνετοί άνθρωποι, κάντε τις απαραίτητες κινήσεις μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. Η πανσέληνος στις 10 του μήνα ερεθίζει θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με εσάς ως μονάδα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, με τον έρωτα, την διασκέδαση, τη χαρά της ζωής, το παιχνίδι. Enjoy! Το ίδιο θα σας δείξει και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη, εκεί στα μέσα του μήνα, ρομαντισμός ή σεξουαλικότητα, συντροφικότητα ή ανεξαρτησία, τρυφερότητα ή σκληρότητα. Κάνετε το παιχνίδι σας και περνάτε καλά -ιδιαίτερα οι του πρώτου δεκαημέρου.

Θέματα του παρελθόντος τα οποία δεν είχαν κλείσει, επιστρέφουν. Μετά τις 22-23, θεωρείτε ότι πρέπει να δώσετε βάση στον εαυτό σας και αυστηρά στις δικές σας επιθυμίες. Προσοχή, γιατί η εσωστρέφεια, μπορεί να ερμηνευτεί και ως αναισθησία, ή τουλάχιστον να παρεξηγηθεί. Βάθος στο συναίσθημα και την επαφή -και με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Ψυχοσωματικά, αυτό μπορεί να σημαίνει και καταβροχθίζω τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου. Προσοχηηή στο συναισθηματικό φαγητό! Είστε ο πιο αδύναμος κρίκος! Εστιάστε στην εργασία, στην οργάνωση της καθημερινότητας -γυμναστήριο, δίαιτα-, κάντε ατζέντα τα θέματα που σας απασχολούν, βολιδοσκοπείτε, κάνετε έρευνα αγοράς και περιμένετε από Οκτώβρη -που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής- να τα βάλετε σε εφαρμογή!

Δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, Δίδυμοι του πρώτου δεκαήμερου, έχετε ήδη ξεκινήσει να δραστηριοποιείστε και να διεκδικείτε τη θέση σας στον κόσμο. Εντυπωσιάζετε τους άλλους με τη ζωντάνια, το σθένος και το θάρρος σας. Ανεξάρτητοι και δυναμικοί κυριαρχείτε στους άλλους. Ευθύβολοι, γαρ, έχετε εύνοια στην έκφραση, σωματική και λεκτική. Και από τις 10 μέχρι το τέλος του μήνα, η ενεργητικότητα εκφράζεται από τους Διδύμους του δεύτερου δεκαήμερου. Τα κακά νέα σε εσάς είναι ότι παράλληλα αναδρομεί και ο Ερμής, και, καθότι πολυλογάδες, πολύ πιθανόν να εκτεθείτε στο… κοινό σας. Ερωτικο-συναισθηματικό επιστροφές από το παρελθόν, καταστροφές; Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 16 του μήνα, είστε πιο ευερέθιστοι, πιο νευρικοί, θυμωμένοι, και έχετε τάση να τα παίρνετε όλα προσωπικά. Κι όλα καλά αν αφορά σε ερωτικές σχέσεις -ανεβαίνει η libido-, αν αφορά σε άλλες σχέσεις θα γίνετε ο κακός της υπόθεσης.

Η Νέα Σελήνη θα ευνοήσει τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου, σε θέματα τέχνης, διαπραγμάτευσης, σχέσεων, έρωτα και δημιουργικότητας. Το κλίμα της έντασης έρχεται να ερεθίσει με τον τρόπο του και ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο της Παρθένου, σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την ψυχολογία, αλλά και όλα τα μικρά της καθημερινότητας, της οργάνωσης, της υγείας, το άμεσο, κοντινό περιβάλλον – αφορά ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Όλα αυτά σχεδόν ταυτόχρονα. Και πριν την ορθή πορεία του Ερμή, δωράκι ένα τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αφορά δεύτερο και προς αρχές τρίτου δεκαήμερου, να σας ανταμείψει -έστω και καθυστερημένα- με επιτυχία, όσοι εργαστήκατε με συνέπεια, επιμονή και εργατικότητα στα δύσκολα και απαιτητικά. Ο Άρης στους Διδύμους χαρακτηρίζει και αυτός τη φετινή χρονιά και σας δίνει πολλή τροφή για… σκέψη, στην αρχή της “σχολικής” αυτής χρονιάς.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα