Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
01/06/2021

Ο μήνας ξεκινάει με ανάδρομο Ερμή και προτού σας ακούσω να λέτε ‘ωχ’, έχετε κατά νου ότι ο Ιούνιος γενικά δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας. Επειδή όμως βλέπουμε την ευκαιρία μέσα από τη δυσκολία, εμείς θα εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλο αυτό το σκηνικό προς όφελος μας.

Από αρχές μέχρι και 23 Ιουνίου ΔΕΝ υπογράφουμε συμβόλαια, ΔΕΝ κλείνουμε συμφωνίες που θέλουμε να μακροημερεύσουν, ΔΕΝ ξεκινάμε καινούριες σχέσεις.

Μπορούμε κάλλιστα όμως να επανεξετάσουμε καταστάσεις, σχέσεις, αποφάσεις και τον επόμενο μήνα να τις υλοποιήσουμε.

Καρκίνος

Τον μήνα αυτό θα κριθεί η πορεία της σχέσης σας, στην περίπτωση που την επανεξετάζετε, ιδιαίτερα για όσους είστε γεννημένοι 23,24,25,26 Ιουνίου. Ακόμη, θα δρομολογήσετε σχέσεις και συνεργασίες, αφού εξετάσετε το κατά πόσο ικανοποιούνται οι ανάγκες σας μέσα σε αυτές. Το πόσο αποφασιστικά θα κινηθείτε, θα εξαρτηθεί φυσικά και από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Γενικότερα όμως, η παρουσία του Δία διευκολύνει την δημιουργία νέων σχέσεων αλλά και την ‘εύκολη’ διάλυση όσων υπάρχουν ήδη και αν συνηγορούν κι άλλοι παράγοντες, κυρίως για τους γεννημένους 21 και 22 Ιουνίου.

Προσοχή χρειάζεται το διάστημα 4 έως 7 Ιουνίου, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να ‘κολλήσετε’ σε ένα θέμα και να αρνείστε να μετακινηθείτε ή να λειτουργήσετε εμμονικά.

Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ευνοϊκή γωνία που ως αποτέλεσμα θα έχει να νιώθετε πολύ όμορφα και ενδεχομένως να φέρει την ανανέωση στη σχέση σας ή να ‘προχωρήσει’ σε σχέση ένα φλερτ που υπάρχει ήδη. Πολύ ευνοϊκές μέρες για εσάς είναι επίσης 23, 24 Ιουνίου.

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 12 Ιουνίου ενισχύει τον δυναμισμό σας και την όρεξη να αναλάβετε δράση, πάντα με το προσωπικό σας στίγμα.

ΟΙ τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα είναι δύσκολες για εσάς, πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με ξαφνικά γεγονότα και πίεση από τους άλλους ώστε να ανταποκριθείτε. Μια διάσταση αυτής της όψης είναι απρόοπτα γεγονότα στην καριέρα, τη δημόσια εικόνα σας ή σε σχέση με κάποιο γονέα.

Νέα ξεκινήματα σε φιλίες και συλλογικές ομάδες θα δώσουν μια νέα πνοή στα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα και φυσικά θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου.

Παράλληλα σχεδόν, εισέρχεστε σε ένα διάστημα ενδοσκόπησης και παρασκηνιακής δράσης. Θα έχετε ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και ίσως θελήσετε να δράσετε κρυφά από όλους. Προσοχή σε ‘διπλές’ καταστάσεις και εξαπατήσεις στις σχέσεις σας, τις οποίες είναι πιθανόν να τις δημιουργήσετε εσείς.

Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει ό,τι κρυφό, οπότε κινηθείτε προσεκτικά σε περίπτωση που δεν θέλετε να μαθευτεί κάτι. Φυσικά, αποτελεί μια υπέροχη συνθήκη για να ανακαλύψετε φόβους και λόγους που σας ‘κρατάνε’ πίσω και να τους αντιμετωπίσετε ευθέως.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι και 23 Ιουνίου, συνεπώς ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ενδοσκόπηση και την επανεξέταση. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις , ούτε να δρομολογήσετε κάποια σχέση ή συνεργασία και φυσικά να μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο. Σίγουρα, θα κάνετε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σας και είναι μια καλή συγκυρία να ‘παύσετε’ όποια δράση και να εστιάσετε στο τι μπορεί να βελτιωθεί.

Τον Ιούνιο θα οδηγηθείτε σε ‘κλείσιμο’ φιλικών σχέσεων ή μπορεί απλώς να κλείσει κάποιο θέμα σε σχέση με αυτές.

Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 3-8 Ιουνίου, διάστημα κατά το οποίο η σκέψη δεν είναι ξεκάθαρη.

Ο Ουρανός συνεχίζει να σας ‘εκτοξεύει’ και ο Δίας στους Ιχθείς να φέρνει αφθονία στις συνεργασίες αλλά και ευημερία στις σχέσεις, κυρίως όσων έχετε γεννηθεί 23,24,25,26 Αυγούστου. Οι υπόλοιποι μην παραπονεθείτε, θα έρθει και η σειρά σας σύντομα.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα