Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
31/07/2021

Καρκίνος

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας χαλαρός για τον περισσότερο κόσμο, ωστόσο εσάς θα σας βρει εστιασμένους στα οικονομικά σας, είτε γιατί κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες με προηγούμενη εργασία είτε οικονομικές δοσοληψίες που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα με συγγενείς.

Οι υπόλοιποι Καρκίνοι βρίσκεστε σε καλύτερο σημείο, και ίσως απλά έχετε ανησυχήσει λόγω των επικείμενων εξόδων για τις διακοπές σας.

Μικρές μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς που θα κάνετε μέσα στο μήνα αλλά και η επαφή με συγγενείς και αδέλφια, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Ιουλίου βιώνετε μεγάλες αλλαγές σε προσωπικό κυρίως επίπεδο και βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση κατά την οποία ανακαλύπτετε τον καινούργιο σας εαυτό και όχι με εύκολο τρόπο. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή και να δεχτείτε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Λέων

Χρόνια Πολλά Λέοντες! Ο Αύγουστος είναι ο μήνας γενεθλίων για τους περισσότερους από εσάς και σηματοδοτεί την νέα αστρολογική σας χρονιά.

Είναι η ώρα να θέσετε καινούργιους στόχους και να τους βάλετε σε εφαρμογή!

Τον μήνα αυτό θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο περιβάλλον σας, για να ταιριάζει στις καινούργιες ανάγκες σας και σε όσα θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν καλύτερα. Παράλληλα, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε στους άλλους και ενδεχομένως να επιχειρήσετε να αλλάξετε και εμφανισιακά. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να το κάνετε μετά τις 16 Αυγούστου, διάστημα πιο ευνοϊκό για αυτό το σκοπό.

Η σκέψη σας θα είναι σταθερά στον εαυτό σας και τις αλλαγές που σχεδιάζετε να κάνετε αυτόν τον μήνα, ωστόσο από τις 12 Αυγούστου και μετά μπορεί να νιώσετε λίγο πιο εσωστρεφείς και να θελήσετε να απομονώνεστε ανά διαστήματα για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας αλλά και να πάρετε δυνάμεις, καθώς όλο αυτό το απαιτητικό σκηνικό σας κουράζει.

Επιπλέον, η δραστηριότητα σας θα κινηθεί και γύρω από θέματα οικονομικής φύσεως, με κάποια επιπλέον έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν για λίγο εκτός προγραμματισμού.

Κύματα συμπαράστασης και υποστήριξης, στέλνουμε σε εσάς που έχετε γεννηθεί 1, 2 και 3 Αυγούστου, καθώς δέχεστε το βάρος πολλών υποχρεώσεων και πιέσεων κυρίως από το έτερον ήμισυ. Όσοι έχετε γεννηθεί 6 και 7 Αυγούστου προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα απρόοπτα που προκύπτουν αλλά και να χαλιναγωγήσετε την ακατανίκητη επιθυμία σας να ανατρέψετε ό,τι δεν σας αφήνει να νιώσετε ελευθερία και να ακολουθήσετε τον δικό σας πολύ πρωτότυπο δρόμο.

Δίχτυ ασφαλείας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τους Λέοντες θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί από 18 έως 22 Αυγούστου και μπορείτε να περάσετε λίγο ομαλότερα αυτήν την κατάσταση.

Παρθένος

Ο Αύγουστος είναι μήνας περισυλλογής για τους περισσότερους από εσάς.

Η χαλαρότητα του μήνα είτε λόγω διακοπών είτε λόγω του ότι πέφτουν οι ρυθμοί της καθημερινότητας, θα σας δώσει την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε εσάς και να μπορέσετε να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Αποφασίζετε πως κάποιοι κύκλοι ήρθε η ώρα να κλείσουν και κάποιοι καινούργιοι να ανοίξουν…

Το διάστημα 8, 9, 10 Αυγούστου είναι ένα διάστημα που μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Στις 12 Αυγούστου ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, εισέρχεται σε δυνατή θέση, αυτή του ζωδίου σας και σας δίνει αυτοπεποίθηση και ευστροφία να αντιμετωπίσετε ό,τι θέμα έχετε.

Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 24 και 25 Αυγούστου καθώς είναι ένα παραπλανητικό διάστημα και ευνοεί τις παρεξηγήσεις αλλά και τα… ‘μεγάλα λόγια’. Καλό θα ήταν να μην αποφασίσετε κάτι εκείνες τις μέρες όπως και να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις καθώς τα λεγόμενα σας μπορούν να παρερμηνευτούν. Διπλά θα πρέπει να προσέχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη καθώς το διάστημα αυτό δεν έχετε καθαρή κρίση.

Οι… ευνοημένοι Παρθένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου καθώς δέχεστε ευεργετικές επιρροές που θα μετασχηματίσουν εξ’ ολοκλήρου τη ζωή σας και θα την θέσουν σε τροχιά επιτυχίας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα