Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2022: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
31/05/2022

Το καλοκαίρι και επίσημα πια, έφτασε! Όλοι μας έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε διάθεση και να νιώσουμε ελεύθεροι. Ο Ιούνιος, θα είναι ένας αρκετά καλός και βοηθητικός μήνας. Ο ανάδρομος Ερμής, που δημιουργεί αρκετά προβληματάκια, μπαίνει σε ορθή πορεία, ενώ παράλληλα ο Δίας και ο Άρης, από τον Κριό, μας κάνουν πιο αποφασιστικούς και δυναμικούς.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, τον Ιούνιο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Θα πρέπει παράλληλα να δώσετε σημασία, στην υγεία άλλα και στην καθημερινότητα σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε το καλοκαίρι, αρκεί να αφεθείτε λιγάκι. Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι κάπως περίεργες, κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Ο Ερμής έως τις 3 του μήνα, που μπαίνει σε ορθή πορεία, σας δημιουργεί μια μικρή αναστάτωση. Από την άλλη, εσείς που είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες, πιέζεστε αρκετά σε ότι αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια και γενικά στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Οι γεννημένοι 17,18 και 19 Ιανουαρίου, στις 10 του μήνα, θα έχετε μια πιο βαθιά επαφή με τα παιδιά σας ή τον/ την σύντροφο σας. ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει εξομολογήσεις ή και εκμυστηρεύσεις μυστικών που έχουν θετική εξέλιξη. Στις 11 η Αφροδίτη θα βρεθεί, δίπλα στον Ουρανό, στον 5ο φυσικό σας οίκο. Οι γεννημένοι 5,6 και 7 Ιανουαρίου, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε κεραυνοβόλους έρωτες.

Η πανσέληνος του Ιουνίου, θα γίνει στις 14 του μήνα, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Θα πρέπει να βάλετε κάτω και να λύσετε υποθέσεις που σχετίζονται, με το εργασιακό σας περιβάλλον και την καθημερινότητα σας γενικότερα. Επίσης, θέματα υγείας σωματικής άλλα και ψυχικής θα είναι εξίσου σημαντικά. Ο Ερμής στις 20, θα κάνει εξάγωνο με τον Δία, βοηθώντας σας αρκετά. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε συναντήσεις και ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σας. Στις 21, οι γεννημένοι των τελευταίων ήμερων, με το τρίγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα, θα έχετε έντονες ερωτικές στιγμές και εξομολογήσεις.

Προς το τέλος του μήνα 27 και 28, θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Ίσως αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή πχ μετακόμιση ή αγοραπωλησία, να βρείτε κάτι κάλο τώρα. Τέλος, στις 29 θα πραγματοποιηθεί, νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις αυτό το διάστημα, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές, και ανταγωνιστικές. Είναι περίοδος αναπροσαρμογής και νέοι άνθρωποι, πιθανόν, να μπουν στη ζωή σας.

Υδροχόος

Τον Ιούνιο, εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε το μυαλό σας στο κομμάτι των εργασιακών και στο πώς μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Επίσης, στα θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην υγεία αλλά και στην διασκέδαση. Στις 3 του μήνα, ο Ερμής ο όποιος βρίσκετε σε στάση, κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Δεν είναι ακριβείας , αλλά επηρεάζει αρκετά την επικοινωνία, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Στις 11, η Αφροδίτη θα κάνει όψη συνόδου με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 4,5 και 6 Φεβρουαρίου, θα έχετε ξαφνικές και ευχάριστες εκπλήξεις που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης, γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται.

Η Πανσέληνος του μήνα θα γίνει στις 14 Ιουνίου, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Για εσάς αυτή η πανσέληνος, θα έχει να κάνει με την υλοποίηση των σχεδίων και των ονείρων σας. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, τον / την σύντροφο σας και τους φίλους σας και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Ο Ήλιος, στις 16 θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι 13,14 και 15 Φεβρουαρίου, θα έχετε μια αρκετά καλή ημέρα όπου θα είστε προνοητικοί και θα πάρετε σωστές και ώριμες αποφάσεις. Προς το τέλος του μήνα ,με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 21 Ιουνίου, θα υπάρξουν έντονες ερωτικές στιγμές.

Τέλος, στις 29 θα έχουμε ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο φυσικό σας οίκο. θα έχετε έντονη και παραγωγική καθημερινότητα και θα κάνετε κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να δώσετε βάση στα θέματα υγείας και να κάνετε ή να υιοθετήσετε ένα πιο ισορροπημένο τρόπο διατροφής.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, τον Ιούνιο θα ασχοληθείτε με την καριέρα, τα οικονομικά και τις σχέσεις με τους προϊσταμένους σας. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας. Ο μήνας, ξεκίνα με προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας, αλλά ευτυχώς για τις πρώτες ημέρες μόνο. Ο Δίας και ο Άρης βρίσκονται στον 2ο φυσικό σας οίκο, φέρνοντας οικονομικές απολαβές αλλά και έξοδα.

Στις 14, θα γίνει και η πανσέληνος του Ιουνίου, στον άξονα Τοξότη –Διδύμων. Σας επηρεάζει πολύ αφού ανήκετε και εσείς στην ομάδα των μεταβλητών ζωδίων. Θα σας δημιουργηθεί ένα αίσθημα ανασφάλειας, λόγω ανατροπών και καθυστερήσεων σε ό,τι αφορά στο σπίτι, στην οικογένεια και φυσικά στην καριέρα και στους ανωτέρους σας. Ο Ήλιος στις 16, θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 15,16 και 17 Μαρτίου θα προσέξετε τυχόν εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Στις 19, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα υπάρξει ρομαντική διάθεση αλλά και ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση. Από τις 20 και μετά, θα είναι πιο χαλαρές και ευχάριστες ημέρες για εσάς, ιδιαίτερα για αυτούς που θα βρίσκονται σε διακοπές.

Τέλος, στις 29 θα έχουμε ένα νέο φεγγάρι, στο ζώδιο του Καρκίνου. Αν και είναι μια περίεργη νέα σελήνη, σε εσάς έχει μια αρκετά θετική επίδραση. Η επιθυμία σας για διασκέδαση, έρωτα και δημιουργία θα είναι έντονη. Επίσης, θα ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά και την καλλιτεχνική σας φύση.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα