Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
01/06/2021

Ζυγός

Για εσάς τους ζυγούς ο μήνας Ιούνιος ξεκίνα όμορφα. Ο Δίας στον πέμπτο οίκο σας και τα τρίγωνα της Αφροδίτης μαζί του, σας κάνουν να θέλετε να διασκεδάσετε, να βγείτε περισσότερο και ίσως κάποιοι από εσάς να οργανώσετε και τις διακοπές σας. Από τις 4 του μήνα όπου ο Δίας προχωρά στον έκτο οίκο σας, θα υπάρξει μια εύνοια στα επαγγελματικά και τα θέματα υγείας γενικότερα. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να προσέξετε τους φανταστικούς οραματισμούς, σε σχέση με τα επαγγελματικά, γιατί οι δύσκολες όψεις του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα σας μπερδεύουν αρκετά!

Στις 10 έχουμε τη νέα σελήνη του μήνα, η οποία συνοδεύεται και από την μοναδική έκλειψη του καλοκαιριού καθώς φέτος δεν θα συναντήσουμε άλλη μέχρι και τον μήνα Νοέμβρη! Εκεί θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσοι ταξιδεύετε, σε θέματα που αφορούν αδέλφια, ξαδέλφια και τον περίγυρο γενικότερα. Επίσης και σε ότι έχει να κάνει με σπουδές ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε με το εξωτερικό.

Από τις 11 και μετά ο πλανήτης Άρης φεύγει από το ζώδιο του Καρκίνου και μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό σας δίνει περισσότερη ενέργεια, κάποιοι από εσάς θα θέλουν να μπουν σε νέες ομάδες, να κάνουν νέους φίλους και να βάλουν μπροστά σχέδια και όνειρα που είχαν κάνει τον προηγούμενο καιρό.

Αμέσως μετά, από 13 έως και 18 Ιουνίου, θα υπάρχει ένα αίσθημα πίεσης και περιορισμού, λόγο του τετραγώνου μεταξύ Κρόνου και Ουρανού. Κάποιες εκκρεμότητες με τράπεζες ή άλλα έξοδα, ίσως σας κρατήσουν λίγο πίσω σε θέματα διακοπών, διασκέδασης και χαράς. Αυτό θα είναι πιο έντονο για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Στις 21 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και τον συνοδεύει μια γλυκιά όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, που θα φέρει θετική ενεργεία σε σχέση με την καθημερινότητα σας ή το χώρο εργασίας. Παράλληλα ο Ερμής ορθοδρομεί, και τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν καλύτερα. Τέλος, στις 24 του μήνα γίνεται και η πανσέληνος. Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν το σπίτι σας, την οικογένεια και την κοινωνική σας εικόνα.

Σκορπιός

Ο μήνας Ιούνιος για τους Σκορπιούς ξεκίνα ευχάριστα. Θέλετε να βγείτε, να ερωτευθείτε και να διασκεδάσετε! Στις 5 του μήνα ο Άρης σχηματίζει μια αρκετά δύσκολη όψη, με τον Πλανήτη Πλούτωνα, για αυτό όσοι ταξιδέψετε, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Επίσης οι σχέσεις με αδέλφια ή τον γενικότερο περίγυρο κλονίζονται και χρειάζεται προσοχή στο πως χειριζόμαστε τον λόγο. Κυρίως οι γεννημένοι του 3ου δεκαήμερου.

Στις 10 του μήνα θα γίνει έκλειψη στην 19η μοίρα των Διδύμων. Εκεί θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές. Μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις, σε έσοδα ή να μην πάρετε αυτά που υπολογίζατε το προηγούμενο διάστημα.

Από τις 12 και μετά ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και στο 10ο φυσικό σας οίκο. Εκεί σας δίνει ενέργεια, για νέα ξεκινήματα και νέους στόχους που θα αφορούν την καριέρα σας!

Παράλληλα όμως, έχουμε και τα τετράγωνα του πλανήτη Κρόνου με τον πλανήτη Ουρανό, που μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε σχέση με το σπίτι σας, τον ή την σύντροφο σας, ακόμα και με τους συνεργάτες, δημιουργώντας σας έτσι μια συναισθηματική πίεση.

Σιγά, σιγά εκεί γύρω στις 22 του μήνα, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ορθοδρομεί και σας βοήθα να έχετε μια πιο σωστή κρίση σε ότι αφορά τα οικονομικά σας θέματα. Η πανσέληνος του μήνα που θα γίνει στη συνέχεια, 24 Ιουνίου, θα φέρει εξελίξεις σε ανοιχτές εκκρεμότητες, που μπορεί να έχετε με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες, καθώς και σε τυχόν ταξίδια που θέλετε να κάνετε, είτε αυτά αφορούν σπουδές είτε αναψυχή.

Από 25 και μετά ο Ποσειδώνας αναδρομεί μέσα στον 5ο οίκο σας, παρέα με τον ήδη ανάδρομο Δία. Κάλο θα ήταν να μην υπερβάλετε με την διασκέδαση, την σπάταλη και τα ερωτικά σας ζητήματα. Ειδικά οι γεννημένοι αρχές του 1ου και του 3ου δεκαημέρου. Τέλος η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας επαγγελματικές ευκαιρίες στους Σκορπιούς των πρώτων ημερών.

Τοξότης

Ο μήνας για εσάς τους Τοξότες, ξεκινά με το μυαλό σας να γύρνα γύρω από θέματα που αφορούν στην οικογένεια, στο σπίτι, και στα οικονομικά σας. Από τις 5 Ιουνίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με όλα τα παραπάνω. Προσοχή λοιπόν στις συναλλαγές σας με τράπεζες ή γενικά επενδύσεις, γιατί η δύσκολη όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, μπορεί να σας “ρίξει έξω” στους υπολογισμούς σας.

Η νέα σελήνη, με την έκλειψη του Ιουνίου, στην 19 μοίρα των Διδύμων, πραγματοποιείτε στον 7ο φυσικό σας οίκο. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, σε σχέση με τους συνεργάτες και τον ή την σύντροφο σας, για λάθος συνεννοήσεις ή μπερδέματα, που μπορεί να γίνουν. Ίσως να τελειώσουν κάποιες “συνεργασίες” και να αρχίσουν νέες. Η έκλειψη αυτή, που γίνετε στις 10 του μήνα, επηρεάζει όλο τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες, που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και Τοξότες γεννημένους στις 10, 11, 12 Δεκεμβρίου.

Στις 12 του μήνα ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σας βοηθά αρκετά. Σας δίνει περισσότερη ενέργεια, καθώς ευνοήστε από τις θετικές του προς εσάς όψεις. Ακολουθεί παράλληλα μια αρκετά δύσκολη όψη, τετραγώνου μεταξύ Κρόνου και Ουρανού που θα φέρει πίεση ή ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, στο χώρο εργασίας, με τα αδέλφια-ξαδέλφια και την υγεία.

21 Ιουνίου ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου και η Αφροδίτη κάνει ένα γλυκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθώντας σας με θέματα σπιτιού, τραπεζών και γενικότερα οικονομικών. Μαζί ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και ότι έχει να κάνει με συνεργάτες, τον ή την σύντροφο ξεκαθαρίζουν.

Από 23 και μετά, θα γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα τα κομμάτια που δημιουργούν οικονομική πίεση και έτσι θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε καλύτερα έως το τέλος του μήνα.

Από την Αγγελή Διονυσία

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα