ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 17/12: Ο Κύριος του Κάρμα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
16/12/2020

Στις 17/12/20 ο Κύριος του Κάρμα περνά στον Υδροχόο, ένα ζώδιο οικείο, εφόσον είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του, και θα παραμείνει έως 8/03/2023. Βέβαια μια γεύση πήραν τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Σκόρπιος, Λέων και Υδροχόος με την προσωρινή είσοδο του από 22/3 έως 2/07/20.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που πρεσβεύει την οργάνωση, την υπευθυνότητα, την αυστηρότητα, την πίστη στο καθήκον, τα όρια και τη δόμηση. Και αυτά προτίθεται να θέσει τα επόμενα 2,5 χρόνια στα σταθερά ζώδια.

Είναι το διάστημα που θα πρέπει σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Ο Κρόνος είναι ένας παρεξηγημένος πλανήτης ακριβώς επειδή μας βάζει στη διαδικασία σκληρής δουλειάς, δοκιμασιών και εμποδίων, όμως η αλήθεια είναι ότι μέσα από όλα αυτά μαθαίνουμε και ανταμειβόμαστε και το αποτέλεσμα στο τέλος είναι η ικανοποίηση που νιώθουμε με το ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του μέλλοντος, της αλήθειας, της φιλίας, της τεχνολογίας, της ομαδικότητας. Ο Κρόνος ο πλανήτης του παρελθόντος στον αντισυμβατικό Υδροχόο θα δώσει την δυνατότητα να υλοποιήσει τα οράματα του. Οπότε όλα αυτά θα οριοθετηθούν, θα μπουν σε δοκιμασίες, θα δομηθούν και θα αξιολογηθούν.

Το σίγουρο είναι ότι με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα επενδύσουμε κόπο και χρόνο για το μέλλον και αυτό που θα μας ενδιαφέρει είναι η ουσία και η αλήθεια και όχι το φαίνεσθαι.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα