Κρόνος στους Ιχθύς από το 2023 έως τις αρχές του 2026 – A’ Mέρος

ASTROTEAM GUEST
11/01/2023

Η ενέργεια και τα θέματα που έχεις να δουλέψεις και να διαχειριστείς αλλά και η διαδικασία μέσα από την οποία θα ξαναδείς τον εαυτό σου αλλάζουν κάθε φορά που κάποιος πλανήτης μεταβαίνει σε νέο ζώδιο. Η ενέργεια των πλανητών είναι υπαρκτή εφόσον αρχικά αποδεχτείς ότι και οι πλανήτες είναι οντότητες μεγαλωμένες οι οποίες εκπέμπουν σε άλλα μήκη κύματος, ανώτερες συχνότητες και αλληλεπιδρούν μέσα σε ένα σύστημα ενεργειών δικών σου μέσα από τις σκέψεις, τις σχέσεις και το θυμικό σου αλλά ταυτόχρονα και από την ενέργεια του πλανήτη Γη, του υπόλοιπου πλανητικού συστήματος μέχρι και του σύμπαντος συνολικά.

Στα ενδιάμεσα θα αποχωριστεί τους Ιχθύς για να περάσει δοκιμαστικά στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Μαΐου 2025 έως την 01 Σεπτεμβρίου 2025.

Πολύ σύντομα και στοχευμένα, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που βιώνεται μέσα από τις στερήσεις, τις δυσκολίες, τις αφαιρέσεις, τους φόβους, τις ενοχές, τις ανεπάρκειες, την πειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης, τις υποχρεώσεις, το καθήκον και την οριοθέτηση. Έχει να σου αφηγηθεί στην πραγματικότητα για ένα απαιτητικό μεγάλωμα και ενηλικίωση μέσα στην ενηλικίωση, σαν ψυχρές μπάμπουσκες που τις ανοίγεις με εμμονή αλλά ταυτόχρονα και με ανησυχία για το αν βρεις κρυμμένους θησαυρούς ή εκρηκτικό μηχανισμό αφάνισης ή το απόλυτα τίποτα.
Στις 07 Μαρτίου του 2023 μέχρι και τις αρχές του 2026 ο Κρόνος μπαίνει στον γαλαξία των Ιχθύων αποχαιρετώντας ολοκληρωτικά το ζώδιο του Υδροχόου μαζί μ’ έναν αναστεναγμό ανακούφισης από τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς. Από τις 07 Μαρτίου 2023 θα αγκαλιάσει πια με κεφαλοκλείδωμα -όχι που δεν θα έκανε επιβλητική είσοδο- τους Ιχθύς, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2026 στο Κολοσσαίο της εξέλιξης, του αγώνα και των αυτοαπακαλύψεων . Στα ενδιάμεσα θα αποχωριστεί τους Ιχθύς για να περάσει δοκιμαστικά στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Μαΐου 2025 έως την 01 Σεπτεμβρίου 2025 όπου θα ξανά επανέλθει στην συνέχεια στους Ιχθύς για μια τελευταία -καθοριστική- κούρσα.

*Διαβάζεις Ζώδιο και Ωροσκόπο

Κριός

Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς φίλε Κριέ κάτι τελειώνει και κάτι τείνεις να ολοκληρώσεις. Είναι περίοδος προετοιμασίας και στιγμή που πρόκειται να κυοφορείς νέες στάσεις ζωής που θα εφαρμόσεις συνειδητά από τις αρχές του 2026 με το που μπει ο Κρόνος στο ζώδιο σου. Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσεις να επεξεργάζεσαι μέσα σου τις αλλαγές που κάνεις και τη νέα πλεύση ζωή που σταδιακά παίρνεις. Δεν θα μπορέσεις να αποφύγει το άγχος και τα εσωτερικά τραντάγματα. Την περίοδο αυτή θα χρειαστεί να απομονωθείς και να περιοριστείς. Δώσε προσοχή στα ψυχοσωματικά και το ξύπνημα φοβιών που οφείλεις να παλέψεις. Βάρη του παρελθόντος παίρνουν σάρκα και οστά και τώρα είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις. Ναι, είναι ξεκάθαρα μια καρμική περίοδος που στην πραγματικότητα αντιμετωπίζεις και έχεις την ευκαιρία να κάψεις κάποιες από αυτές τις καρμικές υποχρεώσεις. Δεν μπορείς να λειτουργείς αυθαίρετα και βάση θυμικού -που θα είναι το πιο εύκολο- σου περιγράφει ο Κρόνος, τουναντίον οφείλεις να λειτουργείς με συνειδητότητα και συνέπεια γιατί αλλιώς θα επιβαρυνθείς ακόμα παραπάνω με καρμικά χρέη. Σε σχέση με τα καρμικά χρέη και την αποτίναξη αυτών θα χρειαστεί να προσφέρεις υπηρεσίες και να υποστηρίξεις κάποιον/ους που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης ή αδυναμίας.

Δώσε μεγάλη προσοχή στους κρυφούς εχθρούς που θα στήνουν στρατηγικές πολέμου πίσω από την πλάτη σου. Μεγάλη προσοχή εξίσου οφείλεις να δώσεις και με τα δικαστήρια. Παρατήρησε τον σύντροφο σου πως ίσως θα χρειαστεί να αλλάξει τρόπο ζωής, διατροφή, καθημερινότητα και να σταθεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ευθύνη στη ζωή. Θα χρειαστεί να προσέξει την υγεία και να αντιμετωπίσει απαιτήσεις και δυσκολίες στον εργασιακό τομέα.

Ταύρος

Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς επαναπροσδιορίζεις στόχους και όνειρα τα οποία αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και στα οποία σε σπρώχνει η ζωή να τα εφαρμόσεις. Αν κάποιο όνειρο ή στόχος δεν εκπληρωθεί ή πάψει να υφίσταται δεν θα είναι τυχαίο. Το σύμπαν τώρα σε ακούει αλλά το κάνει με απαιτήσεις και αυστηρότητα. Μπορείς να συντονιστείς και να προσευχηθείς για πράγματα ωστόσο τώρα οφείλεις να στέκεσαι στη ζωή με έναν τρόπο σκέψης που να υποστηρίζει πρακτικά αυτά που θέλεις. Οι δυσκολίες θα επικεντρωθούν στα φιλικά πρόσωπα με τα οποία θα έχεις να διαχειριστείς κρίσεις, απογοητεύσεις, αφαιρέσεις και δοκιμασίες. Κάποιες φιλίες θα τελειώσουν και κάποιες άλλες θα επιβιώσουν και θα δυναμώσουν αφού πρώτα επαναπροσδιοριστούν και γίνουν πιο αληθινές. Είναι η στιγμή που θα προσδιορίσεις τα όρια με τα φιλικά σου πρόσωπα. Άλλωστε αυτό το ξέρεις ήδη ακόμα και αν αρνείσαι να το αποδεχτείς. Φιλικές σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα λειτουργήσουν προωθητικά. Στα θετικά θα γίνεις πιο ενεργός κοινωνικά αποκτώντας πιο έντονη πολιτική σκέψη, τοποθέτηση και φωνή. Θα χρειαστεί να αποχωριστείς κάποιον παλαιότερο τρόπο αντίληψης.

Υπολόγισε ότι ίσως αποχωρήσεις από ομάδες και συλλόγους που θα παύσουν να σε εκφράζουν και να σε πηγαίνουν μπροστά. Αν συνεχίσεις όμως εκεί θα αναγκαστείς να δεχτείς και να βάλεις όρια. Πιθανώς να μπεις σε νέες ομάδες και πλαίσια που μέχρι το παρελθόν δεν πίστευες ποτέ ότι θα το έκανες και μπαίνοντας θα υπάρξει το αίσθημα της ευθύνης και της δέσμευσης. Ο/Η σύντροφος σου θα εκφράζει το πως έχει χάσει τη χαρά και την ανεμελιά και λειτουργεί στον αυτόματο και μέσα από πρέπει. Θα επαναπροσδιορίσει αντιλήψεις και στάσεις απέναντι στα παιδιά και στην γονεϊκότητα είτε ακόμα θα έρθει σε επαφή με αυτό. Θα χρειαστεί να αναλάβει ευθύνες.

Δίδυμοι

Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς φίλοι Δίδυμοι να υπολογίσετε σε αλλαγές, κρίσεις και ανάληψη ευθυνών στον επαγγελματικό τομέα. Ή που θα καταξιωθείτε ή που θα πάτε στο σπίτι σας. Το 2023 μέχρι τις αρχές του 2026 είναι χρόνια απαιτήσεων και σκληρής δουλειάς ταυτόχρονα όμως ευκαιριών για αναγνώριση και ανάδειξη. Τώρα είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων και το πως έχετε οχυρώσει τον εαυτό σας με μεγαλύτερη πειθαρχία και εμπειρίες προκειμένου να διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες στην καριέρα. Θα γίνετε είτε αφεντικά του εαυτού σας είτε θα μπείτε σε ένα εργασιακό πλαίσιο με κάποιον εργοδότη κομβικό για τα επόμενα χρόνια ζωής σας. Να μην παραβλέψετε όμως ότι πολλοί Δίδυμοι θα χρειαστεί να αποδεσμευτείτε από επαγγελματικά μονοπάτια τα οποία πια δεν θα σας πηγαίνουν μπροστά είτε μονοπάτια που στηρίζονται στην εκμετάλλευση, την αναλήθεια και την υποκρισία. Ο Κρόνος ζητά την αυθεντικότητα από εσάς!

Το δεύτερο SOS αφορά τις κοινωνικές δεσμεύσεις. Στα πλάνα -αεροπλάνα- να υπολογίσετε κάποιον γάμο, συγκατοίκηση ή απλά κάποια μορφή επισημοποίησης του/της συντρόφου σας στον κοινωνικό σας κύκλο ως ένα σταθερό και επιφανές κομμάτι της ζωής σας. Θα χρειαστεί να μάθετε να βάζετε όρια σε συμπεριφορές ανθρώπων που επηρεάζουν την καθημερινότητα και το είναι σας. Να θυμάστε ότι στα χρόνια αυτά που έρχονται θα αναδειχθούν και θα φανούν οι ανεπάρκειες και οι αδυναμίες σας και αυτό είναι φανταστικό. Θα ξεγυμνωθείτε δηλαδή για να πετάξετε ανασφάλειες και κόμπλεξ. Οφείλετε σε αυτή τη διαδικασία να αποδεχτείτε αυτό που συμβαίνει, να κάνετε ανοιχτό διάλογο και να δουλέψετε με τρόπο που να βελτιωθείτε. Μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε ή να ξεγελάσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Τα χρόνια αυτά έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε ως άνθρωποι και ψυχές και ταυτόχρονα να χτίσετε σταθερές στη ζωή σας.

Καρκίνος

Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς φίλε Καρκίνε αλλάζεις τον τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή και στην πραγματικότητα αναγκάζεσαι να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο καθώς και να βάλεις τις προτεραιότητες σου με τέτοιο τρόπο προκειμένου να αναδειχθείς καλύτερα. Από το 2023 μέχρι τις αρχές του 2026 θα δοκιμαστούν πιστεύω και στάσεις ζωής και συγκεκριμένα το πως ή αν πραγματικά υποστηρίζεις πρακτικά αυτά που πιστεύεις ή υποκρίνεσαι. Να υπολογίσεις σε δοκιμασίες σε θέματα πίστης ή ίσως χρειαστεί να βρεις την χαμένη σου πίστη. Είναι η στιγμή που μπορείς πραγματικά είτε να έρθεις σε επαφή με μια ανώτερη δύναμη -όπως την προσδιορίζεις τέλος πάντων- είτε να αποκοπείς. Επίλεξε σοφά! Η επαφή τώρα με ηλικιωμένα πρόσωπα έχει καρμικό χαρακτήρα διότι μέσα από αυτούς είτε θα μάθεις κάτι είτε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δοκιμασίες δίπλα τους. Η ουσία είναι ότι μέσα από τα ηλικιωμένα πρόσωπα θα πάρεις απαντήσεις για το πως οφείλεις να διαμορφώσεις και να ζήσεις τη ζωή σου.

Το κομμάτι της εκπαίδευσης και των σπουδών φωτίζεται ωστόσο αυτό θα γίνει με απαιτήσεις και δοκιμασίες. Να θυμάσαι ότι η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο τέλος. Γενικότερα η περίοδος αυτή που έρχεται σου ανοίγει ένα πεδίο διεύρυνσης του νοητικού σου μέσα από την εκμάθηση κάποιας νέας γλώσσας, τεχνικής ή επιστήμης εφόσον όμως αφοσιωθείς σε αυτό και το κυνηγήσεις πραγματικά. Δώσε βάση σε κάποιον δάσκαλο/καθηγητή που θα παίξει κομβικό ρόλο εξελικτικά είτε υπάρχει περίπτωση να σε δυσκολεύσει. Στις δυσκολίες επίσης καταγράφονται και τα πεθερικά ή τα αδέρφια του/της συντρόφου. Αναζωπυρώνεται ή γεννιέται η επιθυμία για μακρινά ταξίδια αλλά αυτό πλέον μπορεί να γίνει με περιορισμούς ακόμα και αν το θέλεις πολύ. Οι υπαρξιακές αναζητήσεις ή οι αναζητήσεις γύρω από την φιλοσοφία και την θρησκεία χρειάζονται προσοχή, μεγάλη νοητική ανοχή και όχι παρωπίδες.

Λέων

Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς φίλε Λέοντα από το 2023 μέχρι τις αρχές του 2026 δημιουργείται ένα πεδίο στο οποίο θα χρειαστεί να λειτουργήσεις υπεύθυνα και να δουλέψεις σκληρά για να δημιουργήσεις ασφάλειες και οικονομικά αποθέματα. Κληρονομιές ή αποκτήματα πλέον θα φέρουν βαρύ φορτίο και θα χρειαστεί να κινηθείς με σύνεση. Είναι σοφό να δίνεις προσοχή στο τι λαμβάνεις και τι αποκτάς. Στους οικονομικούς περιορισμούς να υπολογίσεις και τα χρήματα του/της συντρόφου σου. Το σίγουρο είναι ότι θα ενηλικιωθείς σε μια διαδικασία του πως να τοποθετήσεις γερά θεμέλια στη ζωή σου. Θυμήσου να δώσεις προσοχής σε χρόνια προβλήματα υγείας.

Από εδώ και στο εξής θα επικεντρωθείς στο μέσα σου. Να υπολογίζεις σε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και ένα βάρος στο στέρνο – μήνυμα ότι κάτι οφείλεις να αλλάξεις και από κάπου να αποδεσμευτείς. Κάτι ολοκληρώνεται ή κάτι αναγκάζεται να ολοκληρωθεί. Πρόκειται να διαχειριστείς εσωτερικά σου κομμάτια τα οποία θα χρειαστεί να πεθάνουν. Μέσα σ’ όλα αυτά συνυπάρχει και ένα διαρκής φόβος θανάτου. Οι βαθύτερες ανάγκες σου θα δοκιμαστούν μέσα από μπλοκαρίσματα και θα κυριαρχεί ανά περιόδους το αίσθημα ανικανοποίητου. Αλήθεια, δεν είναι τόσο σκοτεινά όλα αυτά που σου γράφω γιατί στην πραγματικότητα όλο αυτό είναι μια περιγραφή του πως θα ξεπατικώσεις πυρηνικά σου κομμάτια για να αποκτήσεις μεγαλύτερο βάθος και καλύτερο επίπεδο επίγνωσης. Σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει και ο ψυχοθεραπευτής σου. SOS της περιόδου αυτής είναι η σεξουαλικότητα την οποία οφείλεις να διαχειριστείς υπεύθυνα. Θα χρειαστεί να αποφύγεις την κατασπατάληση της σεξουαλικής ενέργειας και συνολικά της ενέργειας και να αντιμετωπίσεις ταμπού και σεξουαλικά μπλοκαρίσματα. Πόσο ελεύθερος -άρα ασφαλής- νιώθεις με τον εαυτό σου; Αυτό θα είναι το κεντρικό ερώτημα των επόμενων χρόνων.

Παρθένος

Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς φίλε Παρθένε και στεκόμενος ακριβώς απέναντι σου αλλάζει το περιβάλλον που σε περιστοιχίζει, αλλάζεις εσύ, αλλάζουν οι άνθρωποι και το πως επιλέγεις ή προτεραιοποιείς τους άλλους. Εγώ και οι άλλοι είναι ο τίτλος της περιόδου 2023 μέχρι τις αρχές του 2026. Να υπολογίζεις σε κρίσεις, επανατοποθετήσεις και αλλαγές με συνεργάτες. Κάτι που δεν αντέχει ή έχει φτάσει πια στο τέλος του θα τερματιστεί. Ενάρξεις συνεργασιών αυτή την περίοδο φέρουν τεράστιο καρμικό πρόσημο, απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρόνια αυτά φίλε Παρθένε θα συντροφευτείς και θα δεσμευτείς -εάν ανήκεις στους singles-. Είναι πολύ σημαντικό όμως να έχεις υπόψη ότι από εδώ και στο εξής θα μπεις σε σχέσεις στις οποίες οφείλεις να σταθείς με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Οι σχέσεις που δεν είναι αυθεντικές και αληθινές θα καταρρέουν. Συνεχίζοντας από την προηγούμενη φράση κλειδί για τους δεσμευμένους πιθανώς να εγκυμονούν κρίσεις και διαζύγια. Από την άλλη συντροφικές σχέσεις που είναι αληθινές και αυθεντικές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και δοκιμασίες ωστόσο θα βγουν πιο δυνατές και ισχυρές.

Από εδώ και στο εξής να αποδεχτείς ότι το περιβάλλον και οι άνθρωποι γύρω σου θα έχουν πολλές και υψηλές απαιτήσεις. Θα κυριαρχεί συχνά το αίσθημα ότι οι άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν. Στην διαδικασία αυτή θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τα φίλτρα σου σε σχέση με το πως επιλέγεις τους ανθρώπους και τα κριτήρια σου σε σχέση με τις συμπεριφορές τους και το πως στέκονται ή μέχρι τι/που θα ανέχεσαι. Τώρα προσελκύεις συντρόφους είτε μεγαλύτερης ηλικίας, είτε περισσότερο καταξιωμένους με δυναμική κοινωνική υπόσταση. Το point είναι ότι το concept σύντροφος αποτελεί από εδώ και στο εξής το καρμικό σου μάθημα και αυτό πρόκειται να σε ωριμάσει και σε μεγαλώσει μέσα από απαιτήσεις και από μια διαδικασία στην οποία θα ξεβολευτείς από πάγιες θέσεις σου. Δώσε προσοχή στις δημόσιες υπηρεσίες και στους κρατικούς μηχανισμούς. Πιθανώς να έρθεις αντιμέτωπος με τα παραπάνω και αυτό να γίνει μέσα από χρονοβόρες διαδικασίες. Προσοχή επίσης στις νομικές υποθέσεις – δεν χρειάζεται επιπολαιότητα. Για το τέλος έχω να σου μιλήσω για τους φανερούς εχθρούς οι οποίοι θα σε πολεμήσουν απροκάλυπτα.

 

Από το Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα