Μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν τον πλανήτη | Τσερνόμπιλ -26 Απριλίου 1986-

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
12/07/2023

Πυρηνικός αντιδραστήρας αριθμός 4

Ανατριχιαστική στιγμή για τον κόσμο μας υπήρξε το περιστατικό στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης από μια έκρηξη που ακούστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ραδιενεργά ισότοπα που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα προκάλεσαν 200 φορές μεγαλύτερη καταστροφή κι από τις 2 ατομικές βόμβες του Ναγκασάκι και της Χιροσίμα μαζί. Θα χρειαστούν 24.000 χρόνια για να μειωθεί η ένταση του Πλουτωνίου μόλις στο μισό της στην περιοχή του Πριπιάτ.

Ήταν το ατύχημα που η Πυρηνική βιομηχανία είπε ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ και ο Πλούτωνας ήταν ήδη στην θέση κυριαρχίας του στο ζώδιο του Σκορπιού!

Ίσως ήταν αρκετό να αλλάξουν οι δεσμοί της Σελήνης ακόμα μια φορά ζώδιο και να περάσουν στην 29η μοίρα Κριού Ζυγού. Ο νότιος δεσμός του Ζυγού σε απόσταση αναπνοής από τον Πλούτωνα και εκείνη την ημέρα ο Ήλιος στον Ταύρο με ακρίβεια έκανε την αντίθεση μαζί του. Απορία παραμένει τι μπορεί να συνέβη που δεν γνωρίζουμε όταν λίγο πριν ο Δεσμός της Σελήνης είχε κάνει την ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα στο Σκορπιό! Παρόλο που το μεσοδιάστημα Ηλίου/Νοτίου δεσμού είναι στον Υδροχόο και κάνει ακριβείας τετράγωνο με τον ίδιο τον Πλούτωνα και αντιλαμβανόμαστε ότι το στοιχείο της «αποκάλυψης» της απόλυτης δύναμης πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια με εκρηκτικό τρόπο και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας ότι είχε προηγηθεί μια έκλειψη στην 5η μοίρα του Σκορπιού που φυσικά ενεργοποίησε ο Πλούτωνας. Η υπερβολή και το μέγεθος του τρομακτικού περιστατικού βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει απέξω τον πλανήτη Δία και μάλιστα σε μια ισχυρή θέση από το ζώδιο των Ιχθύων (χωρίς όρια) εφόσον συμμετείχε σαν εστιακός πλανήτης στην αντίθεση ΤΑΥ τετραγώνου Κρόνου με Χείρωνα.

Oι εκλείψεις της περιόδου είναι στον άξονα Κριού Ζυγού!

Υπήρχαν ενδείξεις; υπήρχαν πληροφορίες; τι ήταν αυτό που τελικά μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ… Επίσης μπορείτε να τσεκάρετε τον Άρη εκτός ορίων εκείνη την ημέρα καθώς και την Σελήνη που μόλις έχει κλείσει την αντίθεση με την Αφροδίτη και αρχίζει να πλησιάζει τον Κρόνο. Φυσικά οι εκλείψεις της περιόδου είναι στον άξονα Κριού Ζυγού και περιλαμβάνουν και ακόμα μια φορά ο Ερμής σε μεγάλα άσχημα γεγονότα δεν είναι ανάδρομος (σπάνια τον παρατηρούμε ανάδρομο σε σκληρά περιστατικά).

Φυσικά στην μικρή αυτή περιγραφή των αστρολογικών καταγραφών ο χάρτης της χώρας παίζει ιδιαίτερη σημασία καθώς και ο αστροχαρτογεωγραφικός χάρτης της ημέρας εκείνης.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα