Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
31/08/2022

Βασικές Πλανητικές Όψεις Σεπτεμβρίου 2022

  • Πανσέληνος 10/9 στη 17 Παρθένου
  • Νέα Σελήνη 25/9 στη 2 Ζυγού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 5/9 Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο
  • 9/9 Ο Ερμής γυρνάει station για να αναδρομήσει στις 11/9 στην 8 Ζυγού (έως 30/9)
  • 23/9 Ο Ερμής ανάδρομος μπαίνει στην Παρθένο
  • 23/9 Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό
  • 29/9 Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό

Κι όλα μπερδεύονται γλυκά! Με τόσους ανάδρομους πλανήτες και ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό, Πανσέληνος στις 10 του μηνός, στα μεταβλητά του δεύτερου δεκαημέρου και Nέα Σελήνη στον Ζυγό, και Ερμή σε αντίθεση με Δία και Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δε θα γλυτώσουμε τη λαϊκή σοφία “άλλο μου ‘δειξες κι άλλο μου… ‘μπηξες”! Και η Σελήνη – “ραπανάκι στην κουβέντα μας κι η Παγώνα”, να κουνάει τα νερά στο τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη -16/9 στην 14 μεταβλητών-, αλλά και στη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης -26/9, στην 26 Παρθένου. Ο Άρης από τους Διδύμους, σε ρόλο μαθητή- καθηγητή αυτή τη φορά, σε τρίγωνο με τον Ερμή, στην έναρξη του μήνα, και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στο τέλος. Ο Ερμής, ανάδρομος έπειτα σε στάση μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα, κάνει και αντίθεση στη μοίρα με τον Ποσειδώνα, πριν γυρίσει ορθόδρομος. Όπως λέει και ο Νόμος του Μέρφυ “αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει”! Με τόσο αέρα , Ερμή και Παρθενίλα, σκεφτείτε τον Σεπτέμβρη σαν ένα κύβο του Ρούμπικ, τον οποίο πρέπει να λύσετε!

Καρκίνος

Όλη αυτή η κίνηση στην Παρθένο και στο Ζυγό σας επηρεάζει σε βασικούς τομείς της ζωής σας και της φύσης σας, ως βαθιά συναισθηματικά και ευαίσθητα παιδιά. Η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους σας αναστατώνει εσωτερικά. Σας ζητάει επιβεβαίωση από τους άλλους, αλλά αυτό σημαίνει δουλειά με τον εαυτό μου. Ξεκινήστε θέματα συνειδητότητας ή και κάποιο έργο -καλλιτεχνικό ή όχι- που αφορά σε τέτοια θέματα. Στην επικοινωνία γίνεστε πιο αναλυτικοί, λεπτομερείς, τυπικοί και οργανωτικοί. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο σε θέματα που είχατε ήδη αποφασίσετε να κάνετε. Η Πανσέληνος σας τονίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη αυτή, αλλά και η αναδρομή του Ερμή και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο. Όλα σας καλούν να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας με σκοπό να νιώσετε καλά. Να δώσετε αξία στα λεγόμενά σας.

Εστίαση σε ένα θέμα στο οποίο είστε κυριολεκτικά “μανούλες” στην ψυχολογία, τα συναισθήματα, το σπίτι, -”σπίτι είναι το μέρος που η καρδιά κατοικεί”-, την οικογένεια, τους γονείς, από που ερχόμαστε και που πάμε… Πιο προκλητικός ο Σεπτέμβρης για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, προς το τέλος του μήνα. Θέλετε δε θέλετε, σας ζητάει να σμιλέψετε την επικοινωνία σας, να ξαναπιάσετε θέματα που δεν αγαπάτε και τόσο, την αντιμετώπιση, την συνδιαλλαγή ευθεία, όχι πλαγίως σαν τον κάβουρα. Μην τρέφετε αυταπάτες, δείτε την εικόνα όσο πιο καθαρά γίνεται. Μπορεί να γίνει το διάστημα αυτό πολύ γόνιμο σε εσωτερικά θέματα, και να το βγάλετε και έξω. Εκτονώστε ελεγχόμενα, μην περιμένετε να γίνει το μπαμ! Θα έλεγα αυτό τον Σεπτέμβρη για εσάς , “ο χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς μας”. Η καταγραφή στο ημερολόγιο θα σας βοηθήσει να βάλετε όλα αυτά τα τόσο εποικοδομητικά που συμβαίνουν μέσα σας σε τάξη, σε δεύτερο χρόνο. Προσαρμογή και διαμόρφωση σε όλα τα επίπεδα.

Λέων

Λιοντάρια, καινούριοι στόχοι και αρχίζετε να βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν σχήμα και το όραμα να γίνεται πραγματικότητα. Και είμαστε τόσο τυχεροί όλοι οι υπόλοιποι που μας περιλαμβάνετε στα όνειρά σας. Το focus σας ωστόσο πρέπει να ‘κατέβει’ σε πιο τυπικά, πιο ταπεινά πράγματα, να αφήσετε τους πάπυρους και τις περγαμηνές και να πιάσετε το μπακαλόχαρτο για να δείτε πως θα βγει η κατάσταση οικονομικά. Αλλά και σε αυτό είστε πολύ καλοί! Έχετε εύνοια να τα βάλετε σε τάξη, να ρυθμίσετε παλιές οφειλές, πολύ πιθανό να σκεφτείτε και αλλαγή στο αυτοκίνητο. Φροντίστε οι υπογραφές να πέσουν με ορθόδρομο Ερμή, γιατί η αναδρομή του θα ταλαιπωρήσει και θα περιπλέξει τα πράγματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνουμε τίποτα. Μιλήστε με τους άλλους, ακούστε τους. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα. Δείτε την προοπτική σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, κάντε υπομονή. Και αυτό είναι παραγωγικό.

Θα είναι μήνας εσόδων, αλλά όχι για την καλοπέρασή σας, ή σε λογαριασμούς θα πάνε ή στην τακτοποίηση χρεών ,ή και αποταμίευση -αν μείνει τίποτα στην άκρη. Προσέχετε για να έχετε τον Σεπτέμβριο. Σας ζητάει πολύ καλή διαχείριση – μη σας πιάνουν τα γενναιόδωρά σας. Θέλει μολύβι και χαρτί, πειθαρχία, ανάλυση, τι μπαίνει, τι βγαίνει, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι τον Οκτώβρη. Τέλος του μήνα αρχίζετε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πως θα ενεργήσετε, πως θα διαχειριστείτε τις ανάγκες που προκύπτουν. Τα θέματα σας θα έχουν να κάνουν με αδέρφια, συγγενείς, εκπαίδευση, σεμινάρια, επιμόρφωση, μετακινήσεις, ταξιδάκια ή ταξίδια. Συνιστώ καρτερικότητα και πειθαρχία.

Παρθένος

Μεγάλη κινητικότητα στο ζώδιο σας. Κινητικότητα σε βασικούς άξονες της ζωής σας, όχι χωρίς ταλαιπωρία. Ο Νεύτων είπε ότι χτίζουμε οι άνθρωποι πολλούς τοίχους, αλλά όχι αρκετές γέφυρες. Αυτό το μήνα έχετε υλικά για να χτίσετε και τοίχους και γέφυρες. Ήλιος, Αφροδίτη στο ζώδιο σας και Ερμής, θα κάνει ένα γκεστ εκεί στο τέλος του μήνα. Θέματα που θα ασχοληθείτε; Τα πάντα. Διυλίζετε τα πάντα, αναλύετε τα πάντα, ξεκαθαρίζετε τα πάντα. Εσείς οι ίδιοι, το εγώ σας, η υγεία σας, η ζωή σας, οι άλλοι στη ζωή σας, η αυτο-εικόνα σας, η αξία σας και η εικόνα των άλλων για εσάς. Νέα επιχειρηματικά σχέδια, παλιά επιχειρηματικά σχέδια ή /και συνεργασίες, love stories, παλιά και νέα, όλα υπό σκέψιν. Και χρήματα θα έχετε και εύνοια και αγάπη για τον εαυτό σας και τους άλλους, και την απαραίτητη δόση ρεαλισμού αλλά και το παραμύθι σας.

Νέα ξεκινήματα σε παλιές βάσεις, αναθεωρήσεις, διαπραγματεύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα και κεκτημένα, κινητά και ακίνητα, εκτόνωση θυμού, ενέργειας που λόγω “πρέπει” δεν εκτονώνεται. Δε θα είναι εύκολος ο μήνας για τους περισσότερους Παρθένους. Πιο δύσκολες μέρες από τις 10 ως τα μέσα Σεπτέμβρη για το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως. Τσαλακώνετε την εικόνα σας γιατί έτσι αποφασίσατε. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα καλυτερεύουν αρκετά, μέχρι να περάσουμε και στον επόμενο μήνα. Προσθαφαίρεση σε όλα, λίστες, συν, πλην, -έχετε δίκιο- η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Γενικά, ετοιμαστείτε να την ιδρώσετε τη φανέλα το Σεπτέμβριο.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα