Καρμική ενεργοποίηση Θαυμάτων!

ASTROTEAM GUEST
22/04/2023

Δίας, ο Θεός του Ελέους. Αυτός που με την γνώση ευεργετεί την ανθρώπινη φύση και προάγει τα ευγενή αισθήματα της ψυχής. Θα συναντηθεί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, σε ένα βαλς, με κατεύθυνση προς όλα αυτά που οφείλουμε να καλλιεργήσουμε. Γιατί αυτό είναι ο Βόρειος Δεσμός: ο Κύριος Στόχος που επιλέξαμε να αξιώσουμε. Και όλα αυτά, στο σταθερό και ράθυμο ζώδιο του Ταύρου, που επιζητά την ασφάλεια και τις ηθικές αξίες, λαχταρά τα αποκτήματα και ό,τι έχει σχέση με την ύλη, μα «καλλιεργεί» και την υπομονή, «επιμελείται» την αυτοεκτίμηση και «υπερασπίζεται» την εμπιστοσύνη. Το αντάμωμά τους κορυφώνεται στις 2/6, αλλά η ενέργεια της ευεργεσίας θα μας δροσοσταλίζει από τις 28/5, έως τις 5/6, που θα ταξιδέψει για άλλους προορισμούς. Θα μας επιδοτήσει σε ό,τι αφορά στην υλική μας ασφάλεια, την σταθερότητα και την ευρηματικότητα σε πρακτικά ζητήματα. Θα φέρει εύνοια οικονομική και τύχη στους στόχους μας. Προωθούνται οι επαφές με το εξωτερικό καθώς και τα ταξίδια.

Με πρωταγωνιστές τους Ταύρους που θα λάβουν το βασιλικό μερίδιο.

Ενισχύονται οι συλλογικές προσπάθειες, καθώς θα υπάρχει διάχυτη η υποστηρικτική διάθεση του ενός προς τον άλλον, ενώ κάποιοι θα αποκτήσουν θεόσταλτη φήμη. Τέλος, χορηγούνται όσοι επιδιώκουν την ανώτερη μόρφωση και την πρόοδο των επιστημών. Τα εφηβάκια μας, αυτά που με τον κόπο των εργατριών μελισσών της κυψέλης, θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις, υπό την αιγίδα της συνόδου του Διός με τον Βόρειο Δεσμό στον 9ο τους οίκο, έχουν την ευλογία για την πραγμάτωση των στόχων τους, εφ’ όσον έχουν πάρει τις αποφάσεις τους με ανοιχτή καρδιά. Την δική τους όμως καρδιά, όχι με τα «θέλω» των άλλων. Όσοι έχουν σημεία ή πλανήτες στην 2η,3η,και 4η μοίρα του σταθερού σταυρού, είναι αυτοί που θα λάβουν τα μεγαλύτερα δώρα, με πρωταγωνιστές τους Ταύρους που θα λάβουν το βασιλικό μερίδιο. Τους αξίζει άλλωστε, μετά από τόσες αντιξοότητες και δυσκολίες που αντιμετώπισαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχοντας τις εκλείψεις όλες πάνω τους. Όλες όμως οι χάρες και τα δώρα, και η εύνοια και οι χορηγίες, θα αφορούν σε ρεαλιστικούς στόχους, με σταθερά και δημιουργικά βήματα, διότι όπως λέει παραινετικά και ο θυμόσοφος λαός: «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Δείτε σε ποιόν οίκο του χάρτη σας, πραγματοποιείται η σύνοδος αυτή, για να ξέρετε σε ποιόν τομέα της ζωής σας, θα σας σφίξει η τύχη το χέρι.

Κριός

Χρήματα στο πορτοφόλι σας θα δείτε φίλοι Κριοί, κυρίως από την δουλειά σας, κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση. Ίσως βρείτε νέους τρόπους για την αύξηση των εσόδων σας, γι’ αυτό προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα ή σκέψη έχετε κάνει. Ακόμη και τα χόμπι σας, μπορεί να αποδειχθούν πηγή εισοδήματος.

Ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει την ανιούσα, αφού θα ευνοηθεί ό,τι έχει σχέση με την ευεξία και την εμφάνισή σας. Οτιδήποτε έχετε σκεφτεί να βελτιώσετε ή να αλλάξετε, κάντε το τώρα. Θα έχετε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων και θα απολαύσετε τις σχέσεις σας, παντός είδους.

Δίδυμοι

Αγαπημένοι Δίδυμοι, επιτέλους θα κοιμηθείτε! Θα ηρεμήσετε μέσα σας και θα χαλαρώσετε από το άγχος που είχατε τόσους μήνες. Εσωτερική ανάπαυλα και τόνωση της ψυχολογίας σας. Θα έχετε προστασία σε ό,τι κάνετε και βελτίωση της υγείας σας.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας. Φίλοι θα είναι στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσουν. Πείτε ναι, σε συλλογικές προσπάθειες γιατί θα διαπρέψετε. Ευκαιρία να χαρείτε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Λέων

Τι πιο σημαντικό για ένα λιοντάρι από την αποδοχή. Οι κόποι σας θα δρέψουν καρπούς στην εργασία σας, είτε με μια προαγωγή, είτε με μια καλύτερη εργασία, και θα αποκτήσετε φήμη, ενώ η σχέση σας με τον/την σύντροφο θα ακμάσει. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, σύντομα θα την επισημοποιήσετε.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους χαράς Ευαγγέλια, αφού η σύνοδος πραγματοποιείται στον φυσικό οίκο του Διός. Εύνοια και τύχη σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, ενδυνάμωση της πίστης σας και επιτυχία σε ό,τι έχει σχέση με ανώτερη μόρφωση και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Θα προβληθείτε στον τομέα απασχόλησής σας.

Ζυγός

Τρέξτε να ρυθμίσετε ό,τι οφειλές και δάνεια έχετε, διότι θα πετύχετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Χρήματα θα μπουν στην τσέπη του συντρόφου σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να λάβουν κληρονομιά. Εάν εκκρεμεί κάποια δίκη ή επέμβαση, να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε τέλεια καλά!

Σκορπιός

Θα βρείτε ανταπόκριση από το ταίρι σας και πλήρη ταύτιση με αυτό. Οι σχέσεις σας γενικότερα αλλάζουν πίστα, και αποκτούν μια γλυκύτητα και μια ισορροπία, που ούτε εσείς φανταζόσασταν. Οι αδέσμευτοι, θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι.

Τοξότης

Πόσο όμορφη θα γίνει η καθημερινότητά σας, μετά από την πίεση και τις αντιξοότητες τόσων μηνών! Η χαρά και η ευχαρίστησή σας θα είναι πηγαία και θα νοιώθετε πιο ανάλαφρα στην εργασία σας. Εάν έχετε σκεφθεί να αλλάξετε διατροφή και να ασκηθείτε, είναι μεγάλη ευκαιρία να το κάνετε τώρα, ενώ θα δείτε βελτίωση στην υγεία σας.

Αιγόκερως

Εάν δεν πέσετε κάτω, από τα βέλη του έρωτα τώρα, ε, τότε δεν θα συμβεί ποτέ! Ερωτική χροιά και διάθεση για διασκέδαση και χαρά, θα δώσει η σύνοδος αυτή σε εσάς. Θα βγείτε, θα περάσετε καλά, θα ευχαριστηθεί η ψυχή σας, θα ερωτευτείτε και θα πάρετε μεγάλη χαρά από τα παιδιά σας. Κάποιοι, μπορεί να δουν τις κοιλίτσες να φουσκώνουν, ενώ θα ευνοηθούν όσοι θέσουν σε εφαρμογή κάποιο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο.

Υδροχόος

Η εστία σας, θα γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντός σας. Όλη η χαρά και η τύχη μέσα στο σπίτι σας αγαπημένοι Υδροχόοι . Θα νιώσετε καλά με την οικογένειά σας, θα υπάρχει σύμπνοια των μελών, ευχάριστες στιγμές και ειδήσεις θα γεμίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Ευνοείται η αγοραπωλησία ακινήτων, ενώ κάποιο όφελος θα έχετε από ακίνητο.

Ιχθύες

Η τύχη σας, δεν θα είναι μόνο μεγάλη, αλλά θα είναι και σταθερή, αφού θα την υποστηρίξει και ο Κρόνος από τον πρώτο σας οίκο. Μικρά ευχάριστα ταξίδια θα έχουν την τιμητική τους, ενώ θα προωθηθούν και θα αποκατασταθούν σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια. Ίσως έλθει στην κατοχή σας το αυτοκίνητο των ονείρων σας, ενώ όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση και την συγγραφή θα απογειωθείτε.

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα