Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
01/06/2022

Μετά από αρκετό καιρό κι έντονες όψεις, διελεύσεις και εκλείψεις ήρθε η ώρα για λίγη ησυχία… ή μήπως όχι ακριβώς ησυχία; Μια ορθοδρόμιση του Ερμή στις αρχές του μήνα, μια τεράστια ερωτική αγκαλιά του Ουρανού στα μέσα και μια έναρξη αναδρομής του Ποσειδώνα στα τέλη του, καθώς και όψεις της Αφροδίτης (από το ζώδιο της κυριαρχίας της) με όλους τους μεγάλους πλανήτες, συνθέτουν το σκηνικό του πρώτου ανέμελου, ζεστού αλλά και παρορμητικού μήνα του καλοκαιριού! Την τιμητική τους έχουν ο Άρης, ο Ερμής και η Αφροδίτη στα ζώδια της κυριαρχίας τους. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα είναι δυνατά και ξεκάθαρα.

Βασικές πλανητικές όψεις/αλλαγές Ιουνίου 2022

 • Νέα Σελήνη/Πανσέληνος
 • 30/5 Νέα Σελήνη στις 8° των Διδύμων
 • 14/5 Πανσέληνος στην 23° του Τοξότη
 • 29/6 Νέα Σελήνη στις 7° του Καρκίνου

Αλλαγή θέσεων/κατεύθυνσης Πλανητών

 • 04/6 ο Ερμής επανέρχεται ορθόδρομος στις 26° του Ταύρου
 • 06/6 ο Κρόνος γυρνάει ανάδρομος στις 25° του Υδροχόου
 • 14/6 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους
 • 23/6 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους
 • 22/6 ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο
 • 29/6 ο Ποσειδώνας γυρνάει ανάδρομος στις 25° των Ιχθύων

*Αναλυτικά οι όψεις του μήνα περιγράφονται σε αυτό το άρθρο του blog!

Η ενέργεια του μήνα εστιάζεται στην επαναφορά της σαφούς και εξωτερικευμένης επικοινωνίας αλλά και στην ήρεμη, γειωμένη, σταθερή δύναμη της αγάπης, της προσφοράς και (γιατί όχι) των υλικών δώρων.

Εξακολουθούμε να πατάμε από τον προηγούμενο μήνα Γη, τώρα το επικοινωνούμε κιόλας!

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια:

Κριός

Έχει περάσει ανεπιστρεπτί το διάστημα που κάνατε σχέδια (και μένατε μόνο σε αυτά) ή λειτουργούσατε στο παρασκήνιο. Αυτός είναι πια ο μήνας της δράσης σας, ο μήνας που θα ξεκινήσετε να βάζετε τα πάντα σε κίνηση, που έχετε ιδέες προς υλοποίηση και που γενικά είστε ασυγκράτητοι. Οι του πρώτου δεκαημέρου θα επωφεληθείτε όλον τον μήνα από την παρουσία, την υποστήριξη και τα δώρα του Δία επάνω σας, μόνο προσέξτε μην τυχόν η αισιοδοξία ή η κινητικότητα γυρίσει σε αφέλεια από την πολλή ορμή.

Θέματα που σχετίζονται με συμβόλαια, συμφωνίες, νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, ταξίδια και διαδίκτυο ανήκουν σε εκείνα που θα σας απασχολήσουν για τον μήνα, θα ξεμπλοκαριστούν από τις 4/6 και μετά, ενώ από τις 14/6 θα δώσουν καρπούς και θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, εφόσον βέβαια τιθασεύσετε λίγο την ενέργεια που σας έχει καταβάλει.

Τα οικονομικά σας θέματα είναι επίσης ένας άλλος τομέας που θέλετε να βάλετε σε τάξη τον Ιούνιο και αυτό είναι ένα από τα στοιχήματά σας στη συγκεκριμένη περίοδο. Αν προσέξετε λίγο τα ξαφνικά (ή μην πω και τα άσκεφτα έξοδα), αν φερθείτε με εξυπνάδα και υπευθυνότητα, θα αποζημιωθείτε γύρω στις 20 του μήνα. Σας δίνεται επίσης μία ευκαιρία από τις 6/6 και μετά να επανεξετάσετε τους στόχους, τις φιλίες σας, την Αλήθεια σας γενικότερα! Εκμεταλλευτείτε το!

Ταύρος

Για τους Ταύρους ο Ιούνιος είναι κάτι σαν μήνας προσωπικών ευκαιριών. Το Σύμπαν έχει στρέψει τα φώτα του επάνω σας με την Αφροδίτη να διάγει όλο τον πρώτο σας οίκο και να συναντιέται σταδιακά με όλους τους μεγάλους πλανήτες. Αλλαγές, μεταλλάξεις ή ξαφνικά γεγονότα σάς περιτριγυρίζουν, ειδικά εσάς του β΄ δεκαημέρου, περί τα μέσα του μήνα.

Από την άλλη, εσείς του γ’ δεκαημέρου κρίνω πως ζείτε τη διέλευση της Αφροδίτης με τον πιο έντονο τρόπο… Είτε γιατί ενδυναμώνει τις πεποιθήσεις σας και το νόημα της ζωής σας, είτε γιατί σάς ανοίγει λίγο τη διαίσθησή σας στον χώρο των κοινωνικών σας κύκλων και των φιλικών σας συναναστροφών, είτε ακόμη γιατί σας επαναφέρει στην τάξη και τις (υγιείς) ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο, το σίγουρο είναι ότι αυτός είναι ένας μήνας που κινητοποιείστε, έστω και παρασκηνιακά, έστω και εσωτερικά, έστω και διαισθητικά.

Τα φεγγάρια του μήνα, Νέα Σελήνη και Πανσέληνος, σάς ωθούν να ασχοληθείτε με τις υλικές ή και τις άυλες αξίες σας, τα οικονομικά σας ζητήματα, τα δικά σας ή των άλλων, καθώς και να αξιολογήσετε ψυχολογικές πιέσεις που δεν σάς εξυπηρετούν πια. Οι του γ’ δεκαημέρου, στις αρχές του μήνα ίσως βιώσουν έναν περιορισμό στην επαγγελματική τους επικοινωνία, κάτι που θα αρχίσει να υποχωρεί από τις 4 και μετά, ενώ πάλι γύρω στις 18 βιώσουν μια επιπλέον οικονομική πίεση!

Γενικότερα όμως από τις 6/6 και μετά, νιώθετε την ανάγκη να εμβαθύνετε και να επαναξιολογήσετε θέματα που άπτονται του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, της εργασίας σας ή ακόμη και των γονιών σας. Μετά τις 23/6 ανοίγει ο δρόμος για περισσότερες και αποδοτικότερες οικονομικές συμφωνίες!

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι ΘΕΛΕΤΕ να κάνετε νέες αρχές, θέλετε να τα πάρετε όλα από την αρχή, αλλά υπάρχουν ακόμη θέματα που σάς απασχολούν στο παρασκήνιο. Είτε θα εκφράσετε αυτήν την ενέργεια μέσα από εσωτερικές συγκρούσεις, απογοητεύσεις, ματαιώσεις, είτε θα τα βάλετε κάτω όλα, ακόμη και με χαρτί και μολύβι (δίδυμοι είστε παιδιά, η γραφική ύλη είναι παντού στον χώρο σας!!), θα λάβετε και τα δωράκια του Άρη και του Δία που βρίσκονται στον τομέα στον στόχων και φιλοδοξιών σας και θα καταστρώσετε τα επόμενά σας σχέδια!

Επιθυμείτε να κάνετε πράγματα που αφορούν εσάς, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες σας. Μετά τις 4/6 νοιώθετε καλύτερα με την επικοινωνία σας, μετά τις 14 το στόμα ανοίγει σίγουρα περισσότερο προκειμένου να εκφραστείτε, ενώ μετά τις 23/6 παίρνετε κι ένα ακόμη μικρό bonus για τον εαυτό σας.

Οι του γ’ δεκαημέρου βιώνετε εντονότερα τις εσωτερικές ψυχολογικές πιέσεις, πιθανώς σάς απογοητεύουν οι συνθήκες της εργασίας σας ή του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, όμως σάς δίνεται η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τη στάση σας απέναντι στη ζωή σας και τη φιλοσοφία της, να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε τι σας απογοητεύει τελικά τόσο πολύ κι έτσι, ίσως, να βάλετε τις προσδοκίες σας σε άλλη βάση. Διέξοδός σας αυτόν τον μήνα οι φίλοι σας και ο επαναπροσδιορισμός των στόχων της ζωή σας!

Μέσα στον Ιούνιο, θα ήθελα να ήμουν:

 • Κριός, Α’ δεκαημέρου, να τα σαρώσω όλα στο πέρασμά μου, και τώρα που δεν θα φοράω και μάσκα, μπορείτε να δείτε όλες τις μικρο-(μεγάλο)απολαύσεις του προσώπου μου, ακόμη κι εκείνες όταν θα σκάω με φόρα στον διπλανό τοίχο…
 • Ταύρος, Β’ δεκαημέρου και ΜΟΝΟ! Να τα βλέπω όλα ροζ και φούξια και με αστράκια… να ερωτευτώ παιδιά, να βγω έξω, ΕΞΩ από το σπίτι! Με βαρέθηκαν κι οι τοίχοι!
 • Δίδυμοι, Α’ δεκαημέρου, να νοιώθω ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο, ακόμη κι αν αυτό γίνεται επειδή μιλάω ακατάπαυστα στους φίλους μου, από την ώρα που ορθοδρομήσει ο κυβερνήτης πλανήτης μου (για αρχή), μέχρι και τον Ιούλιο μη σου πω!

 

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα