ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 24/05

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
24/05/2021

Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του 24/05 από την 13η μοίρα του Υδροχόου και φτάνει στην 06η μοίρα του Υδροχόου στις 11/10, όπου επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τα όρια μας και ο Υδροχόος, είναι αυτό το ανθρωπιστικό ζώδιο που σπάει και ανατρέπει τα δεσμά, και αυτό καλούμαστε να κάνουμε.

Όταν ένας πλανήτης γυρνά ανάδρομος, η ενέργεια στρέφεται εσωτερικά. Εδώ ο Κύριος του Κάρμα γυρνώντας ανάδρομος μας καλεί να εξετάσουμε πάλι ή να επαναπροσδιορίσουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την φιλία, την αλήθεια, την τεχνολογία και πως την χρησιμοποιούμε, ή να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα π.χ. τη προβολή μας ή τη δράση μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με ανθρωπιστικές οργανώσεις ή ομάδες και συλλόγους.

Η διέλευση αυτή του ανάδρομου Κρόνου, ενεργοποιεί τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, τέλος του πρώτου

και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) αλλά και ωροσκόπο από την 6η έως 13η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα