Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021: ΖΥΓΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ

AJITA MARIA KASTRIOTI
31/01/2021

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο 23/09 – 03/10
Ζυγοί μου του πρώτου δεκαημέρου η νέα εποχή έχει ήδη ξημερώσει για σας και οι δρόμοι έχουν ανοίξει. Η συσσώρευση των πλανητών αυτό το μήνα στον Υδροχόο και στον 5ο σας οίκο δημιουργούν τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε για να βιώσετε τη χαρά τη ζωής και την ομορφιά που έχει η διαδικασία της δημιουργίας. Η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 9/2 σας χαρίζει γοητεία και ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση. Κοντά στις 7/02 μπορεί να έχετε μια απρόσμενη γνωριμία που πιθανό να είναι και κεραυνοβόλος έρωτας. Τα οικονομικά ενισχύονται και είναι πιθανό να έχετε εισοδήματα μέσα από δραστηριότητες διαδικτύου ή λόγω των νέων και πρωτότυπων ιδεών που τις μοιράζεστε και τελικά γίνονται πράξη. Ωστόσο με τον Ουρανό σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 07/02 υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε κάποια ξαφνική απώλεια που μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά του συντρόφου ή με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως τράπεζες, εφορίες κλπ. Από αυτή την όψη επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από 29/9 μέχρι 1/10. Γενικότερα είναι μια περίοδος ευημερίας που φαίνεται ότι τα πράγματα λειτουργούν σε αρμονία και σε συγχρονισμό με τη φυσική ιδιοσυγκρασία σας. Ό,τι οράματα ή πλάνα έχετε για το μέλλον και τη ζωή σας είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλετε μπροστά και να αρχίσετε να τα υλοποιείτε. Προσωπικά οράματα, επιχειρηματικά σχέδια αλλά και οτιδήποτε αισθάνεστε ότι θέλετε να ξεκινήσετε, οι πλανητικές ενέργειες τώρα σας υποστηρίζουν. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου είναι ο δυνατός σας σύμμαχος για να στηθούν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχθεί και θα μεγαλώσει αυτό που οραματίζεστε. Ειδικά για τους γεννημένους από 28/09 μέχρι 2/10 ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι πραγματικά ο μήνας που θα μπει ο σπόρος για να αλλάξει λίγο αργότερα ολοκληρωτικά η ζωή σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο θα βρίσκεται ανάδρομος σχεδόν όλο το μήνα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανασταλτικός για το προχώρημά σας. Είναι χρήσιμο να αποφύγετε μέχρι 22/02 τα συμβόλαια και τις συμφωνίες και να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσετε τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες σε θέματα που σας απασχολούν. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ανασκόπηση των μέχρι σήμερα πεπραγμένων, να βάλετε σε σειρά και τάξη ό,τι έχετε αφήσει και εκκρεμεί μέχρι σήμερα και να προετοιμάσετε το έδαφος ώστε όταν ο πλανήτης γυρίσει ορθόδρομος στις 22/02 να προβείτε στη δράση νέοι και απελευθερωμένοι από οτιδήποτε παλιό.

2ο Δεκαήμερο 04/10 – 14/10
Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου και ειδικά οι γεννημένοι από 3/10 μέχρι 10/10 αυτό το μήνα είστε οι ευλογημένοι του Δία που σας έχει τώρα υπό την προστασία του και την εύνοια του. Ο πλανήτης από το ζώδιο του Υδροχόου, καθώς και όλη η συναστρία του Ήλιου, Κρόνου και Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο φέρνουν αισιοδοξία στη ζωή σας και ευκαιρίες για ανάπτυξη και δημιουργία. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν χρόνια μαθημάτων. Μέσα από τις πιέσεις και τις δυσκολίες που βιώσατε, σήμερα είστε πιο δυνατοί και πιο σοφοί. Και με όλη αυτή την εμπειρία του παρελθόντος και τη βιωματική γνώση που έχετε αποκομίσει, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για νέα βήματα και καινούρια εγχειρήματα. Είναι περίοδος που η ζωή θέλει να εκφραστεί μέσα από σας και αν είστε ανοιχτοί και δεκτικοί στην ενέργεια της ζωής σύντομα θα γεννηθούν μέσα από σας υπέροχα πράγματα που θα σας γεμίσουν συγκινήσεις. Η Αφροδίτη από 9/02 έως 17/02 θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας σχηματίζοντας μια ωραία όψη με τον ήλιο σας. Αυτές οι μέρες είναι μέρες αγάπης που σας υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι ομορφιά, αφθονία, δημιουργία και πρωτοτυπία. Φροντίστε τον εαυτό σας και εκφραστείτε μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά, αγαπημένα χόμπι, εναλλακτικές ασχολίες και διαδικτυακές ομάδες και συναντήσεις. Σημαντικός για σας αυτό το μήνα είναι ο Ερμής ο οποίος αναδρομεί και διανύει όλο το δεκαήμερό σας. Αυτό το διάστημα ίσως δείτε κάποιες καθυστερήσεις στη προσδοκώμενη ροή των πραγμάτων και να έχετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Ειδικά στις 10/02 με το τετράγωνο Άρη-Ερμή μπορεί να έχετε νεύρα, υπερβολική κριτική, ο λόγος σας να γίνει εριστικός με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρήξεις και τσακωμοί. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες μέχρι τις 21/02 και ασχοληθείτε με ό,τι εκκρεμότητες έχετε από το παρελθόν. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε σκέψεις, αισθήματα, επαγγελματικές εκκρεμότητες και γενικά καταστάσεις που είναι ακόμα ανοιχτές και χρειάζεται να κλείσουν.

3o Δεκαήμερo 14/10 – 22/10
Ζυγοί μου του τρίτου δεκαημέρου τα δύσκολα για σας φύγανε μαζί με το 2020 και πλέον η νέα εποχή είναι πραγματικότητα. Η πολυαστρία στον 5ο σας οίκο και στο ζώδιο του Υδροχόου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευνοϊκή για σας. Ήλιος, Δίας, Κρόνος, Αφροδίτη και Ερμής συναντιούνται και σας φέρνουν νέο αέρα αισιοδοξίας, ελευθερίας, χαράς και δημιουργίας. Ξαναγίνεστε παιδιά και μπορείτε πλέον να βάλετε μπροστά όλα τα σχέδια που είχατε αναβάλλει λόγω πιέσεων και εμποδίων μέχρι σήμερα. Η Αφροδίτη από 17/02 μέχρι 25/02 σας φέρνει τύχη σε επιχειρήσεις και σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να έχετε έσοδα εκείνες τις μέρες ή να λάβετε νέα που θα σας χαροποιήσουν. Και φυσικά με την Αφροδίτη να σας ευνοεί από τον 5ο σας οίκο, τα ερωτικά παιχνίδια και η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη. Και μιας και μιλάμε για Υδροχόο, το φλερτ και ο έρωτας μάλλον θα συμβεί εξ αποστάσεως, πιθανότατα μέσω διαδικτύου. Τα νέα ξεκινήματα και η επανάσταση στη ζωή σας φαίνονται και από τη Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 11/02 στον Υδροχόο. Μια Νέα Σελήνη που φέρνει νέες ασχολίες, νέους φίλους, νέους έρωτες και γενικά νέα ανοίγματα στη ζωή σας. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 16-17-18/10. Ο Ερμής μέχρι τις 21/02 θα είναι ανάδρομος και από 1/02-7/02 θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο. Αν και ο ανάδρομος Ερμής γενικά δεν ευνοεί τα καινούρια εγχειρήματα, ο συγκεκριμένος είναι σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για σας και δεν θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα. Ίσως υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις στα σχέδια σας ή κάποια κωλύματα στην επικοινωνία αλλά όχι στο βαθμό που θα ακυρώσουν ή παρεμποδίσουν τη δράση σας. Εάν μπορείτε αποφύγετε συμφωνίες και συμβόλαια μέχρι τις 21/02 και χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες σας. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε την αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών αυτές τις μέρες γιατί συνηθίζεται με ανάδρομο Ερμή και δη στον Υδροχόο να βγαίνουν ελαττωματικές.  Τέλος ο Πλούτωνας που παραμένει στο ζώδιό σας, προχωράει μια μοίρα αυτό το μήνα και επηρεάζει τους γεννημένους 18-19-20/10. Για σας η μεταλλακτική διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και το μόνο που μπορείτε να κάνετε υπό επίδραση Πλούτωνα είναι ουσιαστικά να μην κάνετε! Μείνετε παρατηρητές σε ό,τι συμβαίνει τώρα στη ζωή σας, αποδεχθείτε τον πόνο που μπορεί να προκαλείται από τη μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα και εμπιστευτείτε ότι στο τέλος της διαδικασίας θα έχει γεννηθεί ένας νέος άνθρωπος, εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο 23/10 – 02/11
Σκορπιοί μου η σύνοδος των πλανητών στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον Ταύρο δηλώνει ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας. Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος και Δίας βρίσκονται τώρα όλοι μαζί στον 4ο σας οίκο, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, και ο καθένας δίνει το δικό του χρώμα στη ζωή σας. Από αυτή την πολυαστρία οι πλανήτες που επενεργούν περισσότερο σε σας τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου είναι η Αφροδίτη και ο Κρόνος. Η Αφροδίτη από αρχή του μήνα μέχρι τις 09/02 έχει ανάγκη να αγαπηθεί και να ασχοληθεί με τη φροντίδα και ωραιοποίηση του εαυτού και του σπιτιού της. Το ζώδιο του Υδροχόου σημαίνει αλλαγή, ανανέωση και ελευθερία. Με το τετράγωνο όμως Αφροδίτης-Ουρανού στις 07/02 υπάρχει περίπτωση οι ενέργειες να φτάσουν στα άκρα και στο όνομα της ελευθερίας να βγούνε συμπεριφορές ακραίες, βίαια αντισυμβατικές που αποσκοπούν στη διάλυση σχέσεων, συντροφικών ή οικογενειακών, και στην αυτό-αποκοπή. Σε άλλη περίπτωση που είστε ελεύθεροι, η όψη αυτή μπορεί να σημαίνει τον ξαφνικό και κεραυνοβόλο έρωτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο έρωτας να συμβεί μέσα από το διαδίκτυο ή να είναι έρωτας εξ αποστάσεως. Η έντονη αυτή όψη αφορά κυρίως τους γεννημένους 30,31/10-1/11. Επίσης υπάρχει πιθανότητα για οικονομικές ανατροπές. Δεν υπάρχει βεβαιότητα για το αν θα είναι κάποιο ξαφνικό έξοδο ή αντίθετα κάποιο έκτακτο εισόδημα, είναι όμως βέβαιη η απρόσμενη μεταβολή στα οικονομικά σας. Ο Κρόνος αυτό το μήνα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους από 28/10 έως 2/11 και θα φέρει δοκιμασίες στη ζωή σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον που καλείστε να ξεπεράσετε. Ουρανός και Κρόνος σε τετράγωνο στις 15/02 πιέζουν κυρίως σε θέματα σχέσεων, οικογένειας και σπιτιού και ενδέχεται να νοιώθετε το κλίμα αποπνικτικό και να έχετε αισθήματα δυσφορίας. Ζητούμενο αυτών των πλανητών είναι η καθαρότητα και η αλήθεια και εάν στη ζωή σας δεν υπάρχει αλήθεια, οι πλανήτες δεν θα σταματήσουν να πιέζουν μέχρι να διαλύσουν ό,τι είναι ψεύτικο και μη συμβατό με την αληθινές σας ανάγκες. Η δύναμη της ζωής σπάει τώρα παλαιά μοτίβα, στεγανά και δομές, και δημιουργεί χώρο για να γεννηθούν και να αναπτυχθούν νέες δυνατότητες. Και παρόλο που η διαδικασία αυτή μπορεί να σας δημιουργεί ένταση και πόνο, στην ουσία σας απελευθερώνει από τα δεσμά του παρελθόντος και σας εξελίσσει. Αφεθείτε στη ροή και αξιοποιήστε έξυπνα τον ανάδρομο Ερμή του μήνα στον Υδροχόο για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις στη ζωή σας που χρειάζονται τώρα ξεκαθάρισμα και φρέσκο αέρα.

2ο Δεκαήμερο 03/11 – 12/11
Σκορπιοί αυτού του δεκαημέρου φαίνεται ότι τον Φεβρουάριο θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και θέματα σχέσεων και γάμου. Αυτό το μήνα οι πλανήτες συγκεντρώνονται στον 4ο σας οίκο και από το ζώδιο του Υδροχόου ετοιμάζουν αλλαγές στη ζωή σας. Σκοπός τους να σας απελευθερώσουν από παρελθοντικά δεσμά και να σας ανανεώσουν. Όταν τόσοι πλανήτες επενεργούν μαζί, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό που μπορεί όμως να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι ότι αυτό το μήνα υπάρχει κίνηση και ξεκινάνε ανακατατάξεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακινήτων γενικότερα. Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες της πολυαστρίας που από 09/02 έως 17/02 ευεργετεί το δεκαήμερό σας και ευνοεί τα οικογενειακά σας θέματα. Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι η αγάπη δεν είναι προσκόλληση αλλά ελευθερία. Είναι η ώρα να αφήσετε τον έλεγχο και να αφεθείτε στη ζωή με ό,τι αυτή μπορεί να φέρει. Ίσως είναι ξένη αυτή η ενέργεια προς τη φύση σας καθώς το ζώδιο σας είναι συνώνυμο του ελέγχου. Η ζωή όμως ξέρει καλύτερα από σας και αν την εμπιστευτείτε, τότε μόνο θα μπορέσετε να γνωρίσετε και να απολαύσετε τα δώρα της. Ο Δίας είναι ακόμα ένας πλανήτης που σας ευνοεί όλο το μήνα και φέρνει χαρμόσυνα νέα στο σπίτι σας. Οι γεννημένοι από 3/11 μέχρι 9/11 έχετε όλη την προστασία του πλανήτη σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και ακίνητα. Όσο και αν το τοπίο εξωτερικά μπορεί να φαίνεται πιεστικό και εκρηκτικό, η αλήθεια είναι ότι η τύχη είναι με το μέρος σας τον Φεβρουάριο. Αρκεί να την εμπιστευτείτε, να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και αν χρειάζεται να ελέγξετε κάτι, να ελέγξετε το θυμό σας, τα παθιασμένα σας αισθήματα και τις τυχόν κτητικές και εγωιστικές σας τάσεις. Ο Άρης, που βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό απέναντί σας μέχρι τα μέσα του μήνα, πυροδοτεί τα πράγματα στη σχέση/γάμο σας ή τις συνεργασίες σας και μπορεί να δημιουργήσει αντιπαλότητα, εντάσεις και ρήξεις. Και με το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή μπορεί να γίνετε εριστικοί και να πείτε λόγια σκληρά που αργότερα όταν περάσει η όψη να μετανιώσετε. Ο Ερμής βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Υδροχόου, ανάδρομος, και μέχρι τις 21/02 που μπαίνει πάλι σε ορθή πορεία καλό είναι να μην προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα. Αφήστε συμφωνίες, συμβόλαια, αγορές και νέες δράσεις για μετά τις 21/02 και στο μεταξύ ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που χρειάζεται να κλείσουν. Ένας ανάδρομος Ερμής είναι ιδανικός για ξεκαθαρίσματα και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ώστε όταν ξανά ορθοδρομήσει να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα ολόκληροι, ελεύθεροι και χωρίς βάρη.

3o Δεκαήμερο 13/11 – 22/11
Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα αλλάζουν από εδώ και πέρα για σας όπως και για όλα τα σταθερά ζώδια. Με την είσοδο των μεγάλων πλανητών Κρόνου-Δία στον Υδροχόο, και τον Ουρανό που από πέρυσι βρίσκεται και θα βρίσκεται ακόμα για καιρό στον 7ο σας οίκο, το σύμπαν ζητάει αλλαγή, ανανέωση και ελευθερία σε σχέσεις και οικογενειακά συστήματα. Σε αυτό το γενικό κλίμα έρχονται να προστεθούν αυτό το μήνα και οι προσωπικοί πλανήτες Ερμής-Αφροδίτη αλλά και η Νέα Σελήνη στις 11/02, όλα στο ίδιο ζώδιο, τον Υδροχόο. Όταν μιλάμε για Υδροχόο μιλάμε για ομαδικότητα, συλλογικότητα, πνευματική εγρήγορση, αντικειμενικότητα, αντισυμβατικότητα και ελευθερία. Αυτά είναι τα ζητούμενα του ζωδίου και αυτά είναι τα ζητούμενα της εποχής με τους περισσότερους πλανήτες να βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου. Εάν αυτά δεν πληρούνται στη ζωή σας, στο σπίτι σας και τις σχέσεις σας, τότε προβλέπονται ρήξεις σχέσεων και διάσπαση των οικογενειακών δεσμών. Ο Άρης από 15/02 μέχρι τέλη του μήνα θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Ταύρου και πιθανό να σας προκαλεί νεύρα και θυμό που εκτονώνονται στις σημαντικές σας σχέσεις. Στις 19/02 το κλίμα θα είναι ακόμα πιο εκρηκτικό, με τον Άρη σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη να φέρνουν ένταση, τσακωμούς και στη θετική τους έκφραση έναν φλογερό έρωτα! Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε αυτή τη νέα εποχή που όλα μοιάζουν να αλλάζουν γύρω σας, μείνετε όσο μπορείτε παρατηρητές της κατάστασης και μην προσπαθήσετε να πιαστείτε από κάπου. Οτιδήποτε θεωρούσατε ή θεωρείτε ασφάλεια είτε υλική είτε ψυχολογική, και οτιδήποτε κάνετε αποσκοπώντας στην εξασφάλισή σας, να είστε σίγουροι ότι θα καταρρεύσει. Και όσο περισσότερο έχετε επενδύσει τόσο περισσότερο θα πονέσετε όταν οι ασφάλειες σας γκρεμιστούν. Ωστόσο η Νέα Σελήνη του μήνα στις 11/02 στον Υδροχόο είναι μια ευκαιρία για καινούρια ξεκινήματα ή νέα πλαίσια σε ό,τι αφορά την οικογένεια και το σπίτι σας. Επίσης θα μπορούσε να είναι ένδειξη για αλλαγή κατοικίας, για αλλαγή κοινωνικών ή επαγγελματικών συνθηκών που επηρεάζουν το σπίτι σας, ή για αγοραπωλησία ακινήτου/ων. Από 1 έως 7/02 ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο δεκαήμερό σας και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας. Επίσης είναι πιθανό να παρουσιαστούν ξαφνικά προβλήματα στα ηλεκτρονικά σας και τα τεχνολογικά σας μηχανήματα όπως υπολογιστές και τηλέφωνα. Αποφύγετε αγορές ηλεκτρικών συσκευών και κάθε είδους συμβόλαια μέχρι τις 21/02 που ο Ερμής θα ξαναμπεί σε ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο 23/11 – 02/12
Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου αν και το πλανητικό σκηνικό είναι γενικά έντονο, εσείς φαίνεται να έχετε ησυχία στη ζωή σας. Οι περισσότεροι πλανήτες αυτό το μήνα βρίσκονται στον Υδροχόο, το ζώδιο της αντικειμενικότητας και της ελευθερίας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο δείχνει γενικά μια σοβαρή στάση προς το περιβάλλον σας και υπευθυνότητα ως προς τον τρόπο που επικοινωνείτε και τις πληροφορίες που μεταφέρετε. Ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας από 9-17/02 φέρνει διαύγεια στη σκέψη σας και αντικειμενική κρίση. Έχετε πρωτοποριακές ιδέες και καθαρό λόγο. Οι τομείς της μάθησης και της γνώσης ευνοούνται και λόγω της ανάδρομης πορείας του, η γνώση μπορεί να προέρχεται από την προσωπική σας εσωτερική αναζήτηση. Η ενέργειά σας στρέφεται προς τα έσω και είναι μια ωραία συγκυρία τώρα να εκφράσετε με λόγια και να επικοινωνήσετε μέσα από τη γραφή σας όσα αισθάνεστε και όσα ανακαλύπτετε στο εσωτερικό σας ταξίδι. Όσον αφορά τα αισθηματικά το στοιχείο της ελευθερίας είναι έντονο μέσα σας και ίσως σας είναι δύσκολο να εστιάσετε τον έρωτά σας και την προσοχή σας σε ένα μόνο άτομο. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από 1- 9/02 είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα, μπορεί ακόμη και να βιώσετε έναν ξαφνικό ή εκκεντρικό έρωτα αλλά εάν μιλάμε για πρακτικές και συγκεκριμένες καταστάσεις όπως γάμο, συμβίωση ή συγκατοίκηση τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Δυσκολίες φαίνεται να υπάρχουν και στον χώρο εργασίας σας ειδικά αν είστε μισθωτοί. Σε μια θέση εξαρτημένης εργασίας μπορεί να αισθάνεστε πίεση και δυσφορία λόγω της ελευθεριότητας που υπάρχει μέσα σας. Και με τον  Άρη και τον Ουρανό να πυροδοτούν τα νεύρα σας στον 6ο σας οίκο μπορεί να ξεσπάσετε στους συναδέλφους σας ή τους υφισταμένους σας. Υπάρχει επίσης τάση για ατυχήματα στον χώρο εργασίας γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να βρείτε χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σας να εκτονώσετε δημιουργικά αυτή την πύρινη ενέργεια που μπορεί να φέρει εντάσεις, ρήξεις μέχρι και ατυχήματα. Ιδανικές διέξοδοι της ενέργειας είναι η επαφή με τη φύση όπως μια βόλτα στη θάλασσα ή το δάσος, η γυμναστική και ο διαλογισμός. Τέλος η Πανσέληνος του μήνα στις 27/02 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους 29-30/11 και 1/12. Η τετράγωνη λογική και η πρακτικότητα της Παρθένου κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα βρίσκεται απέναντι από το ρομαντικό πνεύμα και τον ιδεαλισμό του ιχθύ σε ό,τι αφορά την εστία και την ιδιωτική ζωή. Η διαφορετικότητα των δυνάμεων μπορεί να προκαλέσει ένταση και εσωτερική σύγκρουση αλλά εάν βλέπετε τη ζωή ως σύνθεση και όχι ως αντίθεση, τότε μέσα από την ισορροπία των δυνάμεων και την αρμονική αλληλοσυμπλήρωσή τους, η Πανσέληνος είναι για σας δυνατότητα εξέλιξης, δημιουργίας, και πληρότητας.

2ο Δεκαήμερο 03/12 – 12/12
Τοξότες του 2ου δεκαημέρου αυτό το μήνα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα της επικοινωνίας σας και του κοντινού περιβάλλοντός σας. Η πολυαστρία στον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με μάθηση και πληροφόρηση, τις μετακινήσεις σας και τις σχέσεις σας με τα αδέλφια, τους κοντινούς συγγενείς και τους γείτονες. Ο Ερμής που βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας επηρεάζει όλο το μήνα και μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στις μετακινήσεις σας και τα μεταφορικά σας μέσα. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν βλάβες σε ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές και κάποιες καθυστερήσεις σε μαθήματα, σχολές ή δραστηριότητες που γίνονται διαδικτυακά. Η αναδρομή του πλανήτη συμβαίνει από 1-21/02 και κάθε αναδρομή σημαίνει αντιστροφή της ενέργειας. Έτσι, αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να αφήσετε για λίγο τις καινούριες δράσεις και να ασχοληθείτε με θέματα εσωτερικά, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από το παρελθόν. Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Υδροχόο σας φέρνουν ευκαιρίες για ταξίδια και μπορεί ακόμη και φλερτ κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού. Το μυαλό σας είναι ανοιχτό, η διάθεσή σας αισιόδοξη και λόγω του Υδροχόου μπορεί τα ταξίδια που τόσο έχετε ανάγκη να είναι πνευματικά ή να περιπλανηθείτε στον κόσμο μέσω του διαδικτύου και της τεχνολογίας. Διαδικτυακοί έρωτες και γνωριμίες είναι πιθανές όπως επίσης πιθανή είναι και η συμμετοχή σας σε διαδικτυακές ομάδες επιμορφωτικού ή επιστημονικού χαρακτήρα. Επίσης ευνοείται το εμπόριο μέσω διαδικτύου και οτιδήποτε έχει σχέση με επικοινωνία και λόγο όπως η συγγραφή, οι εκδόσεις, η δημοσιογραφία. Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο είναι ένα εκρηκτικό δίδυμο που φέρνει αναστάτωση και ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο. Ενδέχεται να έχετε νεύρα αυτό το μήνα και υπάρχει τάση για τσακωμούς και ξεσπάσματα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην καθημερινότητά σας. Μπορεί επίσης να παρουσιαστούν ξαφνικά θέματα υγείας και τάση για μικροατυχήματα στην εργασία. Τέλος ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς και στον 4ο σας οίκο επηρεάζοντας την  οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι σας. Ο πλανήτης βρίσκεται σε θέση δύναμης και αυτό σημαίνει ότι εκφράζει τις θετικές του ποιότητες.  Στην ιδιωτική σας ζωή δύναται να υπάρχει αγάπη και ησυχία. Η ανιδιοτέλεια, η ευαισθησία και η συμπόνοια διέπουν τις οικογενειακές σας σχέσεις και το σπίτι σας είναι τώρα το λιμάνι σας που αποτραβιέστε για να ξεκουραστείτε. Όσο αφορά τυχόν θέματα ακινήτων εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ό,τι αλλαγές αισθάνεστε ότι χρειάζεται να γίνουν δρομολογείστε τις καλύτερα μετά τις 21/02 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία.

3o Δεκαήμερο 13/12 – 21/12
Τοξότες μου αυτού του δεκαημέρου όλα δείχνουν ότι αυτή είναι μια περίοδος που είστε ανοιχτός σε νέες γνώσεις και στο καινούριο. Η συγκέντρωση των περισσότερων πλανητών στον Υδροχόο και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 11/02 σας φέρνει καθαρότητα, εγρήγορση και δίψα για μάθηση, επικοινωνία και νέα γνώση. Το ζώδιο του μέλλοντος στον 3ο σας οίκο ευνοεί το εμπόριο μέσω διαδικτύου και γενικότερα την επικοινωνία και τις συναλλαγές μέσω της τεχνολογίας. Με την Αφροδίτη μάλιστα στο ίδιο ζώδιο υπάρχει πιθανότητα για έναν εκκεντρικό έρωτα από απόσταση ή μέσω διαδικτύου. Ο Υδροχόος ως ζώδιο συλλογικότητας ευνοεί επίσης τη συμμετοχή σας σε ομάδες μέσα από τις οποίες διευρύνονται οι γνώσεις σας και ανοίγει το μυαλό σας. Η Νέα Σελήνη στις 11/02 δηλώνει ενάρξεις και νέα ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη μάθηση, το εμπόριο, τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τις μετακινήσεις σας. Κοντινά ταξιδάκια είναι πιθανά αλλά λόγω Κρόνου και ανάδρομου Ερμή μπορεί να έχετε κάποιες ταλαιπωρίες στη μετακίνησή σας. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος από 1 – 21/02 και εκείνες τις μέρες μπορεί να υπάρχει μια γενική ασυνεννοησία με τους γύρω σας, καθυστερήσεις σε σχέδια και δυσκολίες στις μετακινήσεις σας, τα μεταφορικά σας μέσα ή τα επικοινωνιακά σας μέσα όπως η συσκευή του τηλεφώνου σας ή ο υπολογιστής σας. Γενικά η αναδρομή ενός προσωπικού πλανήτη γίνεται αμέσως αντιληπτή γιατί με τη φαινομενική οπισθοδρομική πορεία του πλανήτη, υπάρχει αντιστροφή της ενέργειας και απορρύθμιση της «κανονικότητας», άλλως της προσδοκώμενης πορείας των πραγμάτων. Νέες δράσεις, συμφωνίες και συμβόλαια καλύτερα να αποφευχθούν αυτό το διάστημα. Είναι ωστόσο ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει ανοιχτά και χρειάζεται να κλείσουν. Τέλος, η καθημερινότητά σας δέχεται τις δυνάμεις του Άρη και του Ουρανού και προκαλούν ένταση και νευρικότητα. Και οι δύο πλανήτες είναι μαχητικοί, επαναστατικοί και δύσκολα συμβιβάζονται. Έτσι, εάν η καθημερινότητά σας ή η εργασία σας δεν ικανοποιούν την ανάγκη σας για ελευθερία, τότε είναι πιθανό να αισθάνεστε έντονη δυσφορία που μπορεί να οδηγήσει σε επαναστάσεις, αλλαγές και ανατροπές προκειμένου να πάρετε ανάσα. Ειδικά για όσους ασκείτε εξαρτημένη εργασία ίσως σας είναι δύσκολο να χωρέσετε στους κανόνες και τα όρια που απαιτεί η θέση εργασίας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει θυμό και νεύρα που είτε ξεσπάτε στους γύρω σας είτε μπορεί να σας οδηγήσουν ακόμη και σε παραίτηση από την εργασία. Επίσης υπάρχει τάση για ατυχήματα στον χώρο εργασίας. Η άθληση και γενικότερα η κίνηση του σώματος, η επαφή με τη φύση και ο διαλογισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτονώσετε την εκρηκτική αυτή ενέργεια με τον πιο χρήσιμο και ωφέλιμο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο 22/12 – 31/12
Αιγόκεροί του πρώτου δεκαημέρου αυτό το μήνα όλη η ενέργειά σας περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά και το αίσθημα αξίας του εαυτού. Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον Υδροχόο και ο καθένας δίνει τη δική του χροιά στη ζωή σας. Ο Κρόνος μπορεί να σας δημιουργεί ένα αίσθημα φόβου που σχετίζεται με τα υλικά αγαθά, τα χρήματα και την ανασφάλεια ότι θα μείνετε έκθετοι. Υπάρχει η εσωτερική ανάγκη να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας και είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά προκειμένου να τα καταφέρετε. Ο Ερμής που από 1-21/02 θα βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο σας υποστηρίζει να κάνετε απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας και να δείτε τι πραγματικά χρειάζεστε σήμερα για να νοιώσετε επαρκείς και ασφαλείς. Είναι χρήσιμο να στρέψετε κι εσείς μαζί με τον πλανήτη την ενέργειά σας προς τα μέσα, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας απασχολούν καιρό τώρα, να ζητήσετε πίσω ό,τι σας ανήκει και να κλείσετε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Και αυτά χρειάζεται να γίνουν γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να είστε διαθέσιμος στις νέες δυνατότητες που γεννιούνται τώρα για σας. Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι δείκτες καλοτυχίας σε ό,τι αφορά ασφάλειες και οικονομικά, και μπορεί να σας φέρουν τις ευκαιρίες που περιμένετε για οικονομική επέκταση. Βέβαια οι ίδιοι πλανήτες μπορεί να είναι υπεύθυνοι και για οικονομικές σπατάλες μιας και γενικά είναι πλανήτες καλοπέρασης και αφθονίας. Ο Άρης που βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί επίσης τις επιχειρήσεις και τα τυχερά παιχνίδια. Υπάρχει τάση να γίνετε ριψοκίνδυνοι παίκτες και γενικά πιο τολμηροί στη δράση σας. Ο Άρης στον 5ο οίκο σάς δίνει δύναμη, ζωτική ενέργεια και φυσικά μεγάλο ερωτισμό. Και με τον Ουρανό δίπλα του μπορεί αυτό το μήνα να έχετε ξαφνικούς ή εκκεντρικούς έρωτες. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό στις 7/02 και με τον Άρη στις 19/02 ο έρωτας μπορεί να σας βρει ξαφνικά και απροσδόκητα μέσω διαδικτύου ή να ερωτευτείτε άνθρωπο που βρίσκεται μακριά και να έχετε σχέση από απόσταση. Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα στις 27/02 γίνεται στην Παρθένο και φέρνει στην επιφάνεια νομικά θέματα, θέματα σπουδών και θέματα με συγγενείς. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους 29-30/12.

2ο Δεκαήμερο 01/01 – 10/01
Αιγόκεροί μου του δεύτερου δεκαημέρου o Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και οι ασφάλειες σας. Η συγκέντρωση των περισσότερων πλανητών στον Υδροχόο και στο 2ο σας οίκο σημαίνει συγκέντρωση ενέργειας και κινητικότητα στον οίκο των αποκτημάτων, των υλικών αγαθών και των αξιών σας. Ο Ερμής που από αρχές του μήνα μέχρι 21/02 είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, εστιάζει την σκέψη σας στο πώς θα καταφέρετε να αντλήσετε κέρδος και ασφάλεια. Γι αρχή, και για όσο ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος, μπορείτε να ξεκινήσετε να κλείνετε εκκρεμότητες, να μαζέψετε την ενέργειά σας προς τα μέσα και έτσι να μαζέψετε δυνάμεις ώστε να μπορέσετε αργότερα, όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία, να προβείτε ελεύθεροι σε νέες δράσεις. Ο Δίας, η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 11/02 στον Υδροχόο φέρνουν τύχη, ευκαιρίες και νέες δυνατότητες σε ό,τι αφορά την απόκτηση οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων. Αν και ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να αμφισβητείτε την αξία σας και να σας δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας και ανεπάρκειας, οι υπόλοιποι πλανήτες τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τη ζωή, και την αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να έλκετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς και πλήρεις. Ο Άρης είναι σύμμαχός σας αυτό το μήνα και μέχρι τις 15/02 θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας δίνοντάς σας δύναμη και ερωτισμό. Είναι κατάλληλη περίοδος για επιχειρηματικές κινήσεις, δημιουργικά ανοίγματα αλλά και ερωτικά παιχνίδια! Άρης και Ουρανός από τον 5ο οίκο μπορεί να σημαίνουν ξαφνικό έρωτα για σας αλλά και ξαφνικό χωρισμό, ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας από σας. Οι γεννημένοι 6-7-8/01, κοντά στις 10/02 που ο Άρης κάνει δύσκολη όψη με τον Ερμή μπορεί να δεχθείτε λεκτική επίθεση ή να εμπλακείτε σε τσακωμό. Αδέλφια, ξαδέλφια, κοντινοί συγγενείς, ακόμα και γείτονες, μπορεί να είναι οι άνθρωποι με τους οποίους πιθανόν να έρθετε σε λόγια. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις μετακινήσεις σας, βλάβες στα μεταφορικά σας μέσα και προβλήματα με τις ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές σας συσκευές.

3o Δεκαήμερο 11/01 – 19/01
Ο Φεβρουάριος για σας Αιγόκεροί μου του τρίτου δεκαημέρου είναι ένας μήνας που φαίνεται να έχετε μαχητικότητα και ανεβασμένη τη ζωτική σας ενέργεια. Ο Άρης από 15/02 μέχρι τέλη του μήνα βρίσκεται στον Ταύρο και στον 5ο σας οίκο δίνοντάς σας δύναμη και όρεξη για δράση και δημιουργία. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 19/02 επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους 11-12-13/01 και μπορεί να σημαίνει την εμφάνιση ξαφνικού έρωτα ή κάποιου άλλου γεγονότος που μπορεί να σας προκαλέσει εσωτερική  ένταση. Μπορεί επίσης να έχετε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, τα παιδιά ή τις επιχειρήσεις σας. Οι γεννημένοι 14-15-16-17/01 δέχεστε την επίδραση του Πλούτωνα αυτό το μήνα και ενδέχεται να ζείτε καταστάσεις επίπονες αλλά ταυτόχρονα μεταμορφωτικές. Ο Πλούτωνας ως πλανήτης μετάλλαξης και αναγέννησης μπορεί να φέρει απώλειες στο περιβάλλον σας, απώλεια της ίδιας σας της ταυτότητας όπως προσδιορίζεται σήμερα και γενικότερα απώλεια κάθε τι γνωστού προκειμένου να αναγεννηθείτε νέοι, φρέσκοι, έτοιμοι για νέες εμπειρίες. Μια διαδικασία που μπορεί να περνάει μέσα από την αγωνία και τον πόνο αλλά σας απαλλάσσει από οτιδήποτε περιττό και μη χρήσιμο στη ζωή σας. Αυτό που μπορεί να ονομάζεται απώλεια είναι ουσιαστικά απελευθέρωση και στάδιο της εξέλιξής σας. Είναι ο δρόμος της ζωής που συμβαίνει πάντα στο εδώ και τώρα, που είναι στην αλλαγή, που είναι πάντα νέα. Με τους περισσότερους πλανήτες στον Υδροχόο και τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 11/02 επηρεάζεται ο 2ος σας οίκος, ο οίκος των αποκτημάτων και των οικονομικών σας. Το σύστημα των αξιών σας επαναπροσδιορίζεται, νέες πηγές εσόδων εμφανίζονται και νέα αποκτήματα έρχονται στην κατοχή σας. Με το Δία και την Αφροδίτη στο 2ο σας οίκο υπάρχει τύχη και αφθονία σε ό,τι αφορά οικονομικά και ασφάλειες αλλά ίσως υπάρχει και τάση για καλοπέραση και οικονομικές σπατάλες. Τέλος ο Ερμής, και αυτός στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βρίσκεται ανάδρομος από 1-21/02 και είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε τον οικονομικό απολογισμό σας και να ρυθμίσετε τυχόν εκκρεμότητες. Αποφύγετε συμβόλαια, συμφωνίες και νέες αγορές και αξιοποιήστε αυτές τις μέρες για να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας και τις αξίες σας στη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο 20/01 – 30/01
Υδροχόοι μου τι να πει κανείς για σας αυτό το μήνα που όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιό σας και ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη του μήνα στις 11/02 συμβαίνει και αυτή στον Υδροχόο. Για σας αυτή η Νέα Σελήνη σημαίνει αλλαγές, ξεκινήματα, καινούρια κεφάλαια στη ζωή σας. Και με τον Ουρανό να σας βρίσκει από τις αρχικές μοίρες του Ταύρου και στον 4ο σας οίκο, οι γεννημένοι 26-27-28-29/01 θα έχετε αλλαγές ξαφνικές που θα εκπλήξουν τόσο εσάς όσο και τους ανθρώπους γύρω σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε πορεία πλεύσης στη ζωή ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η ζωή σας αλλάζει ολοκληρωτικά και με όλη την υδροχοική ενέργεια της εποχής, αυτό σάς είναι όχι μόνο κανονικό αλλά και επιθυμητό. Οι αλλαγές πιθανό να αφορούν το περιβάλλον σας, το σπίτι σας και υπάρχει ενδεχόμενο μετακόμισης. Ή αν δεν είναι να μετακομίσετε, θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στο σύστημα της οικογένειας και στον ευρύτερο κύκλο των ανθρώπων που σας περιβάλλει διαμορφώνοντας έτσι μια νέα κατάσταση γύρω σας και ένα καινούριο περιβάλλον διαβίωσης. Η Αφροδίτη μέχρι τις 09/02 θα βρίσκεται στον ήλιο σας και θα σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία και αισιοδοξία. Η επαναστατική σας διάθεση θα φανεί τώρα και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ανανεώνεστε και αλλάζετε στυλ με πρόθεση να ξεχωρίσετε, ίσως και να προκαλέσετε. Στις 07/02 το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού είναι σημαντικό κυρίως για τους γεννημένους 26-27-28/02 και είναι ένδειξη για κάποιο ξαφνικό γεγονός που θα σας αναστατώσει. Μπορεί να είναι ένας ξαφνικός έρωτας, μια ξαφνική εγκυμοσύνη αλλά μπορεί να είναι και ένας ξαφνικός χωρισμός ή μια απροσδόκητη οικονομική απώλεια. Ο Κρόνος που πρόσφατα μπήκε στο ζώδιό σας επηρεάζει αυτή τη στιγμή κυρίως τους γεννημένους από 26/01 έως 29/01. Ωστόσο όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε αισθανθεί την αλλαγή στην ατμόσφαιρα που ήδη από αρχές του χρόνου έχει γίνει πιο βαριά και σας θέλει πιο σοβαρούς. Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δάσκαλος που έχει έρθει να σας δώσει ευθύνες, να σας μεγαλώσει, και να σας υποστηρίξει να κάνετε πράξη ό,τι εσείς ονειρεύεστε ή ό,τι η ίδια η ύπαρξη θέλει να γίνει μέσα από σας. Και ως Υδροχόοι, παραδοσιακά παιδιά του Κρόνου, συγχρονίζεστε με την ενέργειά του, αναλαμβάνετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και δουλεύετε τίμια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα έρθουν στιγμές που θα σας βγουν αισθήματα κούρασης και δυσανασχέτησης. Μείνετε αφοσιωμένοι στον σκοπό σας, συνεχίστε να δουλεύετε γι αυτά που θέλετε και στο τέλος ο χρόνος-Κρόνος είναι βέβαιο ότι θα σας ανταμείψει.

2ο Δεκαήμερο 31/01 – 09/02
Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος αλλαγές και εκπλήξεις για σας, γεμάτος ζωή! Ο Δίας συναντάει τον ήλιο σας και ειδικά οι γεννημένοι από 31/01 μέχρι 06/02 θα έχετε όλο το μήνα την προστασία του και τις ευλογίες του. Τύχη και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και τάση για επεκτάσεις κάθε είδους. Στην έννοια της επέκτασης συμπεριλαμβάνεται και η επέκταση του φυσικού σώματος, που σημαίνει ότι υπάρχει τάση για απόκτηση βάρους. Δίας σημαίνει αφθονία και υπερβολή και με την Αφροδίτη από 9-17/02 στο δεκαήμερό σας θα υπάρχει τάση για καλοπέραση, πολυτέλεια και σπατάλες. Βέβαια είναι εξαιρετικός δείκτης οικονομικών και ενδέχεται αυτό το μήνα να βρεθείτε με νέες πηγές εισοδημάτων και να δείτε τα οικονομικά σας να ανθίζουν. Με τους δύο ευεργέτες πλανήτες στο ζώδιό σας και στο δεκαήμερό σας έχετε εσωτερική πληρότητα και ευγνωμοσύνη για τη ζωή και όλα όσα σας παρέχει. Αισθάνεστε αγάπη, αισιοδοξία και αποπνέετε γοητεία και ερωτισμό. Εκφράζεστε μέσα από την τέχνη, την ωραιοποίηση του εαυτού σας και του περιβάλλοντός σας και τη συμμετοχή σας σε φιλανθρωπικές ομάδες. Ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο θα σας επηρεάζει κυρίως μέχρι τα μισά του μήνα και μαζί με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών και της διάλυσης, στον 4ο σας οίκο πιθανό να φέρει ανακατατάξεις και ανατροπές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Υπάρχει θυμός, ασυμβίβαστος εγωισμός απολυτότητα και ερριστική διάθεση. Και δεν αποκλείεται, με όλα αυτά που αισθάνεστε, να ξεσπάσετε στην οικογένειά σας, να συγκρουστείτε με τους οικείους ανθρώπους σας και να υπάρξουν χωρισμοί ή πάγωμα στις σχέσεις σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο θα είναι μέχρι τις 21/02 ανάδρομος και είναι άλλος ένας πλανήτης που αυτό το μήνα βρίσκεται πάνω στον ήλιο σας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και γενικότερος αποσυντονισμός στην καθημερινότητά σας και στα απλά λειτουργικά πράγματα της ζωής. Δεν ευνοούνται οι νέες δράσεις και είναι προτιμότερο να αποφύγετε νέες αγορές, συμφωνίες και συμβόλαια αυτές τις μέρες. Μπορείτε ωστόσο να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε δυνάμεις.                                                                                                             

3o Δεκαήμερο 10/02 – 19/02
Υδροχόοι μου του τρίτου δεκαημέρου οι περισσότεροι πλανήτες είναι στο ζώδιό σας αυτό το μήνα κι αυτό σημαίνει ότι ο Φεβρουάριος είναι μήνας υδροχοϊκών προδιαγραφών, δηλαδή προδιαγραφών κομμένων και ραμμένων στα μέτρα σας. Δίας, Κρόνος, Αφροδίτη, και Ερμής, όλοι στον Υδροχόο να ζητάνε ελευθερία, πρωτοτυπία, αντικειμενικότητα, και συλλογικότητα. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι δεδομένες και με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται και αυτή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/02 ίσως δε μιλάμε τελικά για αλλαγές στη ζωή αλλά για αλλαγή ζωής! Υπάρχει ανάγκη για ανανέωση και υπάρχουν και οι συνθήκες που σας υποστηρίζουν να την κάνετε. Ο Κρόνος σάς ευνοεί επαγγελματικά και σας δίνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αντοχή. Ο Δίας αλαφραίνει τη διάθεσή σας και σας φέρνει ευκαιρίες, αισιοδοξία και τάση για επέκταση σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη από 17/02-25/02 στο δεκαήμερό σας σας δίνει καλοσύνη και σας φτιάχνει τη διάθεση ευχάριστα. Υπάρχει η τάση καλλωπισμού και περιποίησης της εξωτερικής σας εμφάνισης πάντα όμως σε στυλ υδροχοοϊκό τουτέστιν ανάλαφρο, αντισυμβατικό και εκκεντρικό. Εκπέμπετε γοητεία και ερωτισμό και με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 19/02 υπάρχει ενδεχόμενο να ερωτευτείτε ή να βιώσετε κάποια ένταση στη σχέση σας. Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο και επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 15-28/02. Οι διαμάχες μέσα στην οικογένεια είναι πιθανές και με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο οι οικογενειακές σας σχέσεις μπορεί να ψυχρανθούν ή ακόμα και να διακοπούν. Υπάρχει επίσης πιθανότητα για μετακόμιση και αλλαγή περιβάλλοντος. Γενικά είναι μια περίοδος που οι ασφάλειες σας καταλύονται, αφήνετε το γνώριμο και το παλιό, και προχωράτε στο μέλλον έτοιμοι για νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες, νέες συγκινήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 21/02 αναστατώνει την καθημερινότητά σας και μπορεί να προκαλεί παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες στην επικοινωνία σας. Είναι κατάλληλη περίοδος για ενδοσκόπηση και συμμάζεμα των δυνάμεων σας και των ανοιχτών εκκρεμοτήτων σας. Από 1-7/02 ο Ερμής θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας. Ιδανικά αποφύγετε ταξίδια, νέες αγορές, συμβόλαια και συμφωνίες γιατί ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε και τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως υπολογίζετε.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο Δεκαήμερο 20/02 – 29/02
Γλυκά μου ψαράκια αυτός είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και το σύμπαν υπόσχεται όμορφα πράγματα για σας. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει τα δώρα του που είναι τύχη, προστασία, ευαισθησία και ψυχική ηρεμία. Η παρουσία σας μαγνητίζει και αποπνέει κάτι υπερκόσμιο και μαγευτικό. Από τη φύση σας έχετε σύνδεση με το θειικό και διαισθητικά γνωρίζετε που χρειάζεστε να είστε κάθε φορά και τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει. Οι περισσότεροι πλανήτες αυτό το μήνα βρίσκονται στο προηγούμενο από σας ζώδιο, τον Υδροχόο, ανοίγοντας τους πνευματικούς σας ορίζοντες και ενισχύοντας τις ανθρωπιστικές σας διαθέσεις. Τα εναλλακτικά, τα πνευματικά,  η αστρολογία και η μεταφυσική είναι πεδία που θα σας απασχολήσουν και στα οποία τώρα θα εμβαθύνετε. Με το Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου σάς απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα κοινά, ευαισθητοποιήστε κοινωνικά και πιθανό να συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές ή πνευματικές ομάδες. Αυτό το μήνα τονίζεται η ανάγκη σας για απομόνωση και θα θέλετε να αποτραβηχτείτε από τα πολλά κοινωνικά δρώμενα. Ως ζώδιο νερού έχετε την ιδιαιτερότητα να αντιλαμβάνεστε και να απορροφάτε τις ενέργειες γύρω σας και πιθανό τώρα να χρειάζεστε να μείνετε μόνοι σας ώστε να καθαρίσετε από ξένες ενέργειες, να βρεθείτε στο κέντρο σας και να ξεκουραστείτε. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί την στροφή προς τα έσω και είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε και να τακτοποιήσετε θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν. Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο και στον 3ο σας οίκο υπάρχει ίσως μια νευρικότητα που βγαίνει στην επικοινωνία σας ή στην οδήγησή σας. Ο λόγος σας ίσως είναι επιθετικός και σκληρός και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες. Υπάρχουν επίσης δυσκολίες στον τομέα της γνώσης και της μάθησης και ίσως διακοπή σπουδών. Ο Ουρανός ωστόσο ανοίγει το μυαλό σας και το απελευθερώνει από ιδέες και προκαταλήψεις. Οτιδήποτε πρωτοποριακό και εναλλακτικό κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, είστε ανοιχτός σε καινούριες πληροφορίες και ξεχωρίζετε με τις έξυπνες ιδέες σας. Τέλος η Πανσέληνος του μήνα στις 27/02 στην Παρθένο επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους 26-27-28/02 και φωτίζει θέματα σχέσεων. Ωραίος ο ρομαντισμός και τα όνειρα αλλά για να τα ζήσετε χρειάζεται να είστε προσγειωμένοι και να δουλεύετε καθημερινά γι αυτά. Αν συνδυάσετε την πρακτικότητα της Παρθένου με το ρομαντισμό και την έμπνευση του Ιχθύ θα μπορέσετε να έχετε εσωτερική ισορροπία, ψυχική ηρεμία και αρμονία στις σχέσεις σας.

2ο Δεκαήμερο 01/03 – 09/03
Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου αυτό το μήνα Κρόνος, Δίας, Αφροδίτη και Ερμής βρίσκονται στον Υδροχόο και στον 12ο σας οίκο. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για οτιδήποτε εναλλακτικό ή πνευματικό. Ο Δίας και η Αφροδίτη στο 12ο σας οίκο σας προστατεύουν από αρνητικές ενέργειες και κρυφούς εχθρούς. Στην εξωτερική σας εμφάνιση αποπνέετε κάτι μαγικό και αισθάνεστε εσωτερικά την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με την τέχνη, τη μεταφυσική και γενικότερα την εξερεύνηση του αγνώστου. Η συμμετοχή σας σε ομάδες καλλιτεχνικού ή πνευματικού χαρακτήρα είναι πολύ πιθανή όπως επίσης και η ενασχόλησή σας με εναλλακτικές θεραπείες ή με την αστρολογία. Κοιμάστε καλά αυτή την περίοδο και ίσως έχετε ανάγκη να απομονωθείτε προκειμένου να αποφορτιστείτε από ενέργειες και να ξεκουραστείτε. Ο Ερμής στον Υδροχόο και στο 12ο οίκο σας ωθεί να λειτουργείτε περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με τη λογική. Από αρχές του μήνα μέχρι 21/02 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και ενδέχεται να επικρατεί ένα επικοινωνιακό χάος στον κόσμο με παρεξηγήσεις και μπερδέματα μιας και η ενέργεια του πλανήτη θα είναι αντίστροφη. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα της αναδρομής, πάρτε απόσταση από την καθημερινότητα και στρέψτε κι εσείς την ενέργειά σας προς τα μέσα. Αυτό θα σας ξεκουράσει και θα σας βοηθήσει να δείτε και να ξεκαθαρίσετε πράγματα μέσα σας που μπορεί να είναι μπερδεμένα, να σας βαραίνουν και να σας κρατούν πίσω στην εξέλιξή σας. Οι γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου δέχεστε τώρα την επίδραση του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι και ο πλανήτης κυβερνήτης σας, σας ευνοεί ιδιαίτερα και σας υποστηρίζει να έχετε εσωτερική ηρεμία και ψυχική ευφορία. Έχετε τύχη και προστασία που πηγάζει από την εμπιστοσύνη σας στο θειικό και την αγάπη σας για τη ζωή και τον άνθρωπο. Ο διαλογισμός είναι το σπίτι σας που βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε για να είστε καλά. Μέσα από την ησυχία του μυαλού  έχετε ψυχική ισορροπία και καθαρότητα που σας βοηθάει να ανταποκριθείτε στις καταστάσεις της ζωής. Βέβαια όπου υπάρχει Ποσειδώνας, υπάρχει πάντα κάποιου είδους θυσία ή κάποιου είδους εξαπάτηση. Αν η ενέργεια του πλανήτη δεν εκφραστεί πνευματικά τότε ενδέχεται είτε να πέσετε θύμα εξαπάτησης είτε εσείς ο ίδιος να εξαπατήσετε. Τέλος, ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο και στον 3ο σας οίκο είναι σύμμαχός σας και σας δίνει δύναμη και θάρρος να βγείτε μπροστά. Ίσως υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με αδέλφια, ξαδέλφια και κοντινούς συγγενείς και να ανταλλάξετε σκληρά λόγια που μπορεί να ψυχράνουν τις μεταξύ σας σχέσεις.

3o Δεκαήμερο 10/03 – 20/03
Ψαράκια μου του τρίτου δεκαημέρου αυτό το μήνα οι πλανήτες συγκεντρώνονται στον Υδροχόο και στον 12ο σας οίκο. Πιθανό να είστε ψυχικά ευαίσθητοι αυτή την περίοδο, με έντονα αισθήματα συμπόνοιας και ευσπλαχνίας. Η φαντασία και η καλλιτεχνική διάθεση θα είναι αυξημένη και είναι περίοδος πνευματικής, μεταφυσικής ή καλλιτεχνικής αναζήτησης. Υπάρχει ανάγκη για απομόνωση προκειμένου να καθαρίσετε από ενέργειες που δεν είναι δικές σας και να έρθετε σε επαφή με το κέντρο σας. Θα σας υποστηρίξει εάν αυτό το διάστημα διαλογιστείτε. Μέσω της τεχνικής του διαλογισμού θα μπορέσετε να βιώσετε την κατάσταση της ησυχίας και της σιωπής και να ξεκουραστείτε πραγματικά. Η ενασχόλησή σας με τα εναλλακτικά ή την αστρολογία ευνοούνται και πιθανό να συμμετέχετε σε πνευματικές και θεραπευτικές ομάδες. Ο Ποσειδώνας τέλος του μήνα εισέρχεται σιγά σιγά στο δεκαήμερό σας και επηρεάζει τους γεννημένους αρχές του δεκαημέρου 10-11/03. Με τον Ποσειδώνα από πάνω σας είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και με ανιδιοτελή αγάπη προς τον άνθρωπο. Υπό την επήρειά του μπορεί να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές παραμυθένιες με τον σύντροφό σας. Ωστόσο χρειάζεται να μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις, να είστε προσγειωμένοι και να αναπτύξετε διάκριση γιατί μέσα από το ρομαντισμό και την τάση θυσιαστικότητάς σας μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε και να απογοητευτείτε. Στις 19/02 ο Άρης θα βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και ενδέχεται να βιώσετε κάποια ένταση στη σχέση σας ή να υπάρξει μια γνωριμία που θα σας προκαλέσει αναστάτωση. Μπορεί επίσης να είναι ένδειξη για κάποια οικονομική δυσκολία ή απώλεια. Λίγες μέρες μετά, στις 23/02, ο Άρης θα βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα δίνοντας σας μεγάλα ποσά δύναμης και αντοχής. Θέματα σπουδών, μάθησης και επικοινωνίας παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες και με τον Ουρανό στον 3ο οίκο μπορεί να σημαίνει ακόμη και διακοπή αυτών. Τέλος, με τον ανάδρομο Ερμή από αρχές του μήνα μέχρι 21/02, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και μια γενικότερη ασυνεννοησία. Ωστόσο ο Ερμής αυτός ευνοεί την στροφή προς τα έσω και είναι ιδανική περίοδος να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να ξεκαθαρίσετε τυχόν θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα