Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουάριος 2024: Κριός – Δίδυμοι

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
23/12/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 11 Ιανουαρίου νέα Σελήνη στην 20.44 Αιγόκερω
  • 25 Ιανουαρίου πανσέληνος στην 5.15 Λέοντα

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 4 Ιανουαρίου Άρης στον Αιγόκερω
  • 14 Ιανουαρίου Ερμής στον Αιγόκερω
  • 21 Ιανουαρίου Ήλιος και Πλούτωνας στον Υδροχόο
  • 23 Ιανουαρίου Αφροδίτη στον Αιγόκερω
  • 26 Ιανουαρίου ο Ουρανός σε στάση για να επιστρέψει σε ορθή πορεία

Καλή Χρονιά! Χαρούμενο το 2024! Με δυναμική έναρξη η νέα χρονιά ξεκινά! Με τον Πλούτωνα ένα βήμα πριν αλλάξει ζώδιο, τον Ποσειδώνα στη μοίρα της επερχόμενης έκλειψης, αλλά και τον Ερμή σε ορθή πορεία, ποδαρικό! Οι πιο προκλητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το Δία από την αρχή του μήνα βάζουν φρένο στην κραιπάλη, αλλά και τα έξοδα των εορτών. Από κοντά και ο Άρης δυνατός, πανίσχυρος στον Αιγόκερω, κλιμακώνει την ένταση για τη νέα Σελήνη. Μας προετοιμάζει με θάρρος, ένταση και αρκετή παρόρμηση το πρώτο φεγγάρι της χρονιάς. Πόσοι θα επιμείνουμε στα New Year’s Resolutions; Αρκετά επιβοηθητικά τα τρίγωνα και τα εξάγωνα στο πλανητικό σκηνικό με τη συμμετοχή Άρη -φυσικά!- Δία, Κρόνου, αλλά και του Ουρανού σε τρίγωνο με τη νέα Σελήνη.

Tο μεγάλο boom είναι η είσοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επίσημα και πανηγυρικά φέτος στον Υδροχόο!

Επίκουρος και ο Ερμής κάνει είσοδο στον Αιγόκερω να σοβαρέψει μαζί με τη δράση και το μυαλό μας. Μέχρι το τέλος του μήνα που θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Με πολλή αποφασιστικότητα και διεκδίκηση, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Αλλά και η Αφροδίτη στις 23 και αυτή στον Αιγόκερω, με αξιοπρέπεια και γείωση. Φαίνεται ότι όλο τον Ιανουάριο προσπαθούμε λόγω ανασφάλειας και με μια εμμονή να βγάλουμε από τη μύγα… ξίγκι σε σχέσεις και οικονομικά. Ωστόσο, το μεγάλο boom είναι η είσοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επίσημα και πανηγυρικά φέτος στον Υδροχόο. Πέρυσι ίσα που πρόλαβε να δείξει κάποια δείγματα… γραφής, για τα επόμενα χρόνια έχει σκοπό να αλλάξει τον κόσμο, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Τα τεχνολογικά επιτεύγματα θα αρχίσουν να εγκαθίστανται στη ζωή μας με μια μορφή κυριολεκτικά επανάστασης. «Είναι το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε μέχρι τώρα», τραγουδούσαν οι R.E.M. το μακρυνό 1987… «και αισθάνομαι μια χαρά!»

Κριός

Καλή χρονιά αγαπημένοι Κριοί! Αν κάτι σας λέει το ποδαρικό του νέου έτους είναι συγκρατημένη αισιοδοξία, με το μάτι στην εξέλιξη και την πρόοδο και βουρ στη δουλειά. Δυναμική και αυτοπεποίθηση σε όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας σχέδια. Έχετε την ικανότητα να εκφράσετε όλη την φιλοδοξία να επιτύχετε και είναι αποκλειστικά στο χέρι σας να επιτύχετε. Να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας! Θα πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένοι και ψύχραιμοι, λογικοί, παρά να καταστείλετε όποια κίνηση αισθάνεστε απέναντί σας. Έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους άλλους, αλλά τόσο και όσο πρέπει. Το πρέπει είναι το χρυσό μέτρο σε αυτή τη διέλευση για εσάς. Και όλο το μήνα από εκεί ξεκινάνε και καταλήγουν όλα. Βγαίνετε στην επιφάνεια και αναγνωρίζεστε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Αναγνωρίζετε εσείς οι ίδιοι τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας. Είναι μεγάλη δύναμη και αυτό. Αναλαμβάνετε ευθύνη, ευθύνες. Θέματα με γονείς επίσης, είναι πολύ πιθανόν να χρειαστούν τις δικές σας πλάτες. Βάζετε πολλή δουλειά, κόπο, αλλά και συναίσθημα σε ό,τι αφορά σε δημόσιες σχέσεις, δημόσια εικόνα, κοινωνικ προφίλ και στάτους, οικογένεια, καριέρα. Σε σημείο εμμονής όσο προσχωράει ο μήνας. Είναι πολύ πιθανόν επίσης, να αισθανθείτε ότι απειλείστε και ότι πρέπει να χειριστείτε για να διαχειριστείτε πιο σθεναρά! Αποσυμπίεση προς το τέλος του μήνα. Η πανσέληνος σας επαναφέρει σε θέματα πιο κοντά σε εσάς. Στον έρωτα, την προσωπική δημιουργία, τα παιδιά, το μέλλον. Το είδατε το έργο και έτσι και αλλιώς. Και τώρα τι; Ο Γενάρης τα έχει όλα για εσάς. Ένταση, δουλειά, δράμα! Έχει γείωση και πρωτοπορία, πάθος και πολύ ανταγωνισμό για να ακονίσετε τα νύχια σας. Έχει και χρήμα και λάμψη και γοητεία. Είναι ένας τεράστιος μπουφές και μπορείτε να διαλέξετε ό,τι κυριολεκτικά επιθυμείτε. Και νοητικά και επί τω έργω. Απολαύστε υπεύθυνα!

Ταύρος

Καλή χρονιά λατρεμένοι Ταύροι! Το 2024 ξεκινάει με έναν οικονομικό περιορισμό -εμμέσως, πλην σαφώς! Τα οικονομικά του συντρόφου και η διαχείριση των συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν για διάφορους λόγους. Μετά τις 4 του μήνα ηρεμείτε από τη μία με τα θέματα άλλων και επικεντρώνεστε στις δικές σας δυνάμεις και ανάγκες. Γίνεστε πιο δραστήριοι, να κι ένα ταξιδάκι, μια συναυλία, μια περιπέτεια, ανοίγετε τους ορίζοντές σας. Στις 8 προσοχή πάλι σε εξαπάτηση ή ψέματα, πάλι για ένα κοινό οικονομικό θέμα, ένα οικονομικό θέμα της δουλειάς. Αρκετά προωθητικό το διάστημα της νέας Σελήνης, με τα εξάγωνα και τα τρίγωνα στον ουρανό να σας ανοίγουν ευκαιρίες για δράση, για ανάκαμψη, πρόοδο και ευημερία! Ζητήστε, δουλέψτε και θα σας δοθεί. Και θα σας επιβεβαιωθεί και σε νοητικό επίπεδο μετά τις 14 του μήνα. Θέλετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, να εξερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες σας, να ακούσετε και να ανεχθείτε πιθανόν και τις απόψεις των άλλων, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε. Η επικοινωνία σε άλλο level! Γύρω στις 20 Ιανουαρίου μια εξαιρετικά δυνατή και ανταποδοτική μέρα για τους γεννημένους την τελευταία μέρα, εκεί κοντά.

Επίτευξη, αναγνώριση, αποτελεσματικότητα και μέσα από γείωση. Και αλλαγές, επιτυχία, εξέλιξη. Κάτι κάνατε καλά! Και κυριολεκτικά από την επόμενη μέρα βουρ σε επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Ένα από τα πιο σημαντικά διαστήματα της ζωής σας ξεκινάει, με σκοπό να βρείτε -αν δεν το γνωρίζετε ακόμα- και να αφήσετε το αποτύπωμά σας στον κόσμο ετούτο. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, με ηθική, με σκοπό, με τίμημα την αυτοπραγμάτωση και την επιτυχία. Αλλά τα κουτάκια μέχρι να φτάσετε εκεί είναι αρκετά. Η αποθάρρυνση μπορεί να σας κλονίσει. Το ίδιο και η προσωπική σας δύναμη, να σας δώσει τεράστια πίστη. Η μεταμόρφωση στο επίπεδο που όλοι σας βλέπουν ξεκίνησε! Και η πανσέληνος στις 25 του μήνα δεν ζητάει τίποτα άλλο παρά απόσυρση, αυτοφροντίδα, σύνδεση με τα προηγούμενα με το παρελθόν. Μη φοβάστε ότι θα χάσετε και αφήστε την κτητικότητα σας κρυμμένη. Σε αυτή τη φάση δε σας εξυπηρετεί. Αν αγαπάτε κάτι, αφήστε το ελεύθερο!

Δίδυμοι

Καλή χρονιά υπέροχοι Δίδυμοι! Η νέα χρονιά σας βρίσκει μεταξύ ορίων, πρέπει να βάλετε σε εσάς, στους άλλους, σε όποιον δεν σέβεται και δεν αναγνωρίζει την αξία σας -ακόμα και αν το κάνετε οι ίδιοι στον εαυτό σας! Αυτό επεκτείνεται και προκαλεί διαμάχες πάνω σε κοινά οικονομικά, κοινές αξίες και αποκτήματα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει πολλές προεκτάσεις στη ζωή σας, είτε μια σεξουαλική σπίθα, είτε πιο σημαντικά την ανανέωσή, τη μεταμόρφωσή σας στο θέμα «σύνδεση με τους άλλους». Γύρω στις 8 του μήνα αποφύγετε ουσιαστικές συζητήσεις, επαγγελματικά σχέδια και διαπραγματεύσεις με τους άλλους, γιατί το τοπίο είναι θολό. Προτιμήστε καλλιτεχνική και πνευματική εκτόνωση. Και το νέο φεγγάρι στις 11 Ιανουαρίου, ζητά γείωση με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο, έξω από τα συνηθισμένα. Η δουλειά γίνεται συνειδητά και υποσυνείδητα, κι ας μην το καταλαβαίνετε άμεσα. Οι διεργασίες περνάνε από ένα βαθύτερο εσωτερικό, ψυχολογικό πλαίσιο. Και μετά τις 14 του μηνός και νοητικά. Βλέπετε και αναγνωρίζετε κρυμμένες αλήθειες για τον εαυτό σας.

Βαθιά και πιο βαριά η σκέψη σε θέματα όπως τα οικονομικά, τα κτήματα και τα αποκτήματα. Και κάπως πρέπει να δηλώσετε την αξία σας και την αυτο-εκτίμησή σας, μέσα από το πως συνδέεστε ουσιαστικά και με νόημα με τους άλλους. Μέχρι τις 20 του μήνα το μυαλό σας παίζει παιχνίδια εξουσίας και εμμονής. Μετά την 21 Ιανουαρίου φως στο τούνελ. Θα αρχίσετε να βλέπετε το προηγούμενο βαρύ και μαύρο διάστημα με τον πλέον παραγωγικό τρόπο. Αρχίζουν και ολοκληρώνουν τη μαγική εικόνα και γίνονται το ραβδάκι στην εξέλιξή σας. Φίλοι και οικείοι άνθρωποι είναι δίπλα σας και ανακαλύπτετε ξανά την αγάπη σας με το συσχετισμό, τη συναναστροφή και την επικοινωνία. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και γίνονται όχημα για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Όχι με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ωστόσο, γίνεται. Μια ημερομηνία την οποία πρέπει να προσέξετε στις μετακινήσεις, αλλά και στα λόγια σας, είναι η 27η του μηνός.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα