Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021: ΚΡΙΟΣ _ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ASTROTEAM GUEST
31/01/2021

Καλό μήνα!

Ο Φεβρουάριος, θα είναι λιγότερο έντονος σε σχέση με τον Ιανουάριο σε γενικές γραμμές και θα έχει μια νότα ανασκόπησης, ελέω ανάδρομου Ερμή.

Για το λόγο αυτό, από την αρχή του μέχρι και τις 21/2, αποφεύγουμε να υπογράψουμε σημαντικά έγγραφα και συμφωνίες, δεν κάνουμε καινούργια ξεκινήματα και υπομένουμε στωικά τις ‘ακεφιές’ του διαδικτύου και των άλλων τεχνολογικών μέσων. Τέλος, είμαστε υποψιασμένοι ότι καραδοκούν παρεξηγήσεις, οπότε φροντίζουμε να είμαστε όσο πιο σαφείς γίνεται. Παρόλα αυτά είναι ένα ιδανικό διάστημα για να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, την αυτό-αξιολόγηση μας και να οργανώσουμε τις επόμενες ενέργειες, τις οποίες θα υλοποιήσουμε αφού ορθοδρομήσει.

Στα σημαντικά γεγονότα του μήνα έχουμε ακόμη:

  • την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 2/2
  • τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου στον Υδροχόο στις 6/2
  • τη Νέα Σελήνη στις 23 μοίρες του Υδροχόου, στις 11/2
  • το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2
  • την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς στις 26/2
  • Πανσέληνο στις 9 μοίρες Παρθένου στις 27/2

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε πώς αυτές είναι οι ‘γενικές καιρικές συνθήκες’ για κάθε ζώδιο. Διαβάζοντας το ζώδιο του ωροσκόπου σας, μπορείτε να έχετε περισσότερη πληροφόρηση για το πώς θα επηρεαστείτε. Ωστόσο, για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, καλό είναι να μελετηθεί το προσωπικό σας ωροσκόπιο από έναν αστρολόγο.

Κριός
Ο Ερμής σας προσκαλεί να αναθεωρήσετε τα πεπραγμένα σας και να αναλογιστείτε πώς θα πορευτείτε από εδώ και πέρα, έχοντας κάνει την αυτοκριτική σας. Όσοι ανήκετε στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, απολαμβάνετε επιτέλους μια ηρεμία, καθώς Κρόνος και Πλούτωνας έχουν απομακρυνθεί επαρκώς. Μπορεί να σας άφησαν τα σημάδια τους, αλλά είναι στο χέρι σας να τα βλέπετε πια ως παράσημα και όχι ως άσχημες αναμνήσεις. Η Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα σε ομάδες και εναλλακτικά ενδιαφέροντα, όμως αν θέλετε να μακροημερεύσουν καλό θα ήταν να τα αφήσετε για μετά τις 21/2. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου διανύετε και θα διανύετε για καιρό την μεταλλακτική επιρροή του Πλούτωνα. Η Νέα Σελήνη σας παρακινεί να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στην καριέρα σας ή και να αλλάξετε το κοινωνικό σας στάτους μέσα από τις ανάλογες ενέργειες. Μην βιαστείτε, ως συνήθως, να το κάνετε. Υπολογίστε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και τα κάνετε πράξη μετά τις 21/2. Η Πανσέληνος σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε πως έχει κλείσει ένα κύκλος σε σχέση με κάποιο φλερτ, ένα χόμπι ή τον τρόπο που συνηθίζατε να διασκεδάζετε ως τώρα. Είναι καιρός να μπει φρέσκος αέρας στη ζωή σας και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ικανοποιεί πια.

Ταύρος
Ουρανός και Κρόνος δουλεύουν ταυτόχρονα και εσείς δεν γίνεται να τους αγνοήσετε άλλο. Ειδικά αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, ο μεν Ουρανός σας έχει βγάλει από τη βολή σας και σας ζητάει να λειτουργήσετε σοκαριστικά για το περιβάλλον σας ή σας συμβαίνουν διαρκώς γεγονότα που σας ταράζουν, προκαλώντας σας να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική σε σχέση με αυτή που τα βλέπετε τόσα χρόνια. Ο δε Κρόνος δεν αστειεύεται και σας πιέζει να δουλέψετε και να ζοριστείτε για να ωριμάσετε. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες τις οποίες όμως θα τις αντιληφθείτε αν σκεφτείτε αντισυμβατικά και με το βλέμμα στο μέλλον. Η αναδρόμηση του Ερμή σας εξωθεί σε επαναπροσδιορισμό της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας. Η Νέα Σελήνη στο πρώτο δεκαήμερο φέρνει νέες φιλίες και επαφή με ομάδες και ομοϊδεάτες οι οποίες όμως λόγω του ανάδρομου Ερμή δεν θα εξελιχθούν όπως τις εκτιμήσατε αρχικά. Για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα αφορούν επαγγελματικές ενάρξεις και συνεργασίες με το εξωτερικό ή έναρξη σπουδών. Προσοχή όμως γιατί δεν θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα καθώς οι αλλαγές που γίνονται με ανάδρομο Ερμή δεν έχουν σταθερότητα και καλό είναι να μην γίνονται. Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος ρίχνει φως σε οικογενειακά θέματα για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Οι σχέσεις σας με μέλη της οικογένειας σας και κυρίως με έναν από τους δύο γονείς θα σας απασχολήσει, καθώς θα αντιληφθείτε πώς δεν σας αρκεί με την τωρινή της μορφή. Η Πανσέληνος για το πρώτο  δεκαήμερο θα δρομολογήσει την ολοκλήρωση θεμάτων που σχετίζονται με αδέλφια και συγγενείς και τις σχέσεις μαζί τους.

Δίδυμος
Ο ανάδρομος Ερμής, ως κυβερνήτης σας, σας επηρεάζει και σας προκαλεί εκνευρισμό γιατί τα πράγματα δεν προχωράνε όπως θα θέλατε. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή του χρόνου που θα κάνετε τον απολογισμό σας, καθώς η φαινομενική αναδρόμηση του Ερμή σας προσκαλεί να κόψετε ταχύτητα και να κάνετε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σας. Το ξέρουμε ότι δεν σας είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο για να αποφύγετε λανθασμένες ή επιπόλαιες επιλογές το επόμενο διάστημα. Επιπλέον είναι κάτι που το χρειάζεστε, καθώς με τον Άρη στο 12ο σας, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι και εξασθενημένοι. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, η Νέα σελήνη σας βάζει σε σκέψεις για ξεκίνημα σπουδών ή επαφών με το εξωτερικό ενώ η Πανσέληνος που θα αφορά τον ίδιο τομέα, θα σας βοηθήσει να κλείσετε αυτό το ζήτημα είτε με μια απόφαση, είτε με εγκατάλειψη της ιδέας που σας προέκυψε. Ωστόσο, επειδή ούτως ή άλλως οι ενάρξεις με ανάδρομο  Ερμή δεν συστήνονται, μπορείτε να κάνετε την έρευνα σας, και να προχωρήσετε σε ενέργειες μόλις ορθοδρομήσει, δηλαδή μετά τις 21/2. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί από εδώ και πέρα καθώς ο Ποσειδώνας μπαίνει στο δεκαήμερο σας και θολώνει την κρίση σας.

Καρκίνος
Η αναδρόμηση του Ερμή θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας. Η αυτοκριτική αλλά και η εξέταση των βαθύτερων αναγκών σας είναι αναγκαία προκειμένου να αποφασίσετε πώς θα πορευθείτε από δω και εμπρός. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναθερμάνετε τη σχέση σας, καθώς η νέα Σελήνη σας ζητάει να ανανεωθείτε σε αυτόν τον τομέα, ενώ προς τα τέλη του μήνα με την είσοδο της Αφροδίτης στα Ψάρια, όσοι είστε ελεύθεροι θα αρχίσετε να αναζητάτε την δέσμευση. Έχοντας ελευθερωθεί από τη μέγγενη του Κρόνου, αρχίζετε σιγά σιγά να διαπιστώνετε τα οφέλη που αποκομίσατε, παρόλη την ταλαιπωρία σας και αρχίζετε δειλά δειλά να ονειρεύεστε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, ειδικά αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο με τον Ποσειδώνα να σας επηρεάζει θετικά. Η Πανσέληνος τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο δεκαήμερο θα φωτίσει οικονομικά θέματα αλλά και αυτοπεποίθησης, προκειμένου να προβληματιστείτε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου δέχεστε τις μεταμορφωτικές επιρροές του Πλούτωνα, που ζητάει να μηδενίσετε την ζωή σας όπως την ξέρατε ως τώρα και να θέσετε καινούργιες βάσεις. Ήδη νιώθετε ότι αλλάζετε, ωστόσο επειδή δεν αγαπάτε τις αλλαγές, χρειάζεται να αφήσετε την αντίσταση που προβάλετε και να δεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Λέων
Εκρηκτικό το σκηνικό για εσάς του πρώτου δεκαημέρου καθώς Κρόνος και Ουρανός σας πιέζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις, αυξάνοντας την εσωτερική σας ένταση. Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει και ο Δίας που λειτουργεί ως δίχτυ ασφαλείας ενώ παράλληλα σας φέρνει ευκαιρίες αλλά και την φιλοσοφική διάθεση ώστε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα στις δυσκολίες που βιώνετε. Οι σχέσεις με τους σημαντικούς Άλλους  και οι συνεργασίες θα είναι η ‘έγνοια’ σας αυτό το μήνα. Κάποιες θα ανανεωθούν ή θα επανεξεταστούν, κάποιες θα λήξουν οριστικά. Έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός που κάνατε συμβιβασμούς. Ο Κρόνος σας πιέζει, ο Δίας σας διευκολύνει και χρέος σας είναι να φτιάξετε σχέσεις που αξίζουν και θα έχουν αντοχή στο χρόνο. Η συσσώρευση πλανητών στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, σας δείχνει πως αυτή είναι μια καλή στιγμή να αναρωτηθείτε τι είναι εκείνο που θέλετε να αλλάξει. Παρόλο που η Νέα Σελήνη σας ζητάει νέα ξεκινήματα, θα κάνετε μια υπομονή μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στο τέλος του μήνα και μπορείτε να ξεκινήσετε μετά τις 21/2. Από την άλλη, μπορείτε να κάνετε άφοβα κλεισίματα σε ό,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξη σας ή δεν συμβάλλει στην ευτυχία σας. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα την επανεξετάσουν. Όσοι δεν είναι και θέλουν, θα περιμένουν. Εξάλλου, η Πανσέληνος σας ζητάει αυτό ακριβώς: να εξετάσετε το άμεσο περιβάλλον σας και να αλλάξετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πια. Για τους γεννημένους προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη μπορεί να αφορά κάποια νέα κατάσταση στην εργασία τους ή κάποια αλλαγή που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας, ωστόσο ελέω ανάδρομου δεν είναι βέβαιο το αν θα μακροημερεύσει, οπότε αν μπορείτε καθυστερήστε την έναρξη του για μετά τις 21/2.

Παρθένος
Πολλή δουλειά έχει πέσει Παρθένοι αλλά ως οι εργάτριες μέλισσες του ζωδιακού ξέρετε καλύτερα από όλους το πώς να τη διαχειριστείτε. Με τον Ερμή, που είναι ο κυβερνήτης σας ανάδρομος σχεδόν όλο το Φεβρουάριο, είναι προτιμότερο να πάρετε το χρόνο σας, να μην πιέζετε τα πράγματα να εξελιχθούν και να επανεξετάσετε τα πεπραγμένα σας σε όλους τους τομείς. Στα πλαίσια αυτής της αναθεώρησης, βρίσκονται στο προσκήνιο τα ζητήματα εργασίας και υγείας. Η Νέα Σελήνη σας ζητάει να κάνετε πράξη τα νέα σας σχέδια. Ειδικότερα, για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κάποιο νέο φλερτ ή χόμπι που μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε ή κάποιο νέο ξεκίνημα που να αφορά το παιδί σας. Ωστόσο, όλοι οι Παρθένοι θα κάνετε μια υπομονή και θα τα ξεκινήσετε μετά τις 21/2 που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής.  Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στους Ιχθείς προς το τέλος του μήνα θα στρέψει την προσοχή σας στους σημαντικούς Άλλους, με το να επιθυμήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους ή για τους ελεύθερους, να σας δημιουργήσει την ανάγκη για να δεσμευτείτε.  Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, έχετε τα τρίγωνα του Ουρανού που σας δίνουν τη δύναμη που τόσα χρόνια νομίζατε πώς δεν είχατε: αυτή του να κάνετε μια εκκεντρική επιλογή που σας ευχαριστεί, είτε αυτό αφορά μια σχέση ή μια επαγγελματική επιλογή, χωρίς να σας νοιάζει  γνώμη των άλλων. Συχνά η όψη αυτή δεικνύει και την έναρξη εναλλακτικών δραστηριοτήτων ή ασυνήθιστων ή και τα δύο. Από την άλλη πλευρά, οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου χρειάζεται να είστε προσεκτικοί καθώς ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση σας και οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Τέλος, οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, δέχεστε τα ευνοϊκά τρίγωνα του Πλούτωνα και είστε έτοιμοι να απογειωθείτε επαγγελματικά και προσωπικά.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα