Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2024: Κριός – Δίδυμοι

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
28/06/2024

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 6 Ιουλίου Νέα Σελήνη στην 15 Καρκίνου
  • 21 Ιουλίου Πανσέληνος στην 29 Αιγόκερω

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 1 Ιουλίου ο Ποσειδώνας σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος
  • 2 Ιουλίου ο Ερμής στον Λέοντα
  • 12 Ιουλίου η Αφροδίτη στον Λέοντα
  • 21 Ιουλίου ο Άρης στους Διδύμους
  • 22 Ιουλίου ο Ήλιος στον Λέοντα
  • 26 Ιουλίου ο Ερμής στην Παρθένο

“Με της φωτιάς τα άλογα ο ήλιος ταξιδεύει/ σε πάει όνειρο χρυσό στους δρόμους του ουρανού”, λέει ο στιχουργός Ηλίας Κατσούλης μέσα από το τραγούδι του Παντελή Θαλάσσινού, Ιούλιος Πορθητής. Έτσι ξεκινάει ο μήνας με καυτή ορμή, με Ερμή στον Λέοντα, φλογερό και παιχνιδιάρη, ερωτικό και ενθουσιώδη. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη ψυχραιμία η αντίθεση που θα κάνει στις 3 του μήνα με τον Πλούτωνα, θέματα με τα παιδιά, με νεαρά άτομα, πιθανόν να προκύψουν. Η Αφροδίτη πιο πρακτική σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και δίνει αξιοπρέπεια και σοβαρότητα στις νέες σχέσεις. Αυτή θα βοηθήσει αρκετά όσους ξεκινήσουν μια σχέση εκείνο το διάστημα με τη νέα Σελήνη σούπερ δυνατή στο ζώδιο του Καρκίνου. Μια αναγεννητική Σελήνη για τα περισσότερα ζώδια, που ακόμα και αυτούς που προκαλεί, στο τέλος της μέρας τους δίνει μια ευκαιρία. Στις 12 και η Αφροδίτη μπαίνει με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια στον Λέοντα. Θέλει να μας ομορφύνει, να διασκεδάσει, να χαρεί, αλλά και να ξοδέψει! Προσοχή στο budget!

Οι δυσκολίες συνεχίζονται και με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου να επισκιάζεται από την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. 

Φυσικά δε λείπει η κοινωνικοποίηση και η δραματοποίηση των καταστάσεων. Από εκεί και έπειτα, -13 και 16 του μήνα προκλητικές ημερομηνίες-, κλιμακώνεται ένα δύσκολο κομμάτι αυτού του καλοκαιριού με μια κορύφωση το φεγγάρι στις 21 Ιουλίου. Οι δυσκολίες συνεχίζονται και με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου να επισκιάζεται από την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. Επίσης, γύρω στις 26 θα χρειαστούμε βοήθεια στη διαχείριση καταστάσεων. Thank God, Ερμής στην Παρθένο κοντά στο τέλος του μήνα, ας επιστρατεύσουμε τη λογική, τη σταθερότητα, τη μεθοδικότητα, την εξυπνάδα, την ειλικρίνεια, την κριτική και την αξιοπιστία που τον διακρίνουν. Έρχεται να πει τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη! Και καθώς θα αναδρομήσει σε λίγες μέρες εκεί, δώστε τη δέουσα προσοχή, καθώς τα θέματα τα οποία ζητούν τώρα την προσοχή σας θα την ξαναζητήσουν και σε δεύτερο χρόνο, αργότερα!

Κριός

Τα ψυχολογικά σας δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν καλοκαιριάτικο. Όλη τη χρονιά αναμετριέστε με τον εαυτό σας και τώρα άλλη μια φορά σας τεστάρει. Πνοή για εσάς και πιο κοντά σε εσάς από τις 3 του μήνα, βρίσκετε την ευκαιρία να τα πείτε με τον εαυτό σας και τους άλλους. Και αυτό μπορεί να είναι και ψυχρολουσία για κάποιους, αλλά είναι τεράστια στιγμή να υποστηρίξετε αυτά που πρεσβεύετε, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Από τις 12 και μια χαρά, η διάθεση αλλάζει! Παιχνίδι, διασκέδαση, ευκαιρία για διακοπές. Η ατζέντα με τις δραστηριότητες δεν τελειώνει. Η ζωή είναι όμορφη και εσείς την απολαμβάνετε. Και με τα παιδιά και με τον ερωτικό σύντροφο! Επίσης ευνοούνται δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στις 13 του μήνα, σχέσεις, εντάσεις, διαπληκτισμοί και κάποια έξοδα που δεν υπολογίζατε… Προκλητικός ο Ιούλιος για όλους, ιδιαίτερη προσοχή και γύρω στην 21 Ιουλίου, ένα διάστημα που για εσάς σημαίνει και προσοχή στο δρόμο, στις μετακινήσεις, στην οδήγηση. Χρειάζεται να είστε γειωμένοι και συνειδητοί σε όποια δραστηριότητα και επικοινωνία. Προσέχετε τι λέτε, πως εκφράζεστε!

Η πανσέληνος σας ωθεί να βγάλετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας προς τα έξω. Να εκτεθείτε είτε σε κοινωνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα αν εργάζεστε σε πωλήσεις και δημόσιες σχέσεις. Προκλητική και η 22 του μήνα, λόγω ξεκαθαρισμάτων και ξεσπασμάτων που γίνονται στις σχέσεις, με focus πάλι τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο, από εκεί και έπειτα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να βρείτε ικανοποίηση, ευχαρίστηση, ευκαιρία να γλεντήσετε και να ξεδώσετε μετά από ένα αρκετά κουραστικό διάστημα. Από τις 26 φροντίδα σε όλα τα κομμάτια της καθημερινότητας και της οργάνωσης, υγεία, διατροφή, άσκηση, κατοικίδιο. Όλος ο Ιούλιος ζητά από εσάς σε ένα σύνολο καταστάσεων να αναζητήσετε την ανθρώπινη διάστασή σας, ακόμα κι αν χρειάζεται να έρθετε αντιμέτωποι με αυτή συναισθηματικά!

Ταύρος

Φτάνετε και εσείς σε ένα σημείο απόσυρσης, όλο το μήνα, όχι για να κρυφτείτε από την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις της πραγματικότητας, αλλά πιο ουσιαστικά για να εξετάσετε και να αξιολογήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας. Σε όλα τα επίπεδα. Έρχεται η ώρα να ανοίξετε συζητήσεις με τις οποίες και θα μοιραστείτε και θα συνδεθείτε με τους αγαπημένους και με την οικογένεια. Συζητήσεις με τις οποίες θα ξεκαθαρίσετε θέματα πατρικής περιουσίας, θέματα του παρελθόντος, θέματα με γονείς … Άβολο αλλά αναγκαίο, με ιδιαίτερη προσοχή τις 3 Ιουλίου, προσπαθήστε να αποφύγετε θέματα χειρισμού και εμμονής. Η νέα Σελήνη στις 6 αφορά για εσάς επικοινωνία, συμβόλαια, αδέρφια, μετακινήσεις, τηλέφωνα και το μεταφορικό μέσο! 8 Ιουλίου έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε με έναν πιο θετικό, ακόμα και αναπάντεχο τρόπο οικονομικά και σχέσεις στη ζωή σας. Να δείτε την αξία που προσδίδουν στη ζωή σας.

Από τις 12, σαν Ταύροι που σέβεστε τον εαυτό σας, αναζητάτε την απόλαυση, μες το σπίτι, με τους γονείς, με την οικογένεια, έρχεστε σε επαφή με το ψυχολογικό σας κομμάτι, με την εσωτερική σας αλήθεια. Προσοχή σε υπερβολές με το φαγητό και τις απολαύσεις, τάση για συναισθηματική υπερφαγία, αν δεν εκδηλωθεί φυσιολογικά. Δύσκολες μέρες οι 13, 16, 22 Ιουλίου, και η πανσέληνος φυσικά στις 21! Υπάρχει μια κλιμάκωση στα πράγματα, ανεβαίνουν οι τόνοι, δοκιμάζεται η δική σας αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να δείτε πως θα χειριστείτε οικονομικές προκλήσεις και αυτό μπορεί να σας ωθήσει σε διαφωνίες σχετικά με αξίες, τι αξίζει στη ζωή σας. Η 24 είναι μια μέρα που διεκπεραιώνετε εκκρεμότητες, ισορροπείτε, έχετε ενέργεια και ζωντάνια. Από τις 26 αποκτάτε μια πιο… παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα παιδιά και ο ερωτικός σύντροφος γίνονται το σημαντικότερο σημείο της εστίασης σας. Εξετάζετε τη δική σας δημιουργικότητα, τη χαρά και την ξεκούραση. Ευκαιρία για διακοπές!

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητα και το ζουζούνισμα δε σας αφήνει και τον Ιούλιο. Θέλετε να συμπεριλάβετε και τους άλλους στα σχέδιά σας. Βρίσκεστε και κολυμπάτε στα νερά σας, και σας παίρνει και για απλωτές, να απλωθείτε δηλαδή σε νέους στόχους και σχέδια. Αφού πρώτα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας προς τους ανθρώπους με τους οποίους καθημερινά συναναστρέφεστε, τα αδέρφια, τους, συγγενείς, τους γείτονες… Ευνοούνται όλες οι μορφές επικοινωνίας. Ευνοείται και η εξέταση στόχων προς επίτευξη. Ευνοούνται φυσικά και οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι εκδρομές, με μια ιδιαίτερη προσοχή την 3 Ιουλίου! Προσοχή στο τιμόνι! Η νέα Σελήνη για εσάς αφορά στο κομμάτι οικονομικά και επενδύσεις, ασφάλεια, εκτίμηση, έσοδα, αποκτήματα αλλά και ταλέντα. Όπως επιθυμείτε να εξελιχθείτε σε όλα τα προηγούμενα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήστε, να εξασκηθείτε, να θέσετε στόχους.

8 και από 12 του μηνός οι συνθήκες ευοδώνονται. Φουλ ενέργεια και ενεργοποίηση. Βελτίωση σχέσεων με οικείους, ακόμα και οικονομικών σχέσεων -αν θέλετε να δανειστείτε, είναι τώρα πιο πρόθυμοι να σας δώσουν. Κοινωνικοποίηση, φλερτ και καλοπέραση μέσα στον καθημερινό σας γύρο. Μέρες που χρειάζεται να δώσετε προσοχή η 13, φυσικά η 16, και η 22 Ιουλίου. Δώστε προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε, τον τρόπο που εκφράζεστε. Όχι νεύρα και εμμονή, Φυσικά, προσοχή και 21 η πανσέληνος. Μπαίνετε σε μια φάση ανασφάλειας, οικονομικής και συναισθηματικής. Αισθάνεσθε ευάλωτοι στη διαχείριση των άλλων. Υπάρχει η τάση να κάνετε προβολή τη δική σας ανασφάλεια στους γύρω. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αρκετά προκλητικό εκείνο το διάστημα. Ωστόσο, αμέσως μετά φορτσάρετε για να κερδίσετε το … χαμένο έδαφος. Ευκαιρίες και σε κομμάτι συνειδητοποιήσεων και σε πρακτικό κομμάτι. Κρατήστε τη δύναμη για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα …!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα