Μια άλλη “ανάγνωση” για τον πρωταγωνιστή του 2024, Πλούτωνα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
23/01/2024

Μια άλλη “ανάγνωση” για τον πρωταγωνιστή του 2024, Πλούτωνα!

Καθώς ο Πλούτωνας θα αρχίσει να κινείται προς το Αφήλιο, δηλαδή στην μακρύτερη δυνατή απόσταση από τον Ήλιο, θα παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο η παραμονή του σε κάθε ζώδιο από τον Υδροχόο και μετά και για τις επόμενες πολλές δεκαετίες (βλ. σχεδιάγραμμα). Αυτό σημαίνει ότι οι επιστροφές του Πλούτωνα σε κάθε γενέθλιο Πλούτωνα, θα συμβαίνουν στους εκπροσώπους κάθε γενιάς από εδώ και πέρα πολύ πολύ αργότερα στη ζωή τους. Ας προσθέσουμε ότι η τροχιά του συγκεκριμένου πλανήτη είναι τρομερά ελλειπτική, με το μικρότερο χρόνο παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού και τον μεγαλύτερο στον Ταύρο.

Για παράδειγμα:

  • Όσοι είναι γεννημένοι με Πλούτωνα στον Ζυγό (γεννημένοι 1971-1983) πέρασαν το πρώτο τετράγωνο του Πλούτωνα κοντά στα 40.
  • Όσοι ανήκουν στην γενιά με Πλούτωνα στον Αιγόκερω (γεννημένοι 2008-2024) θα ζήσουν το πρώτο τετράγωνο στα 60 τους.
  • Τα παιδιά που θα γεννηθούν με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, από τώρα δηλαδή μέχρι και το 2044, θα έχουν την ίδια εμπειρία κάπου στα 75 τους.

Αντίστοιχα, οι παλαιότερες γενιές με Πλούτωνα στον Καρκίνο ή το Λιοντάρι ζουν την αντίθεση κοντά στα 83 έτη, ενώ τα φετινά νεογέννητα θα πρέπει να φτάσουν κοντά στα 160 για να δουν αντίθεση στο γενέθλιο Πλούτωνά τους! Πως θα επηρεάσει λοιπόν αυτή η χρονο-καθυστέρηση την εξελικτική διαδικασία που εφαρμόζει ο Πλούτωνας σε κάθε γενιά και πως αυτό θα επηρεάσει τον ανθρώπινο πολιτισμό;

Τip: Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο πιθανότατα να φέρει την τεχνογνωσία για την αύξηση του προσδόκιμου ζωής. Χμμμ… ιντριγκαδόρικο timing…

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα