Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2024: Κριός – Δίδυμοι

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
27/02/2024

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 10 Μαρτίου Νέα Σελήνη στην 20.16 Ιχθύων
  • 25 Μαρτίου Έκλειψη – Πανσέληνος στην 5.07 Ζυγού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 10 Μαρτίου ο Ερμής στο Κριό
  • 12 Μαρτίου η Αφροδίτη στους Ιχθύς
  • 20 Μαρτίου ο Ήλιος στον Κριό – Εαρινή Ισημερία
  • 24 Μαρτίου ο Άρης στους Ιχθύς
Ακραία ευαίσθητη μέρα η 18 Μαρτίου, προσοχή μην χαθούμε μες την ονειροπόληση και την αναποφασιστικότητα.

Ο μήνας φαίνεται να τρέχει, όλα καλά και ήσυχα; Δεν το λες! Πολλά τα νερά, πολλά τα μποφόρ. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο δίνουν μια ψυχρότητα και μια αποστασιοποίηση που απαγορεύουν κάθε συναισθηματική σύνδεση. Ο Ερμής στους Ιχθύς κρατά έναν συναισθηματισμό στη σκέψη, τόσο όσο και την ευπιστία και την αφέλεια, που δε βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα. Ένας Ερμής που παρασύρεται και χάνεται. Αυτά μέχρι τις 10 του μήνα που μπαίνει στον Κριό, και γίνεται πιο επιθετικός, αντιδραστικός και… ετοιμοπόλεμος. Μαζί και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Αυτός ο ενθουσιασμός σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 12 του μήνα, μας αρέσει πιο πολύ. Κλείσιμο και άνοιγμα μαζί. Συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Ο χειμώνας κάνει τον κύκλο του και η φύση ετοιμάζεται να ανθίσει, να αναγεννηθεί. Ακραία ευαίσθητη μέρα η 18 Μαρτίου, προσοχή μην χαθούμε μες την ονειροπόληση και την αναποφασιστικότητα. Η εαρινή ισημερία την 20 Μαρτίου και η έκλειψη στο Ζυγό και πανσέληνος την 25η, από τις πλέον δυνατές ενεργειακά και δυναμικά μέρες της χρονιάς. Τι ευαγγελίζεται ο Ευαγγελισμός; Κάτι κρατάει ο Άρης που περνάει στους Ιχθύς, ωστόσο, η ροή της αλλαγής και ο δυναμισμός προπορεύεται. Στοίχημα για τα παρορμητικά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να του επιβληθούν, για τα μεταβλητά να αδράξουν τη μέρα και να ηγηθούν και για τα σταθερά να μετακινηθούν, αριστερά ή δεξιά, πάνω ή κάτω. Η έκλειψη κάτι ορίζει να αλλάξουμε και θέλει συνειδητότητα να το κάνουμε πριν μας χαρακτηρίσει έρμαια… Μη σε γελάσει ο Μάρτης το πρωί και χάσεις την ημέρα, λέει ο λαός.

Κριός

Αυτός ο Μάρτιος είναι από τους πλέον σημαντικούς μήνες της χρονιάς, και όχι μόνο καθώς είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται πίσω σας και σας ωθούν να κάνετε το κλείσιμο, την αξιολόγηση πριν βγουν στο προσκήνιο. Σας ζητούν να κοιτάξετε πίσω και να κάνετε μια ανασκόπηση. Αυτό γίνεται πιο δύσκολο, καθώς υπάρχει ένα πέπλο ομίχλης και μια τάση εξιδανίκευσης, η οποία δε σας αφήνει να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Η νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου δεν είναι τόσο εύκολη, θέλει να σας διαφωτίσει μέσα από ένα περιβάλλον πιο σκοτεινό, ψυχολογικό, υδάτινο. Κι εσείς είστε φωτιά… Ενεργοποιεί την ανησυχία, την παρόρμηση, μέσα από μια εκρηκτικότητα και επαναστατικότητα, φέρνει απελευθέρωση. Πιο δύσκολες ημερομηνίες 3, 8, 10, 18, και φυσικά 25, η έκλειψη απέναντί σας. Βλέμμα στις στενές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, στο γάμο, σε νομικές αντιπαραθέσεις, με αρκετή ζήλια και κτητικότητα.

Ακόμα μεγαλύτερη ένταση και εσωτερικός αναβρασμός, από τις 24 Μαρτίου. Ο κυβερνήτης σας πιο παθητικός και συναισθηματικός, καθόλου δραστήριος και πρακτικός, σα να θέλει να σας βάλει τρικλοποδιά. Επιπλέον, περνώντας από τις 20 ο Ήλιος στο ζώδιό σας, θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις διαφορές και τις εντάσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Πιο θετικές ημερομηνίες οι 4, 20 και 22. Από 10 Μαρτίου που και ο Ερμής περνάει στον Κριό, βάζει γκάζια, υπάρχει εγρήγορση, που σας πάει πιο πολύ, αλλά σας κάνει να τρέχετε και παραπάνω. Εύκολες ή πιο προκλητικές, όλες οι όψεις του μήνα σας ερεθίζουν να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Με πιο ανοιχτό και συνειδητό βλέμμα. Οι εκλείψεις έχουν αυτό το σκοπό. Βγάλτε το κόκκινο χρώμα της παρόρμησης και βάλτε ένα πιο ανοιχτό, καθαρό λευκό, μιας πιο υψηλής συνειδητότητας και πνευματικότητας, διότι η χρονιά αυτή των γενεθλίων σας, μόλις ξεκίνησε και έχει και συνέχεια!

Ταύρος

Αρκετά προκλητικός συνεχίζει να είναι όλος ο Μάρτης, αγαπημένοι Ταύροι, καθώς η συνύπαρξη του Ουρανού με το Δία στο ζώδιο σας συνεχίζει και φέρνει επέκταση, σπάσιμο δεσμών, αλλαγές ολκής, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση. Από τις 3 Μαρτίου ο μήνας φαίνεται ότι έχει σκοπό να πυροδοτήσει εκρήξεις και καταστάσεις στις οποίες θα χρειαστείτε όλη την ψυχραιμία σας για να τις διαχειριστείτε. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι το δικό σας άνοιγμα. Αλίμονο, με τόσο Ουρανό απέναντί σας. Άλλη μια ημερομηνία αρκετά προκλητική, κατά την οποία πρέπει να προσέξετε είναι και η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα. Θα προκαλέσει ανησυχία, αλλά και διαφωτιστικές εμπειρίες, παρόρμηση και ανανέωση. Κρύβει τόση ορμή, η οποία είναι ικανή να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από καταστάσεις. Προσοχή, διότι αφορά και σε στόχους, όνειρα, προσδοκίες, τα χρήματα της εργασίας, διασπάσεις μέσα σε κοινότητες και ομάδες, αλλά και το ξεκίνημα ενός έρωτα δίχως αύριο.

Στα θετικά, εύνοια έχετε και εσείς ζωντανεύετε, διάχυτη η ανανέωση, η φρεσκάδα. Προσοχή σε πληροφορίες αλλά και ψευδαισθήσεις στις 8 και 18 Μαρτίου. Από τις 12 Μαρτίου χαρά και εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, μαζί και με οικονομικό αντίκρισμα. Από τις 24 πάλι θετικές όψεις, οικονομική βοήθεια και επέκταση, χρήματα από το εξωτερικό. Θέλει προσοχή γιατί έχει την τάση να σας δώσει κιλά. Σε ένα πιο υψηλό επίπεδο σας δίδει δικαίωμα στο όνειρο. Προσοχή στην έκλειψη, μία μέρα μετά, στις 25. Πανσέληνος και μοιάζει με δάχτυλο στην σκανδάλη, για εσάς σε έναν οίκο της οργάνωσης και της πρακτικότητας, σε έναν οίκο που έχει να κάνει με συνήθειες, άσκηση, διατροφή, θέματα υγείας και κατοικίδιων, ιδιαίτερα αν τα έχετε αμελήσει! Προσοχή σε συναισθηματική καταπίεση, την κριτική σας προς τους άλλους, αλλά και την υποχονδρία. Προσοχή και προς το τέλος του μήνα, ακόμα και η 28 Μαρτίου, όπου η Αφροδίτη … παίζει με τον Ουρανό, φωνάζει ότι δε θέλει μονιμότητα, θέλει μόνο παιχνίδι και φλερτ!

Δίδυμοι

Κυριολεκτικά, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή για εσάς; Προκλητικές ημερομηνίες οι 3, 8, 10, 18 όλες για διαφορετικούς λόγους. Προκλήσεις και απελευθέρωση θα βιώσετε στις 3. Στις 10 μια νέα έναρξη στα επαγγελματικά, με δημιουργικότητα, με φαντασία με εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα. Κάθε εμπόδιο για καλό και για εσάς υπάρχει σκοπός να δυναμώσετε και να ωριμάσετε περισσότερο! Κυρίως 8 και 18 προσοχή σε επικοινωνία, συναλλαγές, ψέματα, ψευδαισθήσεις, ακόμα και θέματα υγείας, φαρμακοληψίας και αλλεργίες. Από τις 12 και από τις 24 όπου θα έχετε φιλοξενούμενους Αφροδίτη και Άρη στον οίκο της δημόσιας εικόνας και της κοινωνικής σας θέσης, στα επαγγελματικά επίσης, η εικόνα δεν αλλάζει αλλά ενισχύεται. Όλος ο Μάρτιος δίνει σε εσάς ένα τέμπο, όχι φρένο, γκάζι περισσότερο, έναν νέο παλμό τον οποίο πρέπει να πιάσετε και να συγχρονιστείτε.

Θα χρειαστεί να επιδείξετε τόσο την ευαισθησία σας όσο και τη λογική και την ικανότητά σας για ανάλυση που διαθέτετε. Και όλα για εσάς μπερδεύονται γλυκά, και βλέπετε αυτά τα οποία έρχονται, και ανεβαίνετε ή κατεβαίνετε ψυχολογικά -αναλόγως πως βλέπετε το ποτήρι. Ωστόσο υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες να προωθήσετε τα πλάνα σας και μην τις αγνοείτε. Δημόσιες σχέσεις, επαγγελματικά, παρασκήνιο, απρόοπτα, αποκαλύψεις, στερήσεις, η δική σας πίστη και αφοσίωση, όλα δοκιμάζονται. Με ποιον θέλετε να ταχθείτε, τι θέλετε να κρατήσετε, να πετάξετε, και εκεί που όλα καταρρέουν, από το πουθενά εύνοια, βοήθεια. Ακόμα και η έκλειψη τονίζει το μέλλον, στόχους με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Θέματα με τον ερωτικό σύντροφο με τα παιδιά, θέματα με φίλους, αλλά και η εμφάνιση ενός ερωτικού συντρόφου, για όσους θέλετε να αλλάξετε την εικόνα της προσωπικής σας ζωής. Αλατοπίπερο τα θέματα ζήλιας, εμμονής και κτητικότητας. Εξαιρετικά σημαντική κάθε μέρα του Μαρτίου, και αφορά σε εσάς πως θα τη διαχειριστείτε. Πλέον, δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα