Μαθήματα αληθινής αγάπης από την Αφροδίτη στους Ιχθείς

ASTROTEAM GUEST
14/01/2020

Μαθήματα αληθινής αγάπης, από μια Αφροδίτη που ξέρει να υποτάσσεται, να αγαπάει και να εξιδανικεύει…

Η Αφροδίτη των Ιχθύων ανοίγει στην κυριολεξία τη ψυχή της, αγαπάει άνευ όρων, έχει αυξημένα επίπεδα ενσυναίσθησης και προσφέρει αφιλοκερδώς τη φροντίδα της σε όποιον τη χρειάζεται, θυσιάζοντας τις δικές της ανάγκες και το χρόνο της. Αφοσιώνεται πλήρως και πραγματικά, υποτάσσεται συναισθηματικά ή σεξουαλικά στον άλλον, επενδύοντας σε κάθε σχέση της και συχνά ούσα παρασυρόμενη από έντονα συναισθήματα, τοποθετεί τους άλλους σε θρόνο, εξιδανικεύοντας τους. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν είναι κοινοί θνητοί με ελαττώματα, αλλά είναι θεότητες βγαλμένες μέσα από τα παραμύθια και τα όνειρα της, κι έτσι κυριευμένη από τεράστια αυτοπεποίθηση, βιώνει συχνά στη ζωή της μεγάλους έρωτες και δυνατές φιλίες. Είναι η Αφροδίτη που ξέρει πώς να προκαλέσει τον έρωτα στον άλλον και είναι ειδική στο να έλκει, να μαγνητίζει και να αιχμαλωτίζει με την σαγήνη της.

Η Αφροδίτη αυτή, έχει βαθιά ανάγκη και λαχτάρα να είναι ένα με το σύμπαν, να αγαπήσει και να ερωτευτεί, επιθυμώντας τη συγχώνευση με τον άλλο, ανυψώνοντας τον έρωτα, τη φιλία ή τη συνεργασία σε ιδεώδη μορφή, θεωρώντας τα ως ιδανικά και ωραιοποιώντας τα, αφού τους αφαιρεί καθετί αρνητικό. Δεν έχει αμφιβολίες για την αγάπη του άλλου και γι’ αυτό βρίσκει εύκολα την ευτυχία μέσα από τον μεγάλο έρωτα η την ιδανική φιλία, χωρίς να βασανίζεται από αρνητικές σκέψεις. Συχνά δε, καταφεύγει σε μοναδικές συναισθηματικές μανούβρες προκειμένου να την ερωτευθεί ο άλλος και να ζήσει το μεγάλο έρωτα και το δικό της παραμύθι, πλήρως εξαρτώμενη και υποτασσόμενη στα βαθιά της συναισθήματα.

Γλυκιά, ρομαντική, ευαίσθητη εσωστρεφής και βαθιά συναισθηματική ύπαρξη, επιθυμεί βαθιές συνδέσεις και ουσιαστικές κλειστές σχέσεις με τους άλλους -κοινωνικές, φιλικές-ερωτικές, γι’ αυτό και δυσανασχετεί όταν οι σχέσεις της δεν διαθέτουν αλληλεπίδραση και δεν βλέπει προσπάθεια και από την άλλη πλευρά. Η ευαίσθητη και συναισθηματική φύση της, είναι ο κύριος λόγος που βιώνει τον κόσμο διαφορετικά από τους άλλους μη μπορώντας να αντέξει τη σκληρή πραγματικότητα και εξουθενώνεται στην κυριολεξία όταν αντικρύζει εικόνες βίας ή ακούει ιστορίες απογοήτευσης. Επίσης όταν εμφανίζεται κάποια εξωτερική σύγκρουση η οποία της δημιουργεί έντονα συναισθήματα θυμού, τα κρατάει για τον εαυτό της και επιλέγει έναν πιο ήπιο τρόπο διαχείρισης της σύγκρουσης, αποφεύγοντας έτσι να πληγώσει το άλλο άτομο, αφού γνωρίζει από προσωπική εμπειρία πόσο πονάει. Διαθέτει τεράστια φαντασία και πλάθει τον δικό της παραμυθένιο παράδεισο μακριά από τα πρακτικά καθημερινά προβλήματα της ζωής.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι, άντρες ή γυναίκες, που συχνά έχουν έλλειψη αυτοελέγχου και χρειάζονται έναν πιο αργό ρυθμό ζωής, γιατί έχουν ανάγκη περισσότερο χρόνο για να πάρουν αποφάσεις, να αντιληφθούν καταστάσεις, να ολοκληρώσουν εργασίες και να διαχειριστούν πρακτικά θέματα. Είναι οι εσωστρεφείς και πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, ξέγνοιαστοι από τη φύση τους, που ενοχλούνται και τρομάζουν με τους δυνατούς ξαφνικούς θορύβους, τα έντονα φώτα, τα γεμάτα προγράμματα της καθημερινότητας και την ένταση. Ακόμα και οι θετικές αλλαγές, όπως μια μετακόμιση ή μια νέα σχέση τους προκαλούν μια χιονοστιβάδα στρες και τρόμου και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος προσαρμογής.

Είναι κοινωνικά άτομα αλλά ταυτόχρονα επιζητούν συχνά τη μοναχικότητα, γιατί εξαντλούνται εύκολα στην καθημερινότητα και μετά από μια απαιτητική και δύσκολη μέρα έχουν ανάγκη να αποσυνδεθούν και να χαλαρώσουν για αρκετό χρόνο, ώστε να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Αποφορτίζονται από τα καθημερινά προβλήματα αποσυρρόμενοι είτε στη φύση – σε ένα ήσυχο και ήρεμο μέρος, συχνά κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπούν – είτε σε ένα κλειστό χώρο με χαμηλό φωτισμό, ελάχιστο θόρυβο και όμορφη αισθητική. Εκεί απομονώνονται και νοιώθουν ευτυχισμένοι, αφού έρχονται κοντά στα συναισθήματα τους, κάτι που το έχουν πολλή μεγάλη ανάγκη και χαλαρώνουν εκφράζοντας ελεύθερα τη λύπη τους, τη στενοχώρια τους, το θυμό τους ή το κλάμα τους, διαβάζοντας ένα βιβλίο, βλέποντας μία ταινία, ακούγοντας μουσική ή ζωγραφίζοντας.

Ένα άλλο ηρεμιστικό που χρησιμοποιούν συχνά για να αποφορτιστούν, είναι ο ύπνος και τα όνειρα, τα οποία άνετα θα μπορούσαν να γίνουν σενάρια για κινηματογραφικές ταινίες. Η έλλειψη ύπνου και ονείρων μπορεί να κάνει τη ζωή αυτών των ευαίσθητων ανθρώπων ανυπόφορη.

Σημαντική επίσης πηγή έμπνευσης για τις καθημερινές επιλογές τους και την ηθική που τους διέπει είναι τα οράματά τους. Τα οράματα είναι η πυξίδα και το φως που ακολουθούν για να φτάσουν στον προορισμό τους και στην επίτευξη των στόχων τους και συχνά αυτά τα οράματα τους παρασύρουν και στον εθελοντισμό.

Έχουν έμφυτο το δημιουργικό ταλέντο καθώς και μια ισχυρή ανάγκη να εκφραστούν συναισθηματικά και πνευματικά, γι’ αυτό μια σημαντική διέξοδος για αυτούς, όπου εκεί μπορούν να διοχετεύουν τη δημιουργική τους ενέργεια και τα οράματα τους, είναι η τέχνη, η ποίηση, η μουσική, το θέατρο, η συγγραφή και άλλα.

Αν είσαι φίλος, σύντροφος η συνεργάτης, με μια Αφροδίτη των Ιχθύων ,θα τύχεις μεγάλης κατανόησης, ενσυναίσθησης, φροντίδας, ζεστασιάς και αγάπης και θα αισθάνεσαι ότι είσαι ένας Θεός. Θα σε υπηρετεί πλήρως, θα σε αποφορτίζει και θα σε παρασύρει στον δικό της ρομαντικό, ξέγνοιαστο και μαγικό κόσμο των συναισθημάτων. Μαζί της θα μάθεις τι θα πει αληθινή και ανιδιοτελής αγάπη, θα μάθεις να βιώνεις τον έρωτα ή τη φιλία με διαφορετικό τρόπο, ως μια βαθιά συναισθηματική και ουσιαστική σύνδεση, θα μάθεις να συνεργάζεσαι επαγγελματικά και να δουλεύεις σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον, χωρίς τη σκληρότητα και την ωμότητα που επικρατεί στις επιχειρήσεις και θα απολαύσεις δραστηριότητες πέρα από τα συνηθισμένα, μακριά από τη βουή του πλήθους, είτε σε ήρεμα και ήσυχα μέρη, όπου κάτω από το φως των αστεριών θα απολαμβάνετε τη θέα της θάλασσας, είτε σε όμορφα και απόμερα μπαράκια όπου κάτω από το φως των κεριών θα ακούτε μουσική, είτε σε μια γκαλερί όπου θα θαυμάζετε τα έργα τέχνης, είτε σε ένα εργαστήριο, όπου θα παρακολουθείτε σεμινάρια φωτογραφίας…

Της Μαίρης Ζουραράκη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα