Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
29/06/2022

Ο Ιούλιος, θα είναι ένας μήνας με αρκετές ανατροπές για αρκετούς από εμάς. Σίγουρα, μιας και βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού, δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες ή πιέσεις, αλλά δυστυχώς είναι κάτι το όποιο δε μπορούμε να αποφύγουμε. Παρόλα αυτά εμείς θα διασκεδάσουμε και θα κάνουμε τις διακοπές μας!!!

Καρκίνος

Ο Ιούλιος, είναι ο μήνας των γενεθλίων σας!!! Έχετε μια λάμψη και μια τάση να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, καθώς και τα οικονομικά σας. Ο μήνας μπαίνει με τον Άρη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε μυστικές κινήσεις, που μπορεί να γίνονται από συνεργάτες και επηρεάζουν την καριέρα σας. Στις 5, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη. Αυτή η όψη θα είναι αρκετά βοηθητική, στο να έχετε έξυπνες ιδέες που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και να είστε αποφασιστικοί ώστε να δράσετε.

Στις 9, ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία. Εσείς λοιπόν, που έχετε τα γενέθλια σας, αλλά και οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, προσοχή στις επιπόλαιες και ανεύθυνες κινήσεις, καθώς και στα μεγάλα λόγια που αφορούν στην καριέρα σας. Ο Ήλιος στις 10 του μήνα, θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Όσοι έχετε γενέθλια, να ξέρετε ότι θα έχετε διάθεση για αλλαγές όλη την χρονιά. Θα θελήσετε να αυτονομηθείτε και να ανατρέψετε τα μέχρι τώρα δεδομένα. Στις 13, θα γίνει η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου. Εσάς σας επηρεάζει άμεσα. Θα έρθουν στο φως θέματα που θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας άλλα και τον εαυτό σας. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις, που στο τέλος θα καθορίσουν ποιες είναι οι σχέσεις που πρέπει να συνεχιστούν και ποιές όχι.

Ο Ήλιος στις 16, θα κάνει όψη συνόδου με τον Ερμή και στις 17 ο Ερμής τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είναι μια πάρα πολύ καλή, επικοινωνιακά, όψη που θα σας βοηθήσει να είστε εξωστρεφείς και να προωθήσετε σωστά τον εαυτό σας. Επίσης, δεν θα λείψει ο ρομαντισμός και η φαντασία αυτές τις μέρες. Στις 19, ο Ήλιος θα κάνει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Εκεί θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στα θέματα των σχέσεων. Όσοι έχετε τα γενέθλια σας, θα δουλέψετε σε αυτό το κομμάτι όλη την υπόλοιπη χρονιά, με σκοπό την διαγραφή και το οριστικό τέλος κάποιων καταστάσεων. Η Αφροδίτη στις 25, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία. Προσοχή στις επιπόλαιες κινήσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα αλλά και τα ερωτικά σκάνδαλα. Στις 28, θα έχουμε ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Λέοντα. Μεγάλη σημασία για εσάς αυτή την περίοδο, αποκτούν τα οικονομικά σας. Αναζητείτε νέες πηγές, ώστε να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις υλικές σας ανάγκες, καθώς και το κομμάτι των ασφαλειών σας.

Λέων

Τον Ιούλιο, εσείς τα Λιοντάρια, θέλετε να ταξιδέψετε και να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια. Σημαντικό ρόλο, θα παίξουν και θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, σωματικά και ψυχικά. Επίσης, δεν θα λείψουν τα εργασιακά ζητήματα και οι αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Στις 2 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν και να ταχτοποιήσουν εκκρεμότητες, μεταξύ συνεργατών και φίλων. Στις 5, ο Ερμής θα κάνει όψη και με τον Άρη προσφέροντας, σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ταχύτερη σκέψη, αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Ο Ήλιος στις 10 του μήνα, θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Εσείς που είστε γεννημένοι 10,11 και 12 Αυγούστου, θα θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε, να αλλάξετε, κυρίως μέσα σας και να απελευθερωθείτε. Η Πανσέληνος του Ιουλίου, θα γίνει στις 13 του μήνα, στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου. Θα έρθουν ξανά μπροστά θέματα εργασιακά, καθημερινότητας, ψυχικής και σωματικής υγείας. Δεν θα είναι εύκολη Πανσέληνος, καθώς θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και περίεργες αλλαγές. Στις 16, ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ερμή και θα νιώσετε, ακόμη πιο επικοινωνιακοί και λαμπεροί. Στις 23, ο Ερμής θα κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Δία και ο Ήλιος βρίσκεται τώρα πια στο δικό σας ζώδιο. Εσείς λοιπόν που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και εσείς που έχετε τα γενέθλια σας θα έχετε τυχερές συναντήσεις, ευχαρίστα νέα, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα και σε ταξίδια, που ίσως θέλετε να κάνετε.

Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στις 26. Θα πρέπει εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσοι έχετε τα γενέθλια σας, να προσέξετε τις εγωιστικές και απότομες συμπεριφορές, που μπορεί να επηρεάσουν θέματα καριέρας. Στις 28 θα έχουμε και ένα νέο φεγγάρι, στο ζώδιο σας φυσικά. Αυτή η νέα σελήνη θα είναι έντονη και θα δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας ζητήματα και στον εαυτό σας. Ίσως, για κάποιους από εσάς αλλάξει και η οπτική που βλέπετε τα πράγματα μέχρι σήμερα και για κάποιους άλλους απλά η εξωτερική σας εμφάνιση. Τέλος, στις 31, ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο και ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Δία. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα προσέξετε τις συγκρούσεις μεταξύ εσάς και των σημαντικών άλλων της ζωής σας. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ευκαιρίες και βοήθεια ώστε να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας.

Παρθένος

Ο Ιούλιος, θα είναι ένας μήνας, όπου θα κάνετε σχέδια, θα έχετε έμπνευση και διάθεση για να δημιουργήσετε, να περάσετε καλά και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Ο Ερμής, στις 2 του μήνα, θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε υποθέσεις, που έχουν να κάνουν με το εργασιακό σας περιβάλλον και την καριέρα σας γενικότερα. Παράλληλα όμως ίσως υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές, για αυτό να έχετε υπομονή.

Στις 13, θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου. Θα μπείτε σε διαδικασία να ολοκληρώσετε κάποια από τα σχέδια σας, θα έχετε την ανάγκη να κάνετε διακοπές, να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε χρόνο με φίλους άλλα και τα παιδιά σας. Η Αφροδίτη στις 14, θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να έχετε το νου σας για τυχόν εξαπατήσεις, απιστίες και διαψεύσεις. Στις 17, ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και τα πράγματα θα είναι πιο ρομαντικά και ονειρικά, όπως και στις 18, όπου ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρείτε την ευκαιρία για ύπνο και χαλάρωση.

Στις 25,26 και 27 του μήνα, θα είναι κάπως έντονα τα πράγματα. Αποφύγετε σπατάλες, εγωισμούς και την ξεροκεφαλιά, γιατί τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και του Ερμή με τον Άρη φέρνουν εντάσεις γενικότερα. Στις 28 θα έχουμε νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό το νέο φεγγάρι σας δημιουργεί την ανάγκη να βρείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο και να απομονωθείτε. Θα θελήσετε να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα