Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2022: Αιγόκερως – Ιχθύες

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
30/07/2022

Το φετινό καλοκαίρι δεν αναμενόταν ήπιο και ξεκούραστο για την πλειοψηφία, κι από αυτό δεν εξαιρείται ο τελευταίος μήνας του, ο Αύγουστος. Φιλοξενεί μία από τις προκλητικότερες Πανσελήνους του έτους και παράλληλα την ενεργοποίηση της έκλειψης του περασμένου Μαΐου, γεγονός που θα “αναστατώσει” τα Σταθερά ζώδια του Γ’ δεκαημέρου – Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους – αλλά και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία στο ωροσκόπιο τους, κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Οι ευνοϊκότερες μέρες του μήνα είναι το διάστημα από 15 ως 18 Αυγούστου, με τα τρίγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και του Άρη με τον Πλούτωνα, να σηκώνουν την λευκή σημαία της ανακωχής και να φέρνουν δώρα και ευκαιρίες. Στην εκπνοή του Αυγούστου, στις 27.8, έχουμε μία Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αρκετά έντονη, που θα μας απασχολήσει κυρίως τον Σεπτέμβριο. Περιγράφει την επιστροφή στις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα αφ’ ενός αλλά και τον κίνδυνο επαναφοράς θεμάτων που σχετίζονται με ασθένειες και φυσικά, ιώσεις, με κυρίαρχο τον ιό που απασχολεί την ανθρωπότητα.

Αιγόκερως

Σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά και οι συνεργασίες, παρά το ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών. Άλλωστε, για εσάς τους Αιγόκερους, δεν υπάρχει διάστημα που να μην σας απασχολούν αυτά τα ζητήματα. Ακόμα κι από το σημείο που κάνετε διακοπές λοιπόν (αν δεν εργάζεστε ακόμα), σχεδιάζετε τα επόμενα πλάνα σας, κάνετε επαφές και συζητήσεις και παίρνετε αποφάσεις, αφού φαίνεται ότι όσα σας δημιουργούν ασφάλεια, σας απασχολούν ιδιαίτερα.

Οι Αιγόκεροι του Α’ δεκαημέρου μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να έχετε θετικές εξελίξεις πάνω σε κάποιο οικογενειακό θέμα ή με κάποιο ακίνητο. Αυτό δεν αποκλείει καθόλου τις ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση, ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις σας κρατούν σπίτι. Το στοίχημα είναι εσείς οι ίδιοι να επιτρέψετε στο μυαλό σας να ξεκουραστεί. Μάλιστα, από τις 4.8 που ο Ερμής μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, έχετε ευκαιρίες για μετακινήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Επίσης, διευκολύνονται οι επικοινωνιακές ανάγκες της εποχής και σας δίνεται η δυνατότητα να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις σας με ευκολότερο τρόπο. Θετική και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα, που ανοίγει το δρόμο για την γνώση αλλά και για συμφωνίες.

Το Β’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχει την τύχη να έχει με το μέρος του την περίφημη τριπλή σύνοδο Άρη – Ουρανού – Βορείου Δεσμού, που σκοπό έχει να αναπτύξει σχέσεις, δημιουργικές επιτυχίες και επιτεύγματα. Πολλές ξαφνικές εγκυμοσύνες – κυριολεκτικά και μεταφορικά- θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα αλλά και… έρωτες, ξαφνική τύχη και χαρά, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί 8 – 9 – 10 Ιανουαρίου. Δοκιμάστε – συνετά πάντα – την τύχη σας, ποτέ δεν ξέρετε. Η τύχη βέβαια, μπορεί να έρθει μέσω μίας θετικής εξέλιξης σε ένα προσωπικό σας ζήτημα και η χαρά, μέσω της αναγνώρισης σας σε κάποιον τομέα. Κοντά στις 16.8 επιφυλάσσονται κάποια καλά νέα για εσάς, ενώ έχει σημασία να δώσετε βάση στις ιδέες σας εκείνη την εποχή, μπορεί να έχουν να πούνε πολλά.

Το Γ’ δεκαήμερο του ζωδίου, έχει την στήριξη του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, ως τις 20.8. Όσοι έχετε γεννηθεί 16 – 17 – 18.1, μπορείτε να περιμένετε κάποιες θετικές εξελίξεις στα μέσα του μήνα, είτε αφορούν τα επιχειρηματικά σας σχέδια, είτε ένα παιδί, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Θετική μέρα και η 7.8 για εσάς και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να την περάσετε χαλαρά ή να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές για να δείτε για ποιους λόγους μπορεί να νιώσετε ευγνώμων. Αυτό δεν ισχύει και για τις 9.8 απαραίτητα. Εκείνη την μέρα και την επόμενη, τα πράγματα είναι τεταμένα για όσους έχετε γεννηθεί 16,17,18.1, κυρίως σε συναισθηματικής φύσεως θέματα. Θα είναι εύκολο να έρθετε αντιμέτωποι όχι μόνο με την κακή πλευρά των άλλων αλλά και την δική σας κακή πλευρά, και να παρατηρήσετε να εκδηλώνονται χαμηλής δόνησης συναισθήματα, ικανά να επιφέρουν ρήξεις. Για πολλούς θα εκδηλωθεί αρκετό πάθος και ό,τι το συνοδεύει για άλλους όμως, ήρθε η ώρα να κλείσει νομοτελειακά, ένας συναισθηματικός ή οικονομικός κύκλος και κάποιος άλλος θα ανοίξει.

Υδροχόος

Μήνας ανάμεικτων συναισθημάτων για εσάς. Από τη μία, δίνει την ευκαιρία αποκατάστασης σχέσεων ή καινούργιων γνωριμιών σε πολλούς, από την άλλη, επιφυλάσσει ανατροπές και αλλαγή πορείας για άλλους, κυρίως στον συναισθηματικό τομέα. Το σίγουρο είναι ότι πολλά ξεκαθαρίζουν σε κάθε περίπτωση και έχετε καλύτερη εικόνα των επόμενων βημάτων σας, κάτι που είναι σημαντικό για ένα ζώδιο που θέλει να ξέρει που βαδίζει.

Για το Α’ δεκαήμερο του ζωδίου, τα πράγματα είναι θετικότερα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11.8, να δίνει ευκαιρίες για βελτίωση σχέσεων, δημιουργία νέων αλλά και διεύρυνση κοινωνικού κύκλου. Ευκαιρία επίσης να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Για κάποιους, δεν είναι δύσκολο να προκύψει γνωριμία μέσω διαδικτύου κοντά στις 18.8 ενώ οι μέρες μέχρι τότε είναι καλές για να αποδράσετε. Πολύ πιθανό να έρθει ένα ευχάριστο νέο που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και για όσους δεν ενδιαφέρονται για την ερωτική τους ζωή, να αφορά ένα επικερδές συμβόλαιο ή συνεργασία. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα μπορεί να σας δημιουργήσει οικονομικά άγχη, στα οποία όμως θα βρείτε τρόπους να ανταπεξέλθετε, με τον Άρη από τις 20.8 να στέκεται συμπαραστάτης σας και να σας ενεργοποιεί δημιουργικά αλλά και …ερωτικά!

Για το Β‘ δεκαήμερο του ζωδίου διαφοροποιούνται τα πράγματα. Ήδη από το τέλος Ιουλίου θα έχετε καταλάβει πώς το μόνο σίγουρο είναι το αβέβαιο, με τις ανατροπές, τα σοκ και τα ξαφνικά γεγονότα, να διαδέχονται το ένα το άλλο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι 7-8 Φεβρουαρίου. Το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι ο ορισμός της… ανεμελιάς ακριβώς για εσάς κι αυτό δεν αφορά μόνο το πρακτικό, καθημερινό μέρος αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, που αυτή την εποχή αλλάζει σε κάτι άλλο. Πρακτικά βέβαια, ο τομέας της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας είναι εκείνος στον οποίο στρέφεται η προσοχή σας. Αν εξαιρέσουμε όσους από μόνοι σας προχωράτε σε ριζικές αλλαγές εκεί, οι υπόλοιποι έχετε υπόψιν πως οι πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να επιφυλάσσουν εκπλήξεις και να μην είναι ευχάριστες ή ξαφνικές αλλαγές που δεν περιμένατε. Δυστυχώς θα είναι περίοδος βλαβών και ξαφνικών, οικιακών… εκπλήξεων. Τα καλά νέα είναι ότι θα υπάρξει συμπαράσταση σε όσα χρειαστείτε. Η Πανσέληνος στις 12.8 θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους άλλους – συντρόφους, συνεργάτες αλλά και επίδοξους εχθρούς – και θα κληθείτε να κρατήσετε ισορροπίες.

Όσοι γεννηθήκατε στο Γ’ δεκαήμερο, έχετε και ωραίες μέρες να σας περιμένουν μέσα στον Αύγουστο, παρά το ότι τα βάρη που έχει εναποθέσει ο Κρόνος πάνω σας, δεν επιτρέπουν τον βαθμό ξεκούρασης που θα επιθυμούσατε. Κι ενώ οι άλλοι φαίνεται πως έχουν μία θετική στάση απέναντι σας, εσείς μάλλον προτιμάτε την παρέα του εαυτού σας. Υπάρχουν κι ευχάριστα νέα, προτάσεις, μετακινήσεις αλλά και εκνευρισμός, αποκαλύψεις (όπως και για όλους τους Υδροχόους) και υποχρεώσεις με τις οποίες θα προτιμούσατε να μην είστε σε επαφή τώρα γιατί το παραμικρό σας φαίνεται βαρύ κι ασήκωτο. Προτιμήστε τις ξεκάθαρες κουβέντες που δεν εκφράζονται προσβλητικά ή σοκαριστικά στους άλλους και προσπαθήστε να απαιτείτε κι από εκείνους να είναι ξεκάθαροι, για να μην πέσετε σε παγίδες κοντά στις 21.8. Οι δυσκολότερες μέρες του μήνα είναι οι τελευταίες, με πολλούς να νιώθουν ανικανοποίητο, να αντιμετωπίζουν κάποια οικονομική εμπλοκή ή ένα συναισθηματικό πάγωμα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 9 – 10.2. Εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία που θα σας δωθεί για ξεκούραση.

Ιχθύες

Ανήκετε στα ζώδια που αναμένουν έναν ηπιότερο Αύγουστο σε σχέση με το πόσο έντονα θα εκδηλωθεί αυτός ο μήνας. Οι αστραπές που περιμένετε εσείς είναι μάλλον… ερωτικές περισσότερο. Όχι ότι για εσάς δεν προβλέπονται εκπλήξεις, το αντίθετο. Θα λαμβάνετε νέα που θα σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό ενδεχομένως αλλά και θα ανακοινώσετε πράγματα που μπορεί να σοκάρουν άλλους. Για προληπτικούς λόγους, να προσέχετε στις μετακινήσεις σας που μπορεί να επιφυλάσσουν κάποιες εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και στο διαδίκτυο για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις από εκεί.

Το Α’ δεκαήμερο του ζωδίου, θα δει να βελτιώνεται η καθημερινότητα του αλλά και τα εργασιακά του δεδομένα που θα αποφέρουν κέρδη ή λόγους να νιώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση. Από τις 4.8, αυξάνονται παράλληλα και οι επικοινωνιακές απαιτήσεις, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να πείτε πολλά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έως τις 20.8 μπορείτε να απολαύσετε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο Αύγουστος, γιατί από εκεί και πέρα ξεκινά το απαιτητικότερο κομμάτι του μήνα, που θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη συνέχεια, με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων να παραμένει εκεί ως τις 25.3.2023 και να στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και τις ανάγκες τους, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για τον καθένα. Εκεί θα χρειαστεί να δώσετε βάση και ενέργεια.

Για το Β’ δεκαήμερο είναι πιο απλά τα πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι κι εσείς δεν θα έχετε πολλά να πείτε, να ξεκαθαρίσετε, να συμφωνήσετε με τους άλλους. Όσα ειπώθηκαν στην εισαγωγή του ζωδίου σας σας αφορούν άμεσα. Τις πρώτες μέρες του μήνα λοιπόν, δώστε μεγάλη σημασία στην πληροφορία που λαμβάνετε αλλά και στις ιδέες και τις συνειδητοποιήσεις που συλλαμβάνει το μυαλό σας και προσέξτε πώς επικοινωνείτε και πώς οδηγείτε. Πιθανόν να έχετε κάποια γεγονότα με ηλεκτρονικές συσκευές ή το μεταφορικό σας μέσον αλλά και επικοινωνία με άτομα που δεν περιμένατε. Οι πρώτες μέρες του μήνα φέρνουν και ευχάριστα νέα και πρόσωπα, συναντήσεις και μηνύματα από άτομα που σχετίζονται με την συναισθηματική σας ζωή.

Για όσους ανήκετε στο Γ’ δεκαήμερο, έρχονται εξίσου ωραίες μέρες, αν ως μεταβλητό ζώδιο που είστε, αποφύγετε τη λακκούβα της αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα στις 21.8. Θέλει προσοχή το τι ακούτε και πώς το καταλαβαίνετε αλλά κυρίως, πώς το αξιολογείτε. Εύκολα μπορεί να ειπωθεί κάποιο ψέμα ή η μισή αλήθεια ή να απογοητευτείτε για κάποιο λόγο. Τις ίδιες μέρες χρειάζεται προσοχή στα παιδιά και τα ζώα στο περιβάλλον σας ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και κάποιες ζημιές σε συσκευές και μεταφορικά μέσα. Επιφυλάσσονται και αποκαλύψεις όμως παράλληλα… Κι επειδή ο Αύγουστος θα σας βάλει σε μία διαδικασία πολλών επικοινωνιακών πάρε – δώσε με τους άλλους, είναι σημαντικό να φιλτράρετε καλά τα πράγματα μέσα στο μυαλό σας. Αν είστε συνειδητοί σε αυτό, ο Αύγουστος θα σας αποζημιώσει και θα σας φέρει εκείνα που έχετε ανάγκη, ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για έναν απαιτητικό χειμώνα.

Καλό μήνα σε όλους!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα