ΜΑΙΟΣ 2022 – Ο μήνας των εκπλήξεων!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/04/2022

Ο πιο γλυκός μήνας του χρόνου κρατά δύο Εκλείψεις, 30 Απριλίου και 16 Μαΐου αλλά και ακόμα μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου επίσης.

Δυναμικός μήνας με άφθονα γεγονότα, θα εστιάσει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά θα φέρει και στην επιφάνεια ζητήματα που επιμελώς κρύβονταν κάτω από το τραπέζι είτε γιατί δεν θέλαμε να δούμε, είτε γιατί πραγματικά ήταν πολύ βαθιά ριζωμένα και σκοτεινά για να εμφανιστούν. Η αφύπνιση όμως καθώς και η κατανόηση είναι πολύ σημαντικές διεργασίες αυτή την περίοδο, καθότι πως να ξεδιαλέξεις και πως να διαχειριστείς υποθέσεις αν δεν κατέχεις την συνολική τους εικόνα; αυτό ακριβώς θα προσφέρει ο Μάιος στο σύνολο του, κατανόηση όλων των παραμέτρων που εμποδίζουν ή καθυστερούν την εξέλιξη μας, πνευματικά, υλικά ή απλά πρακτικά. Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων αδύναμος και χωρίς στοχευμένη δράση, θα εκνευρίσει αρκετά τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ στις 25 Μαΐου θα περάσει στον αγωνιστικό και μαχητικό Κριό να συναντήσει τον Δία που θα βρίσκεται ήδη εκεί από τις 11 του μήνα.

Ενάρξεις λοιπόν προσφέρει ο μήνας αυτός!

Ενάρξεις λοιπόν προσφέρει ο μήνας αυτός και παρόλο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 9/5 αυτά τα οποία θα λάβουν χώρα θα είναι καθοριστικά για να παρθούν εσωτερικές αποφάσεις για τους τολμηρούς που θα αποφασίσουν να περάσουν την ζωή τους στην επόμενη φάση.Ο Ερμής εξάλλου με την αναδρομή του πάντα επαναφέρει θέματα του παρελθόντος προς εξέταση και επανεξέταση, πρόσωπα και καταστάσεις που θα βοηθήσουν να καθαρίσει το τοπίο και να ανοίξει το βλέμμα μας ένα δυνατό παράθυρο προς το μέλλον.

Πολλές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις θα προκληθούν.

Αφουγκραστείτε τα μηνύματα του ανάδρομου Ερμή, παρατηρήστε τα ζητήματα που επανέρχονται και ζητούν ξανά και ξανά την προσοχή σας, προφανώς κρύβουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αξιοποίησης που διαφορετικά δεν θα είχατε προσέξει. Όλη την εβδομάδα επίσης, πριν τις 17 Μαΐου φροντίστε την οργανική, σωματική σας υγεία, εφόσον ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και θα υπάρχει διάχυτη στον αέρα μια αίσθηση καθίζησης, υπνωτισμού, υπνηλίας, αδυναμίας κ.λπ και πάντα ο Ποσειδώνας σχετίζεται με το ανοσοποιητικό και τις ασθένειες που προκαλεί μια παράλυση των δραστηριοτήτων μας, πολλές αλλεργίες. Πολλές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις θα προκληθούν από αυτό εξαιτίας της απροθυμίας των ανθρώπων να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Στο σύνολο του βέβαια ο Μάιος δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολος, μια και τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε περάσει πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, ίσως να είναι και μήνας επανόρθωσης πολλών πραγμάτων που σέρνονταν και δεν υπήρχαν ευκαιρίες να επιδιορθωθούν. Η Έκλειψη 30 Απριλίου είναι πραγματικά μια δυναμική ευκαιρία σημαντικών αλλαγών και δυναμικών ενάρξεων, ενώ η 2η έκλειψη 16 Μαΐου ολική σεληνιακή, άρα φορτισμένη με φανατικά και ακραία συναισθήματα (η Σελήνη θα βρίσκεται στο σκορπιό) θα αποκαλύψει τους νέους τρόπους που θα ακολουθήσουμε προκειμένου να αποκτήσουμε ξανά τις ασφάλειες μας και να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθηση μας σε ένα πραγματικά ικανοποιητικό επίπεδο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα