Μεγάλα γεγονότα… μεγάλες φουρτούνες!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
10/07/2023

Μεγάλα γεγονότα… μεγάλες φουρτούνες!

Οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν ζώδιο και απλά μαθήματα αστρολογίας.

Τσουνάμι Ινδονησίας 2004

Ένας υπέροχος Χριστουγεννιάτικος προορισμός μετατράπηκε σε δραματικό τόπο ταφής χιλιάδων ανθρώπων τα Χριστούγεννα του 2004. Ένας υποθαλάσσιος σεισμός σήκωσε ένα απίστευτο τσουνάμι τεραστίων διαστάσεων και έπληξε το παραθαλάσσιο θέρετρο της Ινδονησίας. Έκτοτε περιγράφηκε σαν μοναδικό γεγονός μέσα από ταινίες, αφηγήματα, μυθιστορήματα που κάθε φορά μας κόβουν την ανάσα….και φυσικά πάντα ο Πλούτωνας σε ισχυρή συμμετοχή με τα Φώτα -Ήλιο και Σελήνη- αλλά και ο Κρόνος σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Παρατηρούμε φυσικά την Πανσέληνο που πλησιάζει να γίνει με ακρίβεια 1 μέρα αργότερα, αλλά γνωρίζουμε ότι τα γεγονότα συμβαίνουν συχνά πριν την ολοκλήρωση μιας πανσελήνου (φουσκώνουν τα νερά έτσι κι αλλιώς) ή και οι ενάρξεις πολλές φορές ξεκινούν να υλοποιούνται πριν τις Νέες Σελήνες και αμέσως μετά τις Πανσελήνους. Οι Εκλείψεις της χρονιάς στην αλλαγή των αξόνων μεταξύ σταθερών ζωδίων Ταύρου και Σκορπιού να περνούν σε άξονα Κριού/Ζυγού- σημαντική παρατήρηση είναι ότι συχνά τα «συγκλονιστικά» γεγονότα συμβαίνουν ακριβώς πάνω στην αλλαγή των ζωδίων και αν έχουν να δώσουν κινηματογραφικά θέματα αποχωρισμών ή δια παντός χωρισμών ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας αλλά και ο Ουρανός κάνουν πάντα σημαντική την παρουσία τους. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει χαραγμένο στους ερευνητές της αστρολογίας περί της μη συνειδητής κατανόησης των λεπτοφυών επιταγών των εξωκρόνιων πλανητών που καθορίζουν την μοίρα μεγάλων μαζών της ανθρωπότητας παρά μόνο λίγα λεπτά, ώρες, μέρες πριν εκδηλώσουν την ταραγμένη, θυμωμένη, φουρτουνιασμένη τους διάθεση.

Παράλληλα αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε ότι μια σπάνια έκλειψη της Αφροδίτης συνέβη την ίδια χρονιά λίγους μήνες πριν (Ιούνιο) η οποία είχε να εμφανιστεί από το 1874 και 1882 και ήταν ορατή από την Ευρώπη, το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας αλλά και την Αφρική- εκτός από τον χάρτη της στιγμής του γεγονότος μπορείτε να δείτε και τις εκλείψεις της περιόδου αλλά και τον αστροχαρτογεωγραφικό χάρτη της περιοχής με τον Κρόνο σε διαβόητη θέση.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα