Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
01/06/2022

Μετά από αρκετό καιρό κι έντονες όψεις, διελεύσεις και εκλείψεις ήρθε η ώρα για λίγη ησυχία… ή μήπως όχι ακριβώς ησυχία; Μια ορθοδρόμιση του Ερμή στις αρχές του μήνα, μια τεράστια ερωτική αγκαλιά του Ουρανού στα μέσα και μια έναρξη αναδρομής του Ποσειδώνα στα τέλη του, καθώς και όψεις της Αφροδίτης (από το ζώδιο που αισθάνεται ασφάλεια) με όλους τους μεγάλους πλανήτες, συνθέτουν το σκηνικό του πρώτου ανέμελου, ζεστού αλλά και παρορμητικού μήνα του καλοκαιριού! Την τιμητική τους έχουν ο Άρης, ο Ερμής και η Αφροδίτη στα ζώδια της κυριαρχίας τους. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα είναι δυνατά και ξεκάθαρα.

Βασικές πλανητικές όψεις/αλλαγές Ιουνίου 2022

 • Νέα Σελήνη/Πανσέληνος
 • 30/5 Νέα Σελήνη στις 8° των Διδύμων
 • 14/5 Πανσέληνος στην 23° του Τοξότη
 • 29/6 Νέα Σελήνη στις 7° του Καρκίνου

Αλλαγή θέσεων/κατεύθυνσης Πλανητών

 • 04/6 ο Ερμής επανέρχεται ορθόδρομος στις 26° του Ταύρου
 • 06/6 ο Κρόνος γυρνάει ανάδρομος στις 25° του Υδροχόου
 • 14/6 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους
 • 23/6 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους
 • 22/6 ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο
 • 29/6 ο Ποσειδώνας γυρνάει ανάδρομος στις 25° των Ιχθύων

*Αναλυτικά οι όψεις του μήνα περιγράφονται σε αυτό το άρθρο του blog.

Η ενέργεια του μήνα εστιάζεται στην επαναφορά της σαφούς και εξωτερικευμένης επικοινωνίας αλλά και στην ήρεμη, γειωμένη, σταθερή δύναμη της αγάπης, της προσφοράς και (γιατί όχι) των υλικών δώρων.

Εξακολουθούμε να πατάμε από τον προηγούμενο μήνα Γή, τώρα το επικοινωνούμε κιόλας!

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια:

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας σάς βρίσκει με μια ψυχολογική εσωστρέφεια και με μία επαγγελματική εξωστρέφεια. Ναι, αντιλαμβάνομαι την αντίθεση, αλλά το Σύμπαν σάς καλεί μέσα από διαφορετικούς δρόμους προς έναν κοινό στόχο. Να ξαναβάλετε τη ζωή σας σε τάξη! Η Νέα Σελήνη της 30/5 σάς καλεί σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης προκειμένου να πάψετε να προσπερνάτε ό,τι σάς προκαλεί πόνο. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να εξωτερικεύσετε τις αλήθειες σας, από τις 4/6 και μετά.

Το φιλικό σας περιβάλλον και ο κοινωνικός σας περίγυρος θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για εσάς τον Ιούνιο, είτε για να αντλήσετε δύναμη είτε για να διαλύσετε συνήθειες που δεν σας εξυπηρετούν πια. Οι του β’ δεκαημέρου ίσως ξαναδούν με άλλα μάτια (μπορεί πιο ροζ) ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου ή από την άλλη μπορεί να επωφεληθείτε από ξαφνικά έσοδα της επιχείρησής σας.

Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι εκείνος που τρέχει με μεγαλύτερες εντάσεις αυτόν τον μήνα, είτε γιατί κινητοποιηθήκατε περισσότερο είτε γιατί έχουν πέσει όλα μαζεμένα. Μέσα από εκεί όμως θα εισπράξετε εσωτερική δύναμη (φερθείτε έξυπνα για να μην γυρίσει σε εξάντληση) προκειμένου να ολοκληρώσετε κύκλους που δεν σας εξυπηρετούν πια και να σας βρει η Νέα Σελήνη στις 29/6 έτοιμους και αποφασισμένους για νέες αρχές, νέες σχέσεις, νέα εμφάνιση, νέα ψυχολογία!

Λέων

Ευτυχώς που βρίσκεται ο Άρης και ο Δίας στον Κριό μπας και αλλάξει το κλίμα από τις πιέσεις που δέχεστε ολούθε. Ναι, έχετε ζοριστεί και από τις εκλείψεις που πέρασαν και από τις προκλητικές όψεις του Κρόνου και του Ουρανού, αλλά βρε παιδί μου ένας αέρας αισιοδοξίας πλέει αυτόν τον μήνα για εσάς. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, ειδικά οι του α’ δεκαημέρου κάθε στιγμή τύχης, χαράς και θετικής ενέργειας που λαμβάνετε γιατί οι προκλήσεις σας δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Ανοιχτείτε σε φίλους και ομάδες, αφήστε τους ανθρώπους να σας βοηθήσουν, εργαστείτε συλλογικά και συνεργατικά, καθώς αυτό είναι το ζητούμενό σας για τον Ιούνιο…η σύνδεσή σας με άλλα άτομα! Και αν σε μερικούς τύχει να γίνει ΑΠΟσύνδεση, μην ανησυχείτε. Μέρος του σχεδίου είναι και αυτό προκειμένου να δώσετε χώρο σε ανθρώπους και φίλους ουσίας.

Τα επαγγελματικά θέματα και η καριέρα σάς απασχολούν εσάς του γ’ δεκαημέρου, ενώ δεν θα λείψουν και οι αντιθέσεις. Στην αρχή του μήνα, η επικοινωνία στον συγκεκριμένο τομέα μπορεί να είναι πιο ζόρικη και προκλητική, λίγο μετά τα μέσα του μήνα να υπάρχουν μπλοκαρίσματα, καθυστερήσεις ή εντάσεις, τα πράγματα όμως καταλήγουν προσοδοφόρα για εσάς, εφόσον αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και μοναχικότητες. Ναι, δεν γίνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας! Στα προσωπικά σας θέματα μπαίνετε σε μία φάση εσωτερικής αναζήτησης, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε και αυτόν τον τομέα. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα αλλά εγγυημένα, αν το χειριστείτε με σύνεση, υπομονή και καθαρό μυαλό, στο τέλος πάλι προς όφελός σας θα καταλήξει!

Παρθένος

Μια βαθιά εσωτερική δύναμη σάς χαρίζει το δίδυμο Άρη-Δια για όλο τον μήνα και ειδικά για εσάς του α’ δεκαημέρου. Μία δύναμη που θα χρειαστείτε για να πραγματοποιήσετε το κάλεσμα του μήνα, ήτοι τις νέες επαγγελματικές σας ενάρξεις. Εκεί θέλετε να δώσετε φως και ενέργεια, εκεί θέλετε να αφήσετε πράγματα πίσω, εκεί είναι οι σκέψεις σας και οι επαναξιολογήσεις σας.

Η καθημερινότητά σας περνάει από κόσκινο, τι να κρατήσετε τί να αφήσετε, τι δεν σας εξυπηρετεί πια. Μπορεί να δυσκολεύεστε να το εκφράσετε ή ακόμη και να θυμώνετε την πρώτη εβδομάδα του μήνα, οι διευκολύνσεις σας όμως είναι περισσότερες και ουσιαστικότερες από τις προκλήσεις σας. Ίσως θα έλεγα ότι είστε και από τους πιο ωφελημένους του ζωδιακού για αυτό τον μήνα, καθώς η γειωμένη και δυνατή για εσάς Αφροδίτη σάς προσφέρει μικρά αλλά σταθερά δώρα… σας κάνει πιο αισιόδοξους, πιο εξωστρεφείς, σάς δίνει οικονομικές παροχές, θέλει να κρίνετε καλύτερα το νόημα της ζωής σας.

Εκμεταλλευτείτε εσείς του γ’ δεκαημέρου τις εξαιρετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης, ειδικά από τη 2η εβδομάδα του μήνα και μετά. Πάρτε δύναμη, αγαπήστε, εκφράστε τις επιθυμίες σας, αφήστε τις γκρίνιες και τα εξαντλητικά κουτάκια της σκέψης σας πίσω και ανοίχτε στο μυαλό και την καρδιά σας για να απολαύσετε έναν ωραίο μήνα. Στο τέλος του, η ενέργειά σας θα στραφεί στους φίλους σας και τους νέους στόχους σας, και θα γυρίσει λίγο πιο εσωτερικά για τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Μέσα στον Ιούνιο, θα ήθελα να ήμουν:

 • Καρκίνος, Β’ δεκαημέρου, να βγω να διασκεδάσω περί τα μέσα του μήνα με τους φίλους μου, κι εκεί ξαφνικά να τον δω χωρίς μάσκα να πέσω στα πατώματα, να λιώσω σαν το παγωτό, να με ψάχνετε σε άλλο πλανήτη! Πόσο καιρό βρε παιδί μου έχανα το ωραίο σου χαμόγελο;;
 • Λέων, Α ’δεκαημέρου, να πάρω των ομματιών μου να πάω ένα ταξίδι (όχι μόνος λέμε!! Με φίλους!!), να καθαρίσει το μυαλό μου, να κάνω επαγγελματικά σχέδια, να πω ‘ναι’ σε νέες συνεργασίες, κι άμα αποφασίσω να ρωτήσω τι ζώδιο είναι εκείνη η συνεργάτιδα που όλο με κοιτάει τον τελευταίο καιρό, μπορεί και να μου πει ‘Καρκίνος’…
 • Παρθένος, Γ’ δεκαημέρου, να πάρω από τα μέσα του μήνα και μετά ένα αεροπλάνο και όπου φύγει φύγει! Καλά και ασφαλή τα κουτάκια, αλλά οι κύκλοι ρέουν, προχωρούν, ομορφαίνουν και διασκεδάζουν. Από εκείνη την έρμη γεωμετρία στο σχολείο μόνο τα σχήματα με γωνίες συγκράτησα;

 

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα