Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2024: Αιγόκερως – Ιχθύες

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
28/06/2024

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 6 Ιουλίου Νέα Σελήνη στην 15 Καρκίνου
  • 21 Ιουλίου Πανσέληνος στην 29 Αιγόκερω

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 1 Ιουλίου ο Ποσειδώνας σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος
  • 2 Ιουλίου ο Ερμής στον Λέοντα
  • 12 Ιουλίου η Αφροδίτη στον Λέοντα
  • 21 Ιουλίου ο Άρης στους Διδύμους
  • 22 Ιουλίου ο Ήλιος στον Λέοντα
  • 26 Ιουλίου ο Ερμής στην Παρθένο

“Με της φωτιάς τα άλογα ο ήλιος ταξιδεύει/ σε πάει όνειρο χρυσό στους δρόμους του ουρανού”, λέει ο στιχουργός Ηλίας Κατσούλης μέσα από το τραγούδι του Παντελή Θαλάσσινού, Ιούλιος Πορθητής. Έτσι ξεκινάει ο μήνας με καυτή ορμή, με Ερμή στον Λέοντα, φλογερό και παιχνιδιάρη, ερωτικό και ενθουσιώδη. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη ψυχραιμία η αντίθεση που θα κάνει στις 3 του μήνα με τον Πλούτωνα, θέματα με τα παιδιά, με νεαρά άτομα, πιθανόν να προκύψουν. Η Αφροδίτη πιο πρακτική σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και δίνει αξιοπρέπεια και σοβαρότητα στις νέες σχέσεις. Αυτή θα βοηθήσει αρκετά όσους ξεκινήσουν μια σχέση εκείνο το διάστημα με τη νέα Σελήνη σούπερ δυνατή στο ζώδιο του Καρκίνου. Μια αναγεννητική Σελήνη για τα περισσότερα ζώδια, που ακόμα και αυτούς που προκαλεί, στο τέλος της μέρας τους δίνει μια ευκαιρία. Στις 12 και η Αφροδίτη μπαίνει με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια στον Λέοντα. Θέλει να μας ομορφύνει, να διασκεδάσει, να χαρεί, αλλά και να ξοδέψει! Προσοχή στο budget!

Οι δυσκολίες συνεχίζονται και με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου να επισκιάζεται από την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. 

Φυσικά δε λείπει η κοινωνικοποίηση και η δραματοποίηση των καταστάσεων. Από εκεί και έπειτα, -13 και 16 του μήνα προκλητικές ημερομηνίες-, κλιμακώνεται ένα δύσκολο κομμάτι αυτού του καλοκαιριού με μια κορύφωση το φεγγάρι στις 21 Ιουλίου. Οι δυσκολίες συνεχίζονται και με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου να επισκιάζεται από την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. Επίσης, γύρω στις 26 θα χρειαστούμε βοήθεια στη διαχείριση καταστάσεων. Thank God, Ερμής στην Παρθένο κοντά στο τέλος του μήνα, ας επιστρατεύσουμε τη λογική, τη σταθερότητα, τη μεθοδικότητα, την εξυπνάδα, την ειλικρίνεια, την κριτική και την αξιοπιστία που τον διακρίνουν. Έρχεται να πει τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη! Και καθώς θα αναδρομήσει σε λίγες μέρες εκεί, δώστε τη δέουσα προσοχή, καθώς τα θέματα τα οποία ζητούν τώρα την προσοχή σας θα την ξαναζητήσουν και σε δεύτερο χρόνο, αργότερα!

Αιγόκερως

Έπειτα έναν Ιούνιο φορτωμένο συνεχίζετε, προχωράτε. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε και να εμβαθύνετε σε πιο εσωτερικές διεργασίες, να προσεγγίσετε την αλήθεια μέσα σας. Συζητήσεις με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους σε πιο πρακτικά και οικονομικά θέματα. Διαπραγματεύσεις. Να θυμάστε ότι όλο το μήνα εστιάζετε σε θέματα ασφάλειας, κυρίως οικονομικής ασφάλειας. Η νέα Σελήνη στις 6 είναι καθρέφτισμα στις επιλογές σας σε ανθρώπους, σημαντικές σχέσεις, σύντροφος και συνεργάτες. Είναι μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα σε παρελθούσες συμπεριφορές, γονείς, πρότυπα και πως αυτά έχουν λόγο στη σημερινή σας συμπεριφορά. Είναι μια ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των σημαντικών άλλων και αυτό να σας δώσει ικανοποίηση και εσάς. Εκτός από την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που ζητάει από εσάς, είναι και η εξισορρόπηση ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις, το συναίσθημα και τη λογική. Στις 8 του μήνα μπορείτε να βρείτε λύσεις, να διευρύνετε το νου σας. Προσοχή στις 13 και 16 του μήνα, ανασφάλειες που μπορεί να προκύψουν και να εκφραστούν σαν ζήλια, κτητικότητα, εμμονή.

Προσοχή και στις 21 Ιουλίου με την πανσέληνο πάνω σας, Η υποκειμενικότητα φουσκώνει τα νερά του συναισθήματος, μην προσπαθήσετε να δείτε καθαρά τώρα. Ο μήνας είναι ήξεις-αφήξεις, και παίζει με τη διάθεσή σας. Μια εκτόνωση από 21 και για το διάστημα που ακολουθεί να το ρίξετε στη δουλειά, στην άσκηση, τη φροντίδα του εαυτού σας. Φροντίστε την υγεία σας, καθώς τα ψυχοσωματικά παραμονεύουν. Φροντίστε και την ψυχική σας υγεία. 24 Ιουλίου θετική ημερομηνία, μέρα για εκτόνωση και δημιουργία. Εκφράστε αυτά που θέλετε δημιουργικά, εκφραστείτε με το σώμα σας. Προσοχή στις 26 Ιουλίου, μια πιο επικριτική διάθεση προς το σύντροφο και τα παιδιά, αλλά και σε ό,τι προσπαθείτε τόσο καιρό να φτιάξετε εσείς σαν κομμάτι αυτο-πραγμάτωσης. Αγκαλιάστε όλες τις προσπάθειες.

Υδροχόος

Από τις αρχές του μήνα κυριαρχούν τα θέματα με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Με ιδιαίτερη εμμονή γύρω στις 3, προσοχή! Επίσης, θέματα σοβαρά που άπτονται των άλλων, όπως τα κοινά οικονομικά, σεξ. Η νέα Σελήνη στις 6 αφορά στην χαρά της εργασίας, πως θα προτεραιοποιήσετε ανάγκες για να πετύχετε τους στόχους που θέσατε. Καθήκοντα και υποχρεώσεις που θα κάνουν τη … γυναίκα του Καίσαρα να είναι και να φαίνεται τίμια! Ό,τι ήταν στον αέρα πρέπει τώρα μα σαφήνεια και ακρίβεια να το δρομολογήσετε. Η αυτο-πραγμάτωση είναι μια λέξη που μπαίνει στο λεξιλόγιό σας, αλλά πως φτάνετε εκεί; Είναι τα τετριμμένα, τα μικρά, τα καθημερινά, είναι οι λεπτομέρειες με τις οποίες ασχολείστε και αυτές κάνουν τη διαφορά. Υγεία, κατοικίδια, υγιεινή και φροντίδα και οργάνωση εαυτού και σπιτιού είναι ο τρόπος να το πετύχετε. Ημερομηνίες που θα σας πάνε πίσω, θα σας παγιδέψουν, θα σας δυσκολέψουν είναι οι 13, 16, 21, 22, 26.

Ωστόσο, από τις 21 απολαμβάνετε, διασκεδάζετε, αποκτάτε αυτοπεποίθηση η οποία σαν να ήταν το κομματάκι του παζλ που σας έλειπε το προηγούμενο διάστημα. Red flag για εσάς τα παιδιά και ο ερωτικός σύντροφος, είναι πολύ πιθανόν μετά τις 21 να ξεκινήσετε διαμάχες μαζί τους. Θα σας προβληματίσει αρκετά το προσεχές διάστημα, από την άλλη είναι και μια εκτόνωση για πράγματα ανείπωτα τα οποία προσπερνιούνται. Και η πανσέληνος εν συνεχεία στις 21 έρχεται να σας ταρακουνήσει αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο. Ανασφάλειες και κρυφές πτυχές βρίσκουν πεδίο να εκδηλωθούν, θέματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας προς τους άλλους, η επικοινωνία είναι μία λύση, αν βρείτε τη διάθεση να μιλήσετε. Γενικότερα όλο το καλοκαίρι, όχι μόνο τον Ιούλιο αποσαφηνίζετε, εξηγείτε, ξεκαθαρίζετε τη δική σας στάση προς τους άλλους.

Ιχθύες

Ούτε εσείς φαίνεστε να ξεκουράζεστε αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι σκέψεις γύρω από τη δουλειά και τις ανάγκες της δεν σας αφήνουν. Μπαίνετε σε διαδικασία προτεραιοτήτων και εκκαθάρισης. Δεικτικοί και σοβαροί θα πρέπει να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, ειδάλλως θα τα κουβαλάτε σαν αποσκευές, χωρίς νόημα και ουσία. Επιλύετε και φροντίζετε θέματα υγείας, εργασίας, θεματάκια με τα κατοικίδια. Μια νότα χαράς η νέα Σελήνη στις 6 έρχεται να σας κάνει να χαμογελάσετε, να αρπάξετε ευκαιρίες, ακόμα και να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε. Το στρίμωγμα, στρίμωγμα, ωστόσο πάντα η ευελιξία σας δίνει περιθώριο να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Έχετε τη διάθεση να χαρείτε μαζί με τα παιδιά και το ερωτικό σύντροφο και αφήνετε τα υπόλοιπα για μετά. 6, 8 και 12 θετικές ημερομηνίες, χρήματα από τη δουλειά, bonus, κάτι που σας ανεβάζει, έρχεται.

Από την άλλη 3, 13 και 16 πιο προκλητικές οι όψεις πάνω σας. Και τα δύσκολα ξεκινούν να κλιμακώνονται από τις 21 και έπειτα. Ξεκινάτε ένα ξέσπασμα, το οποίο μπορεί να σχετίζεται τόσο με απωθημένα από συμπεριφορές, όσο και με την πατρική περιουσία και με γονείς γενικότερα. Δυσκολίες και προκλήσεις στην επαγγελματική σας δραστηριοποίηση. 21 και η πανσέληνος πυροδοτεί θέματα έρωτα και κοινωνικοποίησης, θέματα με φίλους και παιδιά. Σίγουρα στο τέλος ο μήνας φαίνεται πιο ζόρικος από ό,τι όταν ξεκίνησε. Από τις 26 έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και στους απέναντι τη θέση σας, τις ανάγκες, τις επιθυμίες σας, να συζητήσετε, να διαπραγματευθείτε. Καυτό καλοκαίρι, θυμηθείτε ότι όλα αυτά τα οποία σας ζορίζουν, έρχονται ξανά και ξανά, έχουν πορεία και θα τα βλέπετε μπροστά σας για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε μην προσπαθήσετε να γλυτώσετε πράγματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα