Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου: Αιγόκερως – Ιχθείς

ASTROTEAM GUEST
01/06/2021

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τον μήνα Ιούνιο θα ασχοληθείτε πολύ με τα οικονομικά, την καθημερινότητα και τον χώρο εργασίας σας. Επίσης, με τον πλανήτη Δία να έχει μπει στον 3ο οίκο σας, ευνοούνται μικρές μετακινήσεις και κοντινά ταξιδάκια, καθώς και οι επαφές με συγγενείς και φίλους.

Από τις 5 του μήνα, οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Αιγόκερου, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί απέναντι στους άλλους. Θέλετε να επιβληθείτε, να πείτε τις ιδέες σας, ακόμα και να τις επιβάλετε. Απέναντι όμως και “οι άλλοι”, δηλαδή συνεργάτες, η-ο σύντροφος, βρίσκονται επίσης σε ένταση. Όποτε, μην πεισμώνετε και κάντε λίγη υπομονή.

Τον Ιούνιο, θα συναντήσουμε επίσης και μια έκλειψη που θα γίνει στον 6ο φυσικό σας οίκο, στις 10 του μήνα. Εσείς δεν επηρεάζεστε όσο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, αλλά θα πρέπει να δώσετε σημασία στα επαγγελματικά και στην υγεία σας. Από τις 12 έως και τις 17 θα συναντήσουμε άλλη μια δύσκολη όψη, μεταξύ Κρόνου και Ουρανού. Έτσι θα υπάρχει ένα αίσθημα πίεσης και ανασφάλειας, λόγω ξαφνικών διαρροών των οικονομικών σας, είτε για λόγους διασκέδασης είτε για τα παιδιά σας.

Στη συνέχεια του μήνα ηρεμούν τα πράγματα, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, επιστρέφει στην κανονική του πορεία και η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Λέοντα. Η πανσέληνος του Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μήνα, θα αφορά, σε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα με τους συνεργάτες σας. Εκεί θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, για να βρείτε λύσεις ή να προχωρήσετε σε αλλαγές.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι τον Ιούνιο θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα ερωτευτείτε. Ο Ποσειδώνας με τον Άρη και η Αφροδίτη με τον Δία, προσφέρουν μια ευκολία στο οικονομικό και επαγγελματικό κομμάτι για εσάς.

Από τις 5 έως και τις 9 του μήνα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σας υγεία, καθώς και τα αναίτια έξοδα που μπορεί να κάνετε.

Η νέα σελήνη, θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα, και συνοδεύετε από έκλειψη. Αυτό θα γίνετε στον 5ο οίκο σας και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ερωτικά και θέματα με τα παιδιά σας. Στις 12 του μήνα ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, που βρίσκεται απέναντι σας, και ο Κρόνος κάνει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ουρανό. Αυτό θα φέρει εντάσεις, πίεση και αλλαγές για εσάς σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σας. Ίσως να θέλετε να κάνετε ή να πρέπει να κάνετε αλλαγές, σε σχέση με τα παραπάνω, κυρίως οι γεννημένοι 2, 3, 4, 5 Φεβρουαρίου.

Από τις 21 και μετά, με τον Ποσειδώνα να κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη, οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε οικονομικά οφέλη,. Ο Ερμής ορθοδρομεί και γίνεται καλύτερη η επικοινωνία με τα παιδιά σας , ενώ ξεκαθαρίζει και το τοπίο με τα ερωτικά σας. Στις 24 του μήνα, έχουμε την πανσέληνο, η οποία σας επηρεάζει κυρίως ψυχολογικά.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ήδη έχουν νιώσει την πρώτη επίσκεψη του Δία, που έγινε στις 14 Μαΐου και θα κρατήσει μέχρι και 28 Ιουλίου. Αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Προσοχή μόνο οι των τελευταίων ημερών που δέχονται τα τετράγωνα Ποσειδώνα και ανάδρομου Ερμή, γιατί μπορεί να μην βλέπετε καθαρά ή να μην κάνετε σωστές συνεννοήσεις με την οικογένεια σας.

Από τις 5 έως και τις 9 Ιουνίου, κάποιοι από εσάς, θα αρχίσουν να βιώνουν κρίσεις, με ομάδες που μπορεί να συμμετέχουν, ή να βάλουν τέλος, σε κάποιες από τις φιλίες τους.

Στις 10 Ιουνίου θα έχουμε έκλειψη, που θα γίνει στην 19η μοίρα των Διδύμων. Είστε από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, κυρίως οι γεννημένοι 9, 10 και 11 Μαρτίου. Εκείνο το διάστημα, θα πρέπει να προσέξετε θέματα που αφορούν εσάς και την οικογένεια σας ή το σπίτι σας γενικότερα. Αμέσως μετά, δημιουργείται άλλη μια δύσκολη όψη μεταξύ Ουρανού και Κρόνου. Καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή στις μετακινήσεις σας και στις σχέσεις με τα αδέλφια ή τους συγγενείς. Ψυχολογικά ο Κρόνος που βρίσκετε στον 12ο οίκο, σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε και να απομακρυνθείτε. Όμως, ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν με συγγενείς δεν σας αφήνουν εύκολα σε ησυχία.

Από τις 21 του μήνα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής ορθοδρομεί, στον 4ο οίκο σας, πράγμα που σημαίνει καλύτερη επικοινωνία με την οικογένεια σας. Επίσης, με την πανσέληνο στις 24 του μήνα, θα δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα που είχαν προκύψει με ερωτικά , φίλους και παιδιά. Τέλος με την Αφροδίτη να περνά και αυτή στο ζώδιο του Λέοντα σας φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα.

Από την Αγγελή Διονυσία

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα