Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2024: Καρκίνος – Παρθένος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
27/02/2024

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 10 Μαρτίου Νέα Σελήνη στην 20.16 Ιχθύων
  • 25 Μαρτίου Έκλειψη – Πανσέληνος στην 5.07 Ζυγού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 10 Μαρτίου ο Ερμής στο Κριό
  • 12 Μαρτίου η Αφροδίτη στους Ιχθύς
  • 20 Μαρτίου ο Ήλιος στον Κριό – Εαρινή Ισημερία
  • 24 Μαρτίου ο Άρης στους Ιχθύς
Ακραία ευαίσθητη μέρα η 18 Μαρτίου, προσοχή μην χαθούμε μες την ονειροπόληση και την αναποφασιστικότητα.

Ο μήνας φαίνεται να τρέχει, όλα καλά και ήσυχα; Δεν το λες! Πολλά τα νερά, πολλά τα μποφόρ. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο δίνουν μια ψυχρότητα και μια αποστασιοποίηση που απαγορεύουν κάθε συναισθηματική σύνδεση. Ο Ερμής στους Ιχθύς κρατά έναν συναισθηματισμό στη σκέψη, τόσο όσο και την ευπιστία και την αφέλεια, που δε βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα. Ένας Ερμής που παρασύρεται και χάνεται. Αυτά μέχρι τις 10 του μήνα που μπαίνει στον Κριό, και γίνεται πιο επιθετικός, αντιδραστικός και… ετοιμοπόλεμος. Μαζί και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Αυτός ο ενθουσιασμός σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 12 του μήνα, μας αρέσει πιο πολύ. Κλείσιμο και άνοιγμα μαζί. Συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Ο χειμώνας κάνει τον κύκλο του και η φύση ετοιμάζεται να ανθίσει, να αναγεννηθεί. Ακραία ευαίσθητη μέρα η 18 Μαρτίου, προσοχή μην χαθούμε μες την ονειροπόληση και την αναποφασιστικότητα. Η εαρινή ισημερία την 20 Μαρτίου και η έκλειψη στο Ζυγό και πανσέληνος την 25η, από τις πλέον δυνατές ενεργειακά και δυναμικά μέρες της χρονιάς. Τι ευαγγελίζεται ο Ευαγγελισμός; Κάτι κρατάει ο Άρης που περνάει στους Ιχθύς, ωστόσο, η ροή της αλλαγής και ο δυναμισμός προπορεύεται. Στοίχημα για τα παρορμητικά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να του επιβληθούν, για τα μεταβλητά να αδράξουν τη μέρα και να ηγηθούν και για τα σταθερά να μετακινηθούν, αριστερά ή δεξιά, πάνω ή κάτω. Η έκλειψη κάτι ορίζει να αλλάξουμε και θέλει συνειδητότητα να το κάνουμε πριν μας χαρακτηρίσει έρμαια… Μη σε γελάσει ο Μάρτης το πρωί και χάσεις την ημέρα, λέει ο λαός.

Καρκίνος

Αρκετά εξισορροπητικός ο Μάρτιος, δε θα λείψει από τη δική σας Σαρακοστή. Τουλάχιστον το πρώτο μέρος του μήνα, “ναι μεν, αλλά”! Εύνοια αρκετή και ενθουσιασμός και νέες ιδέες και τονίζουν τη δική σας ανάγκη να δείτε τα πράγματα υπό ένα νέο πρίσμα. Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί και τη νέα αρχή την οποία διαισθάνεσθε και βλέπετε να έρχεται, όλο αυτό το κομμάτι της ανάγκης για αλλαγή, για ανανέωση. Αξίζει να το παρατηρήσετε πριν από μόνο του αυτό να έρθει και καθίσει πάνω σας. Ναι, περιρρέουσα η εκρηκτικότητα, η ψευδαίσθηση, 3, 8, 10 και 18 Μαρτίου ιδιαίτερα. Στις 4 Μαρτίου, ενθουσιασμός και φρέσκιες ιδέες σε νέους στόχους, σε νέες ομάδες, στο μέλλον. Μετά τις 12, αυταπάρνηση, ενσυναίσθηση, ανιδιοτέλεια, έρχονται σιγά-σιγά να ολοκληρώσουν το κομμάτι του δικού σας κοινωνικού προφίλ. Δεν έχουν πολλή πρακτικότητα, κυρίως ένα ψυχολογικό υπόβαθρο και αυτό πρέπει να δουλέψετε.

20 Μαρτίου και κατόπιν 22 και 24 δυνατές ημερομηνίες, εξαιρετικά προωθητικές για ενέργειες και δράσεις που σας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Πανσέληνος και έκλειψη στο τέλος του μήνα αρχίζουν και αλλάζουν τα δεδομένα επαγγελματικά και κοινωνικά και με κάποιο τρόπο αυτό αντικατοπτρίζεται στο πορτοφόλι σας. Αρκεί να μη φοβηθείτε. Αν όχι τώρα πότε; Μη τρομάξετε από την υψηλή ενέργεια των τελευταίων ημερών, αλλάξτε με τόλμη και αποφασιστικότητα, εμπνέετε και εμπνέεστε. Η έκλειψη σας ωθεί να βγείτε από τα ζεστά και χουχουλιάρικα τα οποία έχετε συνηθίσει και να τολμήσετε κάτι νέο, πρωτοπόρο, διαφορετικό. Σίγουρα εξελικτικό. Ακουμπήστε όλα αυτά τα οποία φοβάστε. Είναι ουσιαστικό με όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν αυτό το μήνα και έχοντας το βλέμμα και στον επόμενο μήνα να παραμείνετε συνειδητοί και παρόντες στις επικείμενες αλλαγές. Αυτή τη φορά δε θα κρυφτείτε πουθενά. Κι αν χρειαστεί να το κάνετε για λίγο είναι για να αναζητήσετε την απάντηση μέσα σας.

Λέων

Ένας μήνας πολύ σημαντικός για όλους αυτός ο Μάρτης και για εσάς αγαπημένα Λιοντάρια! Ημερομηνίες τις οποίες καλό θα ήταν να προσέξετε, 3, 8, 10, 18. Προκλήσεις σε σχέσεις, αλλά και απελευθέρωση από όσες δεν εξυπηρετούν πλέον, άνοιγμα σε νέες εμπειρίες και ένας παρορμητισμός, ο οποίος δεν είναι το χαρακτηριστικό σας. Αφορά κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις, σε δημόσιες σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν επίσης, να σχετίζεται με παρελθούσες καταστάσεις, οι οποίες τώρα βρίσκουν το χώρο για να ολοκληρωθούν. Οι 8 και 18 Μαρτίου ζητούν την προσοχή σε ευαισθησία, ψέματα, ψευδαισθήσεις, θολές εικόνες, παρεξηγήσεις, μπερδέματα. Επίσης σε κοινά οικονομικά ζητήματα, στα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη, σε δάνεια ή ρυθμίσεις, σε επενδύσεις. Προσοχή αν αφορά σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις και στα ψιλά γράμματα! Έχει μια μεγαλύτερη ευκολία αν το εκφράσετε ρομαντικά, πνευματικά, μεταφυσικά και καθόλου πρακτικά.

Στις 10, η νέα Σελήνη έχει απελευθέρωση και ανοίγματα ψυχολογικά και όχι με τον πιο εύκολο τρόπο. Λέξεις-κλειδιά πάλι η επαναστατικότητα, η εκρηκτικότητα, οι ευκαιρίες και οι εμπειρίες εκτός πλαισίου, εκτός πεπατημένης. Επίσης, η αλλαγή θέσης του Ερμή, την ίδια μέρα, σας δίνει εύνοια για επαφές, κοινωνικοποίηση, εκδρομές, ταξίδια, σεμινάρια, δράσεις σε σχέση με το εξωτερικό. Γίνεστε λίγο πιο ανταγωνιστικοί και σας πάει πολύ. Από τις 12 και ακόμα περισσότερο από τις 24 που αντίστοιχα Αφροδίτη και Άρης αλλάζουν ζώδιο, πιο ζόρικα τα οικονομικά αλλά η ψυχολογική διαχείριση. Ποιος βάζει χέρι στα οικονομικά, έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Άλλη μια εμπειρία με σκοπό να σας μεταμορφώσει και να σας ενδυναμώσει. Η έκλειψη 25 Μαρτίου αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, αλλάζει σχέσεις με αδέρφια, φίλους και λοιπούς συγγενείς, αλλά ζει ακόμα και το μεταφορικό σας μέσο. Όπως Θα δείτε από το τέλος του μήνα καταστάσεις και συναισθήματα θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Γιατί όλο το Μάρτιο ακουμπάτε και δουλεύετε βαθιά θέματα και τα ξεκαθαρίζετε μέσα σας.

Παρθένος

Μπαίνοντας από τον Φλεβάρη ήδη έχει μεγαλώσει η λίστα με τις δουλειές και τις εκκρεμότητες και συνεχίζεται τη διεκπεραίωσή τους και τον Μάρτη. Και αυτές αφορούν σε θέματα υγείας, εξετάσεις, κατοικίδια, λογαριασμοί, οργάνωση, καθημερινότητα, άσκηση, διατροφή. Λίγο παραπάνω τρέξιμο και άγχος στην αρχή του μήνα. Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σας και θα φέρει αλλαγές ξαφνικές και αναπάντεχες, ανησυχία σε σχέσεις, απελευθέρωση από περιορισμούς -όπως το βλέπει κανείς! Επίσης, προσοχή στην οδήγηση. Ταυτόχρονα και η αλλαγή θέσης του Ερμή σας βάζει να τρέχετε και τη σκέψη να τρέχει σε θέματα δουλειάς, σχέσεων πάλι… (είστε που είστε τόσο αναλυτικοί!).

Επιπλέον, βγάζει σε εσάς ένα παραπάνω ανταγωνισμό και θέλει λίγη προσοχή, καθώς θα τονίσει την εριστικότητα και την κριτική σας ικανότητα. Αυτή σας η κριτική μπορεί να πληγώσει και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μια ιδιαίτερη θέση για εσάς -καθώς και κυβερνήτης σας- και μην προσπεράσετε τα θέματα τα οποία εγείρει, -εκεί θα αναδρομήσει τον Απρίλιο, εκεί θα γίνει η έκλειψη του Απριλίου-, θα τα δείτε όλα μπροστά σας ξανά. 8 και 18 επίσης αρκετά προκλητικές ημερομηνίες, προσοχή σε απάτες, εξαπάτηση, μπερδέματα, σύγχυση, παρεξηγήσεις, αλλά και νομικά ζητήματα! Ζητά ο Μάρτης να έχετε ανοιχτά μυαλό και μάτια προς όλες τις κατευθύνσεις. Σχέσεις, συνεργασίες, έσοδα, έξοδα, κοινά οικονομικά, υπογραφές, δεσμεύσεις, ρυθμίσεις, συμβόλαια, αγοραπωλησίες. Ακόμα, μεγαλύτερη προσοχή και στον Άρη από 24 περνάει απέναντί σας και μαζί με την έκλειψη στις 25 δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Οικονομικά, θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης, θέλουν να σας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, όσο συνεχίζετε να ασχολείστε μαζί τους με τον ίδιο τρόπο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα