ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 20/01: Εγώ Επαναστατώ!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
17/01/2021

ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 20/01
Εγώ Επαναστατώ, Εγώ βρίσκω την αλήθεια!

Ο Ήλιος περνά στο απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου μια θέση όχι καλή, ένα ζώδιο που αγαπά την αλήθεια, τους ανθρώπους και είναι πρόθυμο να θυσιάσει πολλά για να τον βοηθήσει.
Έχει στην φύση του την επανάσταση ενώ βρίσκει αφορμή για να ανατρέπει καθετί κατεστημένο. Σαν αέρινο ζώδιο σκέφτεται πάρα πολύ και θέλει να μιλά για τα σχέδια του, όμως σαν σταθερό ζώδιο η σκέψη του είναι συγκεντρωμένη.
Είναι ένα ζώδιο με ψυχρή λογική χωρίς συναίσθημα που μπορεί και αποστασιοποιείται από πράγματα και καταστάσεις.
Χαρακτηρίζεται από απρόσμενες ξαφνικές αλλαγές στη ζωή του, που παρόλο σταθερό (δύσκολα αλλάζουν) ο Υδροχόος τις αποδέχεται πιο εύκολα!!
Η προσωπική του ανεξαρτησία είναι αυτό που αγαπά και επιδιώκει με κάθε τρόπο. Είναι ειλικρινής , έντιμος και πιστός στις ιδεολογίες του.
Αγαπά τους φίλους του, είναι καλός ακροατής στα προβλήματα τους και μη, αλλά του αρέσει και η μοναξιά..
Είναι το ζώδιο του μέλλοντος και το ζώδιο που θα μας πάει παρακάτω τα επόμενα χρόνια, ανοίγοντας νέους δρόμους και ορίζοντες ως πρωτοπόρος!
Η διέλευση του Ήλιου στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα: Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο, καθώς και τα ζώδια τις φωτιάς: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες που θα τους δοθούν αρκετές ευκαιρίες, αντιθέτως Σκορπιοί και Ταύροι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που όμως θα σας ωθήσουν να πάτε παρακάτω.

Χρόνια Πολλά!!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα