Λέων | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
25/11/2023

Λέοντες επιτέλους έρχεται η πολυπόθητη ανάσα!

Φως, δύναμη, χαρά, το παιδί που βρίσκει τα πατήματά του στον κόσμο. Αυτός είναι ο Λέοντας. Και πως θα μπορούσε να παρουσιαστεί εντυπωσιακότερα παρά με την γέννησή του τη καλύτερη στιγμή της φύσης. Τη στιγμή της ωριμότητας της. Την ώρα που ο κόσμος ολοκληρώνεται ο Λέοντας έρχεται να διατυπώσει την αλήθεια πως κάθε ομορφιά παραμένει ατελής αν δεν υπάρχει κάποιος να την υμνήσει σε όλο της το μεγαλείο. Η ομορφιά, και η τάξη του κόσμου χρειάζονται κάποιον που θα διαλαλήσει την χαρά, το νόημα και τη δύναμη της ζωής και τον βρήκαν στο αγέρωχο σύμβολο του Βασιλιά του Ζωδιακού.

Αναμφίβολα, τα τελευταία χρόνια ήταν Άθλοι ακόμη και για σας, Βασιλιάδες του Ζωδιακού! Το πέρασμα του Κρόνου, τα τετράγωνα του Ουρανού και οι εκλείψεις στάθηκαν δάσκαλοι όχι μόνο δυνατών συγκινήσεων αλλά και μαθήματα για μια πιο συνειδητή προσωπική δράση. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς, ήταν σαφώς ένα ανακουφιστικό γεγονός το οποίο όμως τώρα σας καλεί, να διαχειριστείτε πολύ πιο συνετά, θέματα οικονομικά και κληρονομικά, δάνεια, τα χρήματα του συντρόφου ή τρίτων, αλλά και φοβίες και ίσως κάποια βαθιά κρυμμένα ψυχολογικά ζητήματα. Πολύ πιθανό τώρα να ήρθε και ο καιρός να αντιληφθείτε τον έρωτα σαν μια πράξη βαθιάς εσωτερικής ανταλλαγής και σύνδεσης και να συνειδητοποιήσετε καλά, ότι αυτός που θα διαλέξετε για να σας συνοδέψει στα μονοπάτια του θα πρέπει να έχει τα εχέγγυα, αλλιώς ξέρετε πως δεν αξίζει τον κόπο.

Άτομα με πάθος και πάθη μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σας, ξεκινώντας παιχνίδια έρωτα, εξουσίας και δύναμης.

Το 2024 ξεκινάει για τα καλά το μακρύ ταξίδι του Πλούτωνα στον Υδροχόο που για εσάς γίνεται στον οίκο των σχέσεων σας, σχέσεων παντός είδους, προσωπικών και συνεργατικών. Το πέρασμα του θα φέρει δραστικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους σημαντικούς άλλους και θα μεταμορφώσει τις σχέσεις σας αλλά τις συνεργασίες σας. Ήδη ο Πλούτωνας έχει κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο και εσείς Λιοντάρια μου των πρώτων ημερών πρέπει να καταλάβατε την ανάσα του. Μεταμόρφωση λοιπόν σε σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου, αλλά και κρίσεις και εμμονές και πάθη και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Και όπως κάθε φορά σαν τον Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες του, νέα ξεκινήματα πιθανόν με Πλουτώνια άτομα θα έρθουν να πάρουν τη θέση των παλαιών. Άτομα με πάθος και πάθη μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σας, ξεκινώντας παιχνίδια έρωτα, εξουσίας και δύναμης. Και όλοι το ξέρουμε ότι αυτό σας ιντριγκάρει.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο η νέα εποχή θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο βιώνετε τις σχέσεις και θα αναδείξετε την γοητεία και την προσωπικότητά σας σε όλο της το μεγαλείο. Τα μαθήματα του παρελθόντος θα είναι πολύτιμος οδηγός σας και γι αυτό πιθανότατα να έλξετε και καλύτερες επιλογές. Θα παθιαστείτε με το παιχνίδι της επιτυχίας και της ευτυχίας. Είναι αλήθεια πως και στις συνεργατικές σας σχέσεις θα κάνετε ξεκαθαρίσματα, και η θέση αυτή προάγει και βοηθά την εκπλήρωση επαγγελματικών φιλοδοξιών σας. Πεδίον δόξης λαμπρόν για εσάς λοιπόν. Μη φοβηθείτε και μην διστάσετε! Ο Ουρανός στο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής, δεν φέρνει μόνο ανατροπές αλλά και νέους ορίζοντες, δίνοντας σας δύναμη να οδηγήσετε τη ζωή σας στον δρόμο της επιτυχίας. Η δε σύνοδός του με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου μετά τα μέσα Απριλίου, θα σηματοδοτήσει περίοδο τυχερών και αναπάντεχων αλλαγών με θετικό πρόσημο. Η διαίσθησή σας θα είναι αξιόπιστη και θα σας οδηγήσει σε καλές αλλά και τυχερές ιδέες που θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε, δίνοντας μια τυχερή στροφή στην καριέρα σας, κοινωνική αναγνώριση, αλλά και βελτίωση των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τις ιδιοκτησίες σας. Προσοχή μόνο στις υπερβολές από υπεραισιοδοξία.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου, θα βοηθήσει την αξιοποίηση ευκαιριών για να πετύχετε στόχους, θα φωτίσει τις σχέσεις σας με φίλους και ομάδες, όμως θέλει σύνεση και διάκριση ώστε να μην πέσετε σε υπερβολές και λάθη. Για όσους έχουν μάθει από τα δύσκολα μαθήματα των προηγούμενων ετών που σας ταλαιπώρησαν πολύ, οι καλές όψεις του Ιουνίου με τη συμμετοχή του Πλούτωνα, του Δία και της Αφροδίτης δίνουν σινιάλο για εύνοια σε νέες σχέσεις, οι οποίες θα γεννηθούν σε νέες βάσεις και θα έχουν τα εχέγγυα να ευδοκιμήσουν αν χτιστούν με άλλη φιλοσοφία είναι λιγότερο εγωιστικές, με περισσότερη ισότητα και επικοινωνία.

Αλλάζει η ψυχολογία, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και πιο μαχητικοί!

Οι εκλείψεις των σταθερών τελείωσαν και οι δεσμοί της σελήνης ήδη έχουν περάσει στον άξονα Κριού/Ζυγού από το 2023. Ευτυχώς για εσάς τα δύσκολα πέρασαν και οι εκλείψεις του 2024 θα ταλαιπωρήσουν άλλους. Οι καταστάσεις φαίνεται πως ξεκαθάρισαν, τα τιμήματα πληρώθηκαν και ξεκινάτε νέο κύκλο εμπειριών με την αλλαγή αυτή των δεσμών που φωτίζει τους οίκους της εκπαίδευσης της ζωής σας. H αλλαγή των δεσμών στον Κριό/Ζυγό θα σας μάθει να υπερασπιζόσαστε τον εαυτό σας, να εκφράζεστε με αλήθεια και παρόρμηση. Μην ξεχνάτε ότι καμιά φορά και η υπερβολή στην έκφραση οδηγεί σε μεγαλύτερη ειλικρίνεια και αυτή με τη σειρά της σε καλύτερες αποφάσεις. Αλλάζει η ψυχολογία, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και πιο μαχητικοί, ορίζοντες διευρύνονται και είσαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους νέα σπουδή και κατάρτιση, ταξίδια και αλλαγή φιλοσοφίας και στάσης ζωής. Να πως αποκτάει η ζωή μας νόημα.

Προσοχή μόνο στον ανάδρομο Άρη στο τέλος του έτους θα σας δώσει ανυπομονησία και έντονες αντιδράσεις, προσέξτε τις εκρήξεις θυμού σας και την αίσθηση του ανικανοποίητου στη συμπεριφορά. Απερίσκεπτες κινήσεις από υπερβολική πίστη στις ικανότητές σας, μπορεί να οδηγήσει σε αστοχίες. Προσπαθήστε να εκτονώσετε όλη αυτήν την ένταση με γυμναστική και ασκήσεις Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος αρχές Απριλίου και θα παραμείνει έως και 24/4 στον Κριό. Το ίδιο διάστημα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στον οίκο της διεύρυνσης της φιλοσοφίας της ζωής και των μεγάλων ταξιδιών θα σας κάνει να γυρίσετε εντός σας και γιατί όχι να αναθεωρήσετε παλιές σας πεποιθήσεις, να ανταλλάξετε απόψεις και συναισθήματα και να ταξιδέψετε εκτιμώντας περισσότερο την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στον ένατο οίκο τα θέματα με το εξωτερικό και τις σπουδές μένουν ανοιχτά και συνεχώς επανέρχονται, ταυτόχρονα όμως συμπαντικά κάτι σας δίνεται και κάτι αλλάζει με την πολλά υποσχόμενη σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης. Δείξτε προσοχή στο σχεδιασμό των ταξιδιών και γενικότερα των μεγάλων μετακινήσεων με κατάλληλη προετοιμασία γιατί οι αστάθμητοι παράγοντες καραδοκούν.

Ο Ερμής ανάδρομος στον πέμπτο οίκο σας παρακινεί να ανακαλύψετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και ο τρόπος για να εκφραστεί αυτός ο κρυμμένος πλούτος είναι μέσω της καλλιτεχνίας.

Το διάστημα 18/4 με 21/4 δισταγμοί και αναβολές σε θέματα οικονομικά και κληρονομικά, δάνεια, τα χρήματα του συντρόφου ή τρίτων, αλλά και φοβίες από κάποια βαθιά κρυμμένα ψυχολογικά σας θέματα, ξαφνικά ξεπερνιούνται και μοιάζει ο ορίζοντας να ανοίγει και να έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι σας απασχολεί. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε συμβόλαια και να προσέχετε ιδιαιτέρως με νομικές υποθέσεις. Η δεύτερη αναδρομή που θα είναι από τις 5/8 έως 29/8, σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε στόχους και σκοπούς και να οργανωθείτε. Εδώ ο Ερμής θα σας ωθήσει να σκεφτείτε την πορεία της προσωπικής σας εξέλιξης και να αναθεωρήσετε ώστε να εξελιχθείτε μέσω της διανόησης. Η τελευταία αναδρομή θα γίνει από 26/11 έως 16/12 δώστε προσοχή στην επικοινωνία με τα παιδιά και ξανα τσεκάρετε τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Ο Ερμής ανάδρομος στον πέμπτο οίκο σας παρακινεί να ανακαλύψετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και ο τρόπος για να εκφραστεί αυτός ο κρυμμένος πλούτος είναι μέσω της καλλιτεχνίας.

Λέοντές μου, είσαστε ένα από τα τυχερά ζώδια του 2024. Ήρθε ο καιρός να πάρετε λοιπόν την πολυπόθητη ανάσα. Πορευτείτε με αισιοδοξία και θάρρος.

Highlight: 2024 Σύνοδος Δια Ουρανού στον 10 οίκο σας – Ξαφνικά γυρίσματα της τύχης στην Καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα.

 

Από την Ειρήνη Βασιλειάδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα