Μαθήματα Αστρολογίας | Η Αφροδίτη στους Οίκους

ASTROTEAM GUEST
03/11/2023

Παραθέτουμε τώρα την επίδραση της Αφροδίτης στους διάφορους τομείς της ζωής μας, ανάλογα δηλαδή προς τον οίκο που βρίσκεται κατά την ημέρα γεννήσεως.

Στον 1ο: Η Αφροδίτη εδώ (καλά συνδυασμένη), σας κάνει ελκυστική προσωπικότητα, με χαριτωμένη εμφάνιση και τρόπους. Δεν σας κακοφαίνεται καθόλου να σας παραχαϊδεύουν! Σας αρέσει η κοινωνική ζωή, έχετε πολλούς φίλους που τους τραβά κοντά σας, η ανοιχτή σας καρδιά.

Στον 2ο: Τα χρήματα προτιμάτε να τα κερδίσετε μ’ ευχάριστο τρόπο, πιθανόν συνδεδεμένο με τέχνη, την ομορφιά, τα κομψά ρούχα, τα λουλούδια. Τα οικονομικά σας τα χειρίζεστε…. βάσει των αισθημάτων και όχι του μυαλού σας!

Στον 3ο: Εδώ η Αφροδίτη σας προικίζει με πνεύμα χαριτωμένο. Απολαμβάνετε τις επισκέψεις, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια. «Ρουφάτε» τα θέματα που σας ενδιαφέρουν αλλά όσα σας αφήνουν αδιάφορους, κανένας δάσκαλος δεν θα σας πείσει να τα μάθετε! Τ’ αδέλφια σας, σάς αγαπούν και πιθανότατα είναι άνθρωποι καλοφτιαγμένοι κι ευχάριστοι.

Στον 4ο: Οι γονείς σας, σάς αγαπούν κι εσείς ανταποδίδετε την αγάπη τους. Αγαπάτε τις καλές τέχνες, την αρμονία, τη λογοτεχνία, την μουσική. Θα έχετε καλά γηρατειά. Αν δεν κάνει όμως καλές γωνίες η Αφροδίτη σας…. δεν νομίζετε πως είστε λιγάκι «άσωτος υιός»;

Στον 5ο: Ευτυχία στα αισθηματικά σας και αργότερα από τα όμορφα παιδιά σας, σάς φέρνει τούτη η θέση της Αφροδίτης. Αγαπάτε την τέχνη, ειδικά το θέατρο και συχνά τον χορό και ξέρετε να προβάλετε τον εαυτό σας, να «ζείτε την ζωή σας». Οι τυχόν δυσμενείς γωνίες της Αφροδίτης όμως σας κάνουν… ασυμμάζευτους!

Στον 6ο: Ευνοϊκά συνδυασμένη η Αφροδίτη σε τούτο το σπίτι σας δίνει καλή υγεία και ζωτικότητα. Αγαπάτε τη δουλειά σας, εφ’ όσον δεν είναι άσχημη ή βρώμικη και στο περιβάλλον της τα πάτε με όλους καλά. Δυσμενείς γωνίες της Αφροδίτης με άλλους πλανήτες δημιουργούν κάποτε στις γυναίκες δυσκολίες στον τοκετό ή (και στα δύο φύλλα) κλοπές από υπηρετικό προσωπικό.

Στον 7ο: Μια θαυμάσια ένδειξη για τον γάμο σας και τις καλές σχέσεις σας με τους άλλους γενικά. Επιτυχημένοι θα είστε αν ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά, με διακόσμηση, με τα νομικά. Ευνοούνται οι συνεταιρισμοί.

Στον 8ο: Η Αφροδίτη εδώ υποδηλώνει κέρδος από κληρονομιά μέσω του γάμου. Οι «πολύ στενές» σχέσεις με το άλλο φύλο είναι επιτυχημένες. Ο τομέας του πνεύματος είναι πηγή χαράς. Αν ο πλανήτης τούτος δεν είναι αρμονικά συνδυασμένος δημιουργούνται δυσκολίες στα ανωτέρω θέματα.

Στον 9ο:  Αγαπάτε τα ταξίδια τις πνευματικές ενασχολήσεις, την μελέτη. Οι ξένοι και το εξωτερικό σας φέρνουν τύχη. Ίσως μάλιστα να παντρευτείτε ή να δημιουργήσετε μια σχέση συνεταιρική με ξένο ή να ζήσετε μακριά από τη χώρα σας. Συχνά είστε προικισμένοι με καλλιτεχνικό αισθητήριο (ιδιαίτερα ταλέντο ηθοποιίας).

Στον 10ο: Κοινωνική επιτυχία, εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας, επαγγελματικές επιτυχίες σας υπόσχεται εδώ ή Αφροδίτη. Σας χαρακτηρίζει διπλωματικότητα γι’ αυτό είστε κατάλληλοι για δημόσια λειτουργήματα. Συνήθως διαλέγετε επαγγέλματα σχετικά με την φύση του πλανήτη τούτου.

Στον 11ο: Οι επιθυμίες σας κατά κανόνα εκπληρώνονται. Έχετε πολλούς φίλους που σας βοηθούν και σας αγαπούν-μερικοί δε απ’ αυτούς είναι καλλιτέχνες ή ισχυρά πρόσωπα.

Στον 12ο: Έχετε την τάση να συνάπτετε κρυφούς ερωτικούς δεσμούς, που συχνά γίνονται αφορμή λύπης. Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι ήρεμος. Σας αρέσει η μοναξιά και ο μυστικισμός ασκεί απάνω σας μια περίεργη γοητεία.

 

*Πηγή: “ΟΥΡΑΝΟΣ” ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα