Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
01/06/2021

Ο μήνας ξεκινάει με ανάδρομο Ερμή και προτού σας ακούσω να λέτε ‘ωχ’, έχετε κατά νου ότι ο Ιούνιος γενικά δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας. Επειδή όμως βλέπουμε την ευκαιρία μέσα από τη δυσκολία, εμείς θα εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλο αυτό το σκηνικό προς όφελος μας.

Από αρχές μέχρι και 23 Ιουνίου ΔΕΝ υπογράφουμε συμβόλαια, ΔΕΝ κλείνουμε συμφωνίες που θέλουμε να μακροημερεύσουν, ΔΕΝ ξεκινάμε καινούριες σχέσεις.

Μπορούμε κάλλιστα όμως να επανεξετάσουμε καταστάσεις, σχέσεις, αποφάσεις και τον επόμενο μήνα να τις υλοποιήσουμε.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ο Ιούνιος δεν μπορώ να πω ότι θα είναι εξαιρετικός, ωστόσο είστε από τους..σχετικά τυχερούς. Το διάστημα μεταξύ 4 έως 7 Ιουνίου θα πιεστείτε καθώς οι απαιτήσεις της καριέρας σας θα είναι εξίσου απαιτητικές με τις οικογενειακές και θα βρεθείτε σε δίλημμα καθώς θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε μεταξύ των δύο.

Από τις 12 Ιουνίου και μετά οι δραστηριότητες σας θα είναι πιο δημιουργικές, ενώ όσοι από εσάς έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους ή θα σας απασχολήσει κάποιο σχετικό θέμα. Οι υπόλοιποι θα έχετε μια αυξημένη ερωτική διάθεση και τα φλερτ δεν θα σας λείψουν. Η έκλειψη στις 10 Ιουνίου θα φέρει καινούργια ξεκινήματα με αδέρφια, μετακινήσεις και κάποιας μορφής βασική εκπαίδευση για το επόμενο διάστημα. Ο Δίας στους Ιχθείς σε συνδυασμό με την Πανσέληνο του Ιουνίου πιθανόν να οδηγήσει σε αποκαλύψεις οι οποίες σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση άρδην. Ακόμη, θα τονιστούν οι οικογενειακές σχέσεις και θα ανακαλύψετε πτυχές που ως τώρα αγνοούσατε. Είναι πιθανόν να έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν από τους δύο γονείς καθώς και να επανεξετάσετε τη σχέση σας με αδέρφια ή στενούς συγγενείς.

Ταύρος

Οι αλλαγές και πόσο μάλλον οι ξαφνικές δεν είναι το καλύτερο σας. Ο Ουρανός όμως στο ζώδιο σας ‘δείχνει’ πώς ήρθε η ώρα να μάθετε να ζείτε με την αβεβαιότητα. Καλό θα είναι λοιπόν, να είστε προετοιμασμένοι με εναλλακτικά σχέδια και να εξοπλιστείτε με υπομονή, που ούτως οι άλλως την έχετε στο αίμα σας.

Τον Ιούνιο, λοιπόν, θα επανεξετάσετε τα οικονομικά σας. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το αν αμείβεστε ανάλογα με όσα προσφέρετε, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να συμπληρώσετε το εισόδημα σας με μια δεύτερη εργασία. Γενικότερα, εισέρχεστε σε μια περίοδο κατά την οποία θα σας έρχονται χρήματα αλλά το ίδιο εύκολα θα φεύγουν. Προσπαθήστε να αποταμιεύσετε, καθώς θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, είναι μια ευκαιρία να εξετάσετε τι άλλο μπορείτε να κάνετε ή πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα προσόντα σας προκειμένου να διεκδικήσετε μια καλύτερη αμοιβή.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, θα σας απασχολήσει η αυτοπεποίθηση σας και ίσως αναρωτηθείτε ‘τι αξίζω’. Είναι σημαντικό να διαχωρίσετε την προσωπική σας αξία από το ‘πόσα κερδίζω’ ή ‘πόσα έχω’ και να εστιάσετε στις άυλες ποιότητες του χαρακτήρα σας που είναι η σταθερότητα και η αφοσίωση.

Επιπλέον, τον μήνα αυτό θα τελειώσει όποιο θέμα είχατε σε εκκρεμότητα με τα αδέρφια σας ή στενούς συγγενείς, αφού θα συνειδητοποιήσετε πτυχές που ως τώρα αγνοούσατε ή δεν είχατε αντιληφθεί.

Σχεδόν από τα μέσα του μήνα και μετά θα ασχοληθείτε κυρίως με οικογενειακά ζητήματα αλλά και με ό,τι αφορά το σπίτι σας.

Προς το τέλος του μήνα 29,30 Ιουνίου αλλά και τις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα βιώσετε μια πίεση όσον αφορά εσάς και την καριέρα σας, λόγω ξαφνικών γεγονότων. Θα κληθείτε να λειτουργήσετε πέρα από τα συνηθισμένα μονοπάτια και σίγουρα αυτό θα σας αναστατώσει σε κάποιο βαθμό. Να έχετε υπόψη, όμως, πως ο Δίας στους φιλικούς σας Ιχθείς, είναι ένα δίχτυ προστασίας.

Δίδυμοι

Σχεδόν όλο τον Ιούνιο ο κυβερνήτης σας ο Ερμής λόγω της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του, σας προσκαλεί να επανεξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με εσάς και τους σημαντικούς Άλλους. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε ενδεχομένως τον τρόπο που παρουσιάζεστε και να εξετάσετε τι μηνύματα περνάτε χωρίς να το συνειδητοποιείτε, με αποτέλεσμα να μην σας παίρνουν συχνά στα σοβαρά. Από τις 3 έως τις 8 Ιουνίου, καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας γιατί δεν θα είναι διαυγείς και ενδεχομένως να μην σας οδηγήσουν κάπου.

Οι Δίδυμοι που είστε γεννημένοι 8,9,10,11,12 Ιουνίου αλλά κυρίως οι γεννημένοι στις 10, θα βιώσετε ριζικές αλλαγές το επόμενο διάστημα και όχι μόνο τον Ιούνιο. Οι αλλαγές αυτές είναι πράγματα που κατά βάθος θέλατε να κάνετε και αφορούν αποκλειστικά εσάς, όμως διστάζατε τόσο καιρό. Θα αναδυθούν τα βαθύτερα ‘θέλω’ σας αλλά και γενικότερα θα θυμηθείτε ποιοι πραγματικά θέλετε να είστε, προχωρώντας στις ανάλογες αλλαγές, είτε με δική σας πρωτοβουλία είτε τα γεγονότα θα έρθουν και θα ‘κουμπώσουν’ προς αυτή την κατεύθυνση.

Η δραστηριότητα σας τον Ιούνιο θα επικεντρωθεί σε σύντομες μετακινήσεις, συζητήσεις και ίσως μια παραπάνω επαφή με αδέρφια και συγγενείς ή και ιδιαίτερη ενασχόληση μαζί τους. Τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που προέρχονται από την εργασία σας θα σας απασχολήσουν και ίσως έρθει μια λύση από κει που δεν το περιμένατε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, ‘υπόσχεται’ εύνοια στο οικονομικό τομέα για τον Ιούνιο, συνεπώς μπορείτε να διεκδικήσετε μια καλύτερη αμοιβή, προς το τέλος του μήνα, που θα έχει ορθοδρομήσει και ο Ερμής.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα