Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
31/08/2021

Ζυγός

Ο Σεπτέμβριος σας υποδέχεται με μια διάθεση για αναθεωρήσεις, κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να «ακούσετε» περισσότερο τις ανάγκες σας και να απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει πραγματικά. Ιδιαίτερα θα επηρεαστείτε εσείς που έχετε γεννηθεί από 3 έως 18 Σεπτεμβρίου.

Εντάσεις και επιθυμία ελέγχου στις σχέσεις σας 4 με 7 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί 14 με 18 Οκτωβρίου. Εξάλλου, από τις 15 Σεπτέμβρη με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα επιστρέψετε δυναμικά…

Από τις 11 του μήνα, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, μπορεί να δείτε κάποια χρήματα να έρχονται.

Το διάστημα 19 με 22 Σεπτεμβρίου μπορεί να διακατέχεστε από εμμονές ή να μη μπορείτε να βγάλετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί από το μυαλό σας.

Γενικότερα, οι ευνοημένοι Ζυγοί είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 15 με 19 Οκτωβρίου.

Έντονη οριοθέτηση, υποχρεώσεις και σημαντικές αλλαγές σε προσωπική και επαγγελματική ζωή για όσους έχετε γεννηθεί 28, 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.

Ριζικές αλλαγές και ένα διάστημα όχι τόσο εύκολο, για εσάς που έχετε γεννηθεί 16, 17 και 18 Οκτωβρίου.
Το θετικό είναι ότι δέχεστε ευνοϊκές επιρροές από το Δία το ίδιο διάστημα οπότε, είτε έχετε κάποια ανακούφιση στην πίεση που βιώνετε, είτε τα πράγματα δρομολογούνται πολύ γρήγορα και πλέον βαδίζετε με νέα δεδομένα.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με νέα ξεκινήματα σε συλλόγους, ομάδες και φιλικούς κύκλους.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 11 Σεπτέμβρη, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και γοητεία και φυσικά μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι βάλετε στο νου σας σε ερωτικό επίπεδο.

Επιπλέον, από 15 Σεπτέμβρη φαίνεται ότι θα έχετε κάποιες κρυφές δραστηριότητες και παρασκηνιακή δράση, ενώ αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο με εσάς, θα πρέπει να προσέχετε ενέργειες που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας από άλλα άτομα.

Σε επίπεδο σχέσεων, το μήνα αυτό θα αποφασίσετε αν κάποιο φλερτ που έχετε αξίζει να συνεχιστεί ή όχι. Το διάστημα 21 με 24 Σεπτέμβρη, ξαφνικοί έρωτες αλλά και «παγώματα» στις σχέσεις, μπορεί να σας ξαφνιάσουν.

Με την αναδρόμηση του Ερμή, από 26 Σεπτέμβρη και μετά, θα αναθεωρήσετε κρυφές συναναστροφές με νεαρότερα άτομα, αλλά και θα επιθυμήσετε να απομονωθείτε για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Η σκέψη σας ίσως να μην είναι και πολύ χαρούμενη, όμως είναι απαραίτητο να πάρετε το χρόνο σας και να αφοσιωθείτε σε σας.

Τοξότης

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας, είτε αυτό αφορούν την ανάληψη νέων καθηκόντων, είτε μια καινούργια θέση εργασίας.

Το μήνα αυτό, η δραστηριότητά σας θα αφορά κυρίως συλλογικούς χώρους, ομάδες και ομοϊδεάτες, ειδικότερα από τις 15 Σεπτέμβρη και μετά. Προς το τέλος του μήνα ίσως επανεξετάσετε τη θέση σας εντός τέτοιων χώρων, προκειμένου να δείτε κατά πόσο σας εκφράζουν ή συμβαδίζουν με τους στόχους σας.

Θέματα που εκκρεμούσαν σε σχέση με την οικογένειά σας δρομολογούνται, καθώς είστε σε θέση πλέον να δείτε καλύτερα τα δεδομένα και να αποφασίσετε αναλόγως.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 15, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου, δέχεστε ευεργετικές επιρροές από το Δία στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 13 και 14 Δεκεμβρίου, δέχεστε μεν τις ίδιες ευεργετικές επιρροές του Δία ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων, καθώς μπορεί να απογοητευτείτε αργότερα.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα