Προβλέψεις Μαρτίου 2024 | Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο;

ASTROTEAM GUEST
28/02/2024

Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο;

Κριός – φαίνεται πως ο Μάρτιος από την αρχή του σας θέλει να προσπαθείτε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις ή συμφωνίες κυρίως στο επαγγελματικό. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το παρακάτω της ζωής σας χωρίς όμως να μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις κατευθύνσεις που επιθυμείτε να ακολουθήσετε. Άρης και Αφροδίτη από τον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα είναι υποστηρικτές και στις σχέσεις προτεραιότητα θα δώσετε σε φίλους ή θα πρέπει να γίνετε και λίγο περισσότερο «φίλοι» με το ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι ο έρωτας έρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Μετά τις 10/3 όπου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας θα αρχίσει σταδιακά να ξεκαθαρίζει το τοπίο αλλά θα πρέπει να αφήσετε τον παρορμητισμό σας στην άκρη ειδικά όσοι ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο καθώς στο τέλος του μήνα (25/3) η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό κρατά τα κλειδιά των οριστικών αποφάσεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα αναμετρηθεί ο εγωισμός σας με την ανάγκη για συνύπαρξη.

Ταύρος – Αρχικά ο μήνας θα έχει πιέσεις κυρίως στα επαγγελματικά και στις σχέσεις με άτομα κύρους καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον Υδροχόο και ειδικά στις όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό (3 & 9/3) δημιουργούν προϋποθέσεις αστάθειας και ξαφνικών συγκρούσεων. Φανείτε όσο πιο διπλωματικοί και κατανοητικοί γίνεται, τουλάχιστον σε αυτό βοηθά η υποστήριξη του Ερμή από τους Ιχθύες μέχρι τις 10/3. Από εκεί και πέρα τόσο η νέα Σελήνη στους Ιχθύες όσο και οι θετικές γωνιές της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό από το ζώδιο σας είναι αισιόδοξοι οιωνοί για βελτίωση πάσης φύσεως σχέσεων – συνεργασιών. Στις 23/3 η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες θα ξεμπλοκάρει τα σχέδια σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό (25/3) θα σας σπρώξει να δείτε ζητήματα ρουτίνας και υγείας (στρες στη δουλειά) ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις στο εργασιακό κομμάτι.

Δίδυμοι – Το Μάρτιο αυτό που θα σας απασχολεί ιδιαίτερα είναι τα επαγγελματικά και οι σπουδές. Από τη μια θα υπάρχουν κάποιες διευκολύνσεις με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο ενώ από την άλλη με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθύες θα προσπαθείτε να βγάλετε μια άκρη αλλά οι κόντρες των δύο αυτών με τον Ποσειδώνα ειδικά μέχρι τα μέσα του Μάρτη δεν θα σας αφήσουν να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα ειδικά αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Μετά τη νέα Σελήνη στις 10/3 στο ζώδιο των Ιχθύων μπαίνετε σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια στα οποία φυσικά δεν θα πρέπει να εμπιστευθείτε τον οποιονδήποτε σας κάνει μια πρόταση αλλά να τη μελετήσετε προσεκτικά. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα Ήλιος και Ερμής κινούνται στο ζώδιο του Κριού και σαφώς έχετε καλύτερη οπτική για τους στόχους σας αλλά μη ξεχνάτε ότι η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό (25/3) και η ταυτόχρονη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύες τεστάρει τις αντοχές σας σε προσωπικές και ερωτικές σχέσεις και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά για το αν θέλετε να δεσμευτείτε για τα καλά ή να αποχωρίσετε.

Καρκίνος – ο μήνας για εσάς έχει να κάνει αρκετά με το τί θέλετε ή προσδοκάτε να κάνετε στο μέλλον και τώρα βάζετε κάτω σχέδια και σκέψεις για σπουδές, για το εξωτερικό ή για ταξίδια με τη φαντασία σας να οργιάζει. Εστιάστε όμως και στο πρακτικό κομμάτι όλων αυτών καθώς το μυαλό δεν θα είναι εύκολο να οργανωθεί με τόσους πλανήτες να διελαύνουν στο ζώδιο των Ιχθύων. Μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα Αφροδίτη και Άρης σας σπρώχνουν στο να δείτε τα οικονομικά που έρχονται από τρίτες πηγές στο πώς θα τα διαχειριστείτε και τί θα τα κάνετε. Να είστε μετρημένοι και φειδωλοί με τα έξοδα καθώς στις δύσκολες όψεις με τον Ουρανό από τον Ταύρο 3 και 9/3 μπορεί να έχετε απρόβλεπτες καταστάσεις. Μετά τις 10/3 με την νέα Σελήνη στους Ιχθύες σταδιακά θα αρχίσετε να έχετε μια εικόνα για το τί πρέπει να δρομολογήσετε. Πολύ καλύτερα σε γνωριμίες και σχέσεις με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από 12/3 αλλά και με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες από 23/3 θα βάλετε μπροστά σχέδια και επιδιώξεις για σπουδές ή ταξίδια. Το σημείο που πρέπει να προσέχετε είναι η φαντασία σας αυτόν τον μήνα και οι αοριστίες, γίνετε συγκεκριμένοι για να μην έχετε παρεξηγήσεις. Στο τέλος του μήνα Ήλιος και Ερμής κινούνται στο ζώδιο του Κριού ζητώντας σας να πάρετε πρωτοβουλίες για την επαγγελματική σας πορεία ενώ με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό (25/3) ειδικά αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο σας σπρώχνει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τόσο το σπίτι όσο και την καριέρα. Ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να κάνετε μια νέα αρχή.

Λέων – ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας στο πεδίο των σχέσεων ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης που βρίσκονται απέναντι σας στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό (3 -9/3) φέρνουν ανατροπές σε δεσμεύσεις τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά. Φανείτε όσο πιο διπλωματικοί γίνετε αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες. Η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων ειδικά μετά τις 10/3 δείχνει πως θα σας απασχολούν έντονα εκτός από θέματα σχέσεων και τα οικονομικά που μοιράζεστε ή διαχειρίζεστε με κάποιον άλλον, κληρονομικά ή φορολογικά. Προσέξτε να μείνετε φειδωλοί στις σπατάλες για να μπορείτε να καλύψετε τα φουσκωμένα έξοδα που θα προκύπτουν. Η ψυχολογία δεν θα είναι και στα καλύτερά της με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες καθώς αναμοχλεύονται παρελθοντικές καταστάσεις και οι ανασφάλειες έρχονται άμεσα στην επιφάνεια. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό (25/3) ζητά να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας, τα αδέρφια ενώ μπορεί να σας απασχολούν θέματα με μία σπουδή, ένα συμβόλαιο ή το μεταφορικό μέσο, ειδικά αν είστε στο 1ο δεκαήμερο.

Παρθένος – ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που καλείστε να προσαρμοστείτε και εσείς στις απαιτήσεις των άλλων καθώς η πολυαστρία στους Ιχθύες είναι απέναντί σας και ειδικά όταν εκεί βρίσκεται ο Ποσειδώνας τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα ή καλύτερα δεν είναι όπως σας τα παρουσιάζουν. Κρατήστε μικρό καλάθι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Μετά την νέα Σελήνη στους Ιχθύες (10/3) σταδιακά θα αρχίζει να διαφαίνεται φως στο τούνελ αλλά θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία από μεριάς σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες (12/3) είναι το αισιόδοξο μήνυμα που σας φυλά ο μήνας καθώς δίνει κάποιες ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα αλλά μη ξεχνάτε ότι στην συνάντησή του με τον Κρόνο (ιδίως για το 2ο δεκαήμερο) θα αξιολογηθεί η αξιοπιστία σας και αν μια σχέση δεν έχει τα εχέγγυα για να προχωρήσει θα φτάσει στην λήξη της δίνοντας χώρο για νέες προσωπικές διαδρομές. Ο Άρης περνάει και αυτός στους Ιχθύες στις 23/3 και οι απαιτήσεις από τους άλλους πληθαίνουν ενώ η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό (25/3) δείχνει αλλαγές στις ασφάλειες σας και τα οικονομικά. Το καλό είναι ότι αν νιώσετε αδικημένοι ή σε δυσκολίες που περνάτε η τύχη είναι με το μέρος σας, ο Δίας από τον Ταύρο υποστηρίζει στο να αποκατασταθούν οι λαθεμένες επιλογές και να βρείτε ξανά το χαμόγελο στα χείλη σας.

Ζυγός – ο μήνας αυτός είναι δύο ταχυτήτων για εσάς καθώς από τη μία η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα τονώνει το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι και περνάτε όμορφα αλλά από την άλλη οι υποχρεώσεις και τα έκτακτα περιστατικά στο εργασιακό και το οικονομικό δεν σας αφήνουν να το απολαύσετε όπως θα θέλατε. Με την συγκέντρωση των πλανητών στους Ιχθύες αλλά και την επιρροή της έκλειψης φροντίσετε να οχυρώσετε το ανοσοποιητικό σας καθώς είναι εύκολο τώρα να εξασθενίσει ο οργανισμός. Μετά τις 10/3 θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που αφορούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σχέσεις αλλά τα συμπεράσματα δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Όσο πλησιάζουμε προς την έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στο ζώδιό σας (25/3) θα καθαρίσει το τοπίο και θα δείτε την εικόνα που έχετε μπροστά σας. Αν δεν πάρετε αποφάσεις εσείς οι ίδιοι για τις νέες ισορροπίες που καλείστε να βρείτε σε προσωπικές ή και επαγγελματικές σχέσεις τότε το πιθανότερο είναι να σας προλάβουν οι εξελίξεις.

Σκορπιός – για εσάς ο Μάρτιος μέχρι τα μέσα του θα σας ζορίζει αρκετά καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο θα σχηματίσει μια σκληρή όψη με τον Ουρανό φέροντας σε δύσκολες καταστάσεις, πιέσεις και συγκρούσεις τόσο με τους δικούς σας ανθρώπους όσο και με τον σύντροφο ή ένα συνεργάτη. Λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση αν έχετε και λιγότερο εγωισμό θα περάσει ευκολότερα αυτό το διάστημα. Μετά τις 10/3 με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης εκεί θα παρουσιαστούν ευκαιρίες επίλυσης στα θέματα που σας απασχολούσαν ενώ μπορείτε να δρομολογήσετε αρκετά από τα δημιουργικά σχέδια και να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι και στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Φυσικά ακόμη καλύτερα θα νιώσετε όταν ο κυβερνήτης σας Άρης περάσει στους Ιχθύες από 23/3 καθώς θα είναι πιο εύκολο να κάνετε με πάθος και δύναμη όσα θέλετε και η ελκυστικότητα θα είναι στα ύψη. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο έρχονται στα τέλη του μήνα για να φέρουν δώρα σε σχέσεις και συνεργασίες που πληγώθηκαν αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες. Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 25/3 δεν σας αφορά άμεσα αλλά σε εσάς του 1ου δεκαημέρου έρχεται να ρίξει φως σε μυστικά ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, δίνοντας την ευκαιρία να δείτε πως θα κλείσετε υποθέσεις που σας φόβιζαν ή που εκκρεμούσαν για καιρό.

Τοξότης – ο μήνας αυτός έχει μια πιο επιβαρυμένη ψυχολογία γιατί από την φύση σας είστε εξωστρεφής και όλοι αυτοί οι πλανήτες στους Ιχθύες στο φυσικό σας 4ο οίκο σας κλείνουν στο σπίτι ή θα ασχολείστε αρκετά με τις υποχρεώσεις της οικογένειας μη προλαβαίνοντας εύκολα να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε όπως θέλετε. Μέχρι τα μέσα του μήνα ίσως είναι το καλύτερο διάστημα μιας και η Αφροδίτη με τον Άρη δείχνουν ότι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας. Μετά τις 10/3 η νέα Σελήνη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να στρέψετε το φακό μέσα σας, να δείτε πού έχετε φτάσει μέχρι τώρα και τι επιδιώκετε να κάνετε. Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας μια μετακόμιση, μια αλλαγή στο σπίτι ή μια υποχρέωση γύρω από τους δικούς σας. Σε πάσα περίπτωση διαφυλάξτε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Ο Ερμής από τον Κριό υποστηρίζει στο να επικοινωνείτε καλύτερα με τους γύρω σας ενώ το φλερτ δεν θα λείπει μετά τις 10/3. Παρ όλα αυτά με τόσες επιρροές του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες τα μυαλά σας δεν πρέπει να πάρουν αέρα, ούτε οι προσδοκίες καθώς δεν θα είναι δύσκολο να μπλέκετε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Τόσο οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο όσο και η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες κοντά στις 22.3 κάνουν ιδιαίτερα προκλητικό και απογοητευτικό το κλίμα στις ερωτικές σχέσεις με αποτέλεσμα είτε να δεχτείτε κριτική και έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες είτε και να απογοητευτείτε από τα ευρήματα οι αδέσμευτοι. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σας φανερώνει ένα δίλημμα που υπήρχε στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις.

Αιγόκερως – ο Μάρτιος έχει χαρακτηριστικά ενός μήνα που θα τρέχετε για να κλείσετε συμφωνίες για οικονομικούς λόγους, θα γίνουν πολλές συζητήσεις ενώ αυξάνεται η πελατεία σας ή θα κάνετε αγορές που είναι χρήσιμες στη καθημερινότητα ή την δουλειά σας. Πιθανότατα να πρέπει να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους με την νέα Σελήνη στους Ιχθύες από 10/3 και έπειτα. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχει αρκετά ένδοξα γι’ αυτό να είστε εγκρατείς με την τσέπη σας, μετά τα πράγματα διορθώνονται στο οικονομικό κομμάτι. Ο Άρης που θα περάσει μετά τις 23/3 στους Ιχθύες θα αυξήσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας, γι αυτό κάντε ένα καλό προγραμματισμό. Στα τέλη του μήνα (25/3) η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, ειδικά για εσάς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο, γίνεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο στο χάρτη που αφορά τα επαγγελματικά σας και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και συζητήσεις δεν θα λείψουν την ίδια περίοδο ενώ οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με Δία και Ουρανό στο Ταύρο (24 & 28/3) θα προσφέρουν λύσεις και απαραίτητες ανάσες με όμορφες στιγμές που θα περάσετε με το ταίρι σας ή με μια νέα γνωριμία να έρχεται στο δρόμο σας αφήνοντας σας ικανοποιημένους.

Υδροχόος – ο Μάρτιος συνεχίζει το ίδιο κουραστικό μοτίβο τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του καθώς ο Άρης παραμένει στο ζώδιο σας και ειδικά οι κόντρες του με τον Ουρανό στον Ταύρο (9/3) σας εξουθενώνουν λόγω υπερβολικών πιέσεων που δέχεστε από την οικογένεια και λόγω της δικής σας εριστικότητας ή έλλειψης υπομονής. Η Αφροδίτη παραμένει μέχρι τις 12.3 στο ζώδιό σας, το τετράγωνο που θα κάνει όμως με τον Ουρανό δημιουργεί ανάγκη για ελευθερία που δεν γίνεται εύκολα δεκτή από σύντροφο ή το περιβάλλον σας ως αποτέλεσμα κάποιοι να σπάσετε τα δεσμά που νιώθετε ότι σας πνίγουν. Πριν από οποιαδήποτε απόφαση σιγουρευτείτε ότι είστε συνειδητοί στις επιλογές σας. Η πολυαστρία στους Ιχθύες αυτό το μήνα συνδέεται με τις ασφάλειες και τα οικονομικά που βλέπετε ότι διαταράσσονται ή μπορεί να μην έχετε εκτιμήσει σωστά τους οικονομικούς σας προϋπολογισμούς. Μετά τις 23/3 όπου ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σας και περνά στους Ιχθύες θα πέσουν κάπως οι τόνοι και θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τις επιλογές που έχετε μπροστά σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό (25/3) αφού θα ρίξει φως στο να ακολουθήσετε ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που σας έμαθαν ή συνηθίσατε αφήνοντας τις παλιές πεποιθήσεις που σας κρατούσαν δέσμιους του παρελθόντος. Πιθανότατα να αποφασίσετε ένα ταξίδι, να διευθετηθεί ένα νομικό – οικονομικό θέμα που εκκρεμούσε και να βρείτε ξανά τα πατήματά σας.

Ιχθύες – ο Μάρτιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο γίνεστε πρωταγωνιστές αφού όλοι οι πλανήτες έρχονται στο δικό σας ζώδιο και αναγκαστικά οι προβολείς είναι πάνω σας. Μέχρι περίπου τα μέσα του μήνα Άρης και Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο του Υδροχόου και η δράση είναι πιο υπόγεια αλλά στις μέρες όπου θα έχουν σκληρές όψεις με τον Ουρανό μπορεί να υπάρξουν ύπουλα χτυπήματα στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας. Μετά τις 10/3 με την νέα Σελήνη στους Ιχθύες τα πράγματα τρέχουν πιο γρήγορα καθώς μπαίνετε σε μια φάση νέων ξεκινημάτων αλλά δεν έχετε καθαρή κρίση λόγω του Ποσειδώνα γι’ αυτό μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Θα ξεκαθαρίσουν όταν μπει ο Άρης στο ζώδιό σας στις 23/3, όπου θα πάρετε πρωτοβουλίες άμεσα αλλά φροντίστε την υγεία σας καθώς χέρι χέρι με τις ευθύνες πάει και η υπερκόπωση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μετά τις 12/3 έρχονται στην επιφάνεια και προσωπικά ζητήματα αλλά η όψη με τον Κρόνο σας λέει να αναλάβετε τις ευθύνες σας αλλιώς θα απογοητευθείτε. Την ίδια περίοδο, η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό (25/3) για εσάς του 1ου δεκαημέρου, ρίχνει φως στο να πάρετε αποφάσεις πρώτα μέσα σας και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εκκρεμότητες ή χρέη του παρελθόντος σε σχέσεις και οικονομικά.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα