Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
31/07/2021

Αιγόκερως

Την πρώτη μέρα του μήνα, θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν θέματα κληρονομικών, τραπεζών και γενικότερα οικονομικών. Ο Άρης που έχει είδη μπει στον 9ο οίκο σας, κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ήμερων, ενεργοποιεί θέματα σπουδών, ταξιδιών και γενικότερα εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε με το εξωτερικό.

Στις 3 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους γεννημένους 3, 4 και 5 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια ο Ερμής, θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό μπορεί να φέρει απότομες αλλαγές συμπεριφοράς, υπάρχει γκρίνια από ή προς τα παιδιά σας, τον ή την σύντροφο, ακόμα και να υπάρξουν απρόοπτες αλλαγές σε ένα ταξίδι.

Το νέο φεγγάρι του μήνα θα γίνει στον 8ο οίκο σας, με την συμμετοχή του Ουρανού. Είναι ευκαιρία να δείτε τα πράγματα λίγο πιο βαθιά. Μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα τα όποια σχετίζονται με τρίτους. Δηλαδή του συντρόφου, τράπεζες, κληρονομιές κ.λπ.

Στις 10 Αυγούστου λίγο προσοχή, οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα και αυτό μπορεί σας κάνει λίγο επιρρεπείς στο να σας εξαπατήσουν. Το καλό βέβαια με εσάς, είναι ότι η Αφροδίτη, αλλά και ο Ποσειδώνας ,κάνουν καλές όψεις με τον Ήλιο σας και δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε τόσο όσο τα μεταβλητά ζώδια.

Ο Ερμής, στις 12 του μήνα, μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και η Αφροδίτη κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που βρίσκετε στο ζώδιο σας. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, θα έχετε συναντήσεις και όμορφες συζητήσεις. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε γνωριμίες και έντονες ερωτικές στιγμές.

Στις 19 ο Ερμής θα κάνει συνοδό με τον Άρη. Οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι 2,3 και 4 Ιανουαρίου, θα θελήσουν να αναλάβουν δράση. Θα πάρουν αποφάσεις, θα διεκπεραιώσουν υποθέσεις και θα είναι πιο αυθόρμητοι με τους άλλους. Την επόμενη ημέρα ο Ερμής θα κάνει και ένα ακόμη βοηθητικό τρίγωνο για εσάς. Ξαφνικά νέα, ή συναντήσεις σας βοηθούν με τα παραπάνω ζητήματα.

Η πανσέληνος που θα γίνει στις 22 Αυγούστου, θα φέρει στην επιφάνεια, θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σας. Είναι ευκαιρία να βρείτε λύσεις ή να ολοκληρώσετε κάποιες ενέργειες που είχατε ξεκινήσει, με σκοπό να βελτιώσετε τον τομέα των οικονομικών σας. Παράλληλα ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, να φύγετε και να περάσετε καλά. Αυτό θα ισχύει για τους γεννημένους το δευτέρου δεκαημέρου.

Προσοχή θα πρέπει να δώσουν οι Αιγόκεροι, που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, στις 24 του μήνα. Ο Ερμής κάνει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, και αυτό φέρνει παρεξηγήσεις, ψέματα και κλοπές. Οπότε προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς, στο αυτοκίνητο και στα προσωπικά σας αντικείμενα.

Στις 26 Αυγούστου, οι γεννημένοι 13,14 και 15 Ιανουαρίου, έχουν την εύνοια του τριγώνου Ερμή και Πλούτωνα. Μετά από σωστή έρευνα και πιο βαθιά σκέψη θα μπορούν να πάρουν αποφάσεις, σε θέματα που αφορούν προσωπικές αλλαγές.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, όπως και τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια, θα έχουν και την περισσότερη δουλειά για τον μήνα Αύγουστο. Την 1η του μήνα, ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο μέσα στον 7ο οίκο σας. Αυτό, για τους γεννημένους 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου, θα φέρει συζητήσεις με συνεργάτες και θα μπορέσετε πιο εύκολα να προωθήσετε την δουλειά σας. Προσοχή όμως, καθώς ο Κρόνος βρίσκετε επάνω στον Ήλιο σας, και σας βάζει κάποιους περιορισμούς.

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα δημιουργήσουν ένα όμορφο τρίγωνο. Για εσάς τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, αυτή η όψη θα μπορούσε να σας φέρει εύνοια, σε θέματα που αφορούν κληρονομικά, τράπεζες και οικονομικά, καθώς και απρόσμενες αλλαγές σε σχέση με το σπίτι σας, για παράδειγμα να ανανεώσετε το χώρο σας. Μια μέρα μετά ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Εκεί οι Υδροχόοι που έχετε τα γενέθλια σας 3,4 και 5 Φλεβάρη, ίσως έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σας. Μπορεί να έχετε λίγο επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους ή άτομα της οικογενείας σας, και το αντίστροφο.

Η νέα σελήνη του μήνα, θα γίνει στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται απέναντι σας. Σε αυτό το νέο φεγγάρι συμμετέχει και ο Ουρανός, κάνοντας τον μήνα να φέρνει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αλλαγές που αφορούν στους συνεργάτες και στον ή στην σύντροφο σας.

Στις 10 Αυγούστου ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να φιλτράρετε πολύ καλά, τι σας λένε και τι λέτε εσείς στους άλλους. Γενικά θα υπάρχει μια ροπή προς τα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που στο τέλος δεν θα είναι και τόσο εύκολο να εκπληρωθούν.

Η Αφροδίτη στις 11 του μήνα, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο των Υδροχόων, θα έχουν έντονες ερωτικές στιγμές, κρυφούς έρωτες και εξομολογήσεις. Οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών, θα ασχοληθούν περισσότερο με το κομμάτι των κληρονομικών και των οφειλών τους γενικότερα.

Στις 19 του μήνα ο Ερμής και ο Άρης θα βρεθούν, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό θα δώσει στους γεννημένους αρχές δευτέρου δεκαήμερου, μια ευστροφία και μια σπιρτάδα ώστε να μπορούν διεκπεραιώσουν θέματα με τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά κ.λπ.

Η πανσέληνος, στις 22 Αυγούστου, θα σας φέρει μπροστά σε ότι εκκρεμότητα έχετε στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη και Ουρανού είναι ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, κάνοντας την ανατροπή.

Στις 23, η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι 26,27 και 28 Ιανουαρίου, θα πάρουν σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με τον εαυτό, τις σπουδές τους ή ακόμα και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με άτομα του εξωτερικού.

Στις 26 του μήνα, ο Ερμής κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου, Θα έχετε μια καλή ευκαιρία, για να ανακαλύψετε κινήσεις, που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Μπορεί να είστε πιο παρατηρητικοί, με τους γύρω σας ή να σας αποκαλυφθεί-εξομολογηθεί μια κρυφή πληροφορία.

Ιχθύες

Τον Αύγουστο εσείς οι Ιχθύες, θα επικεντρωθείτε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Άρης έχει μπει στην Παρθένο, που βρίσκετε απέναντι σας και πυροδοτεί σίγα, σίγα διάφορες καταστάσεις.

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Ξαφνικές γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες για κάποιους από εσάς. Κυρίως για τους γεννημένους 2,3 και 4 Μαρτίου.

Τις επόμενες ημέρες, από τις 4 έως και το νέο φεγγάρι, στις 8 Αυγούστου, θα υπάρχουν απότομες αλλαγές σε σχέση με την καθημερινή σας εργασία, τα αδέλφια και γενικότερα τους συγγενείς. Ίσως σας αιφνιδιάσουν κατά κάποιο τρόπο με την συμπεριφορά τους. Το νέο φεγγάρι σχετίζετε με όλα αυτά, φέρνοντας αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα, στις 9 του μήνα. Εκεί οι γεννημένοι 11,12,13 και 14 Μαρτίου, πολύ προσοχή στις εξαπατήσεις. Κάποιες φορές εξιδανικεύουμε άτομα και καταστάσεις με αυτή την όψη. Βέβαια μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο και να είστε εσείς αυτοί, που οι άλλοι πρέπει να προσέχουν!

Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει άλλη μια πολύ ερωτική όψη, αυτή την φόρα με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι 14,15 και 16 Μαρτίου, θα κάνουν γνωριμίες μέσο ομάδων ή φίλων, και θα ζήσουν έντονες στιγμές με πάθος.

Ο Ερμής, που έχει μπει και αυτός με την σειρά του απέναντι στο ζώδιο της Παρθένου, θα κάνει όψη συνόδου με τον Άρη, στις 19 Αυγούστου. Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Μαρτίου θα έχετε μια έντονη δράση σε σχέση με συνεργάτες ή θέματα του γάμου σας. Θα σκέπτεστε πολύ πιο γρήγορα και θα είστε περισσότερο αποφασιστικοί.

Στις 20 Αυγούστου ο Ερμής κάνει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, και στη συνεχεία ακολουθεί ο Άρης. Ίσως έχετε νέες προτάσεις για συνεργασίες, αγορές ειδών τεχνολογίας και μια τάση να σπάσετε δεσμούς και να κάνετε την επανάσταση σας. Στις 22 είναι και η Πανσέληνος του μήνα, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε αλλαγές που είχατε ξεκινήσει και αφορούν στην καθημερινότητα και στην υγεία σας.

Τέλος, στις 24 του μήνα, οι γεννημένοι 11, 12, 13 και 14 Μαρτίου, να προσέξουν τις παρανοήσεις, τα ψέματα, τις αναβολές και τις παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν από ή προς τους άλλους. Η συνέχεια του μήνα, θα είναι λίγο πιο ήρεμη καθώς οι πλανήτες προχωρούν.

 

Αγγελή Διονυσία

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα