Ήλιος Τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 12/11/2021

ASTROTEAM GUEST
06/11/2021

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι σε θετική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μοναδικές ημέρες για τα ζώδια του υγρού στοιχείου (δηλ. Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) για να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να εκφράσετε όμορφα και ρομαντικά συναισθήματα. Η όψη είναι θαυμάσια για να ικανοποιηθούν οι ιδεαλιστικές σας επιθυμίες καθώς και το πνεύμα σας θα έχουν μια κοινή πορεία, εκδηλώνοντας όλα τα καλά συναισθήματα για τους συνανθρώπους σας.

Η όψη θα είναι ενεργοποιημένη από τις 10-14/11 και η όψη κορυφώνεται στις 12/11/2021. Είναι ιδιαίτερα πνευματική η ενέργεια που διοχετεύεται στα ζώδια που επηρεάζει και η ανάγκη για επαφή με θρησκευτικά και πνευματικά θέματα θα είναι μεγάλη. Τα όνειρα θα έχουν προφητικό χαρακτήρα και η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Η ανάγκη για προσφορά και βοήθεια σε όσους θεωρείτε πως τη χρειάζονται θα είναι πολύ μεγάλη και καλό είναι να κάνετε έναν έλεγχο, για να μην πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Αν νιώσετε την ανάγκη να συγχωρέσετε κάποιον, γιατί σας είναι «βάρος» ο θυμός που πιθανόν έχετε, είναι πολύ θετικές μέρες για να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας και να συγχωρέσετε.

Οι πνευματικές αξίες έχουν τη δύναμη, η προσευχή βοηθάει στην υγεία της ψυχής και ιδιαίτερα σε κάθε δύσκολη περίοδο της ζωής μας, έχουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με το Θεό. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας μας βοηθάει να δούμε τί είναι αυτό που κρύβεται μέσα στην ψυχή μας και έτσι θα ανακαλύψουμε τις ηθικές μας αξίες, σαν ένα καλά κρυμμένο θησαυρό που πρέπει να τον προσφέρουμε.

Η όψη θα ευνοήσει επίσης τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους και όσους έχετε πλανήτες και ωροσκόπο στα ίδια ζώδια και ιδιαίτερα από τη 17η μοίρα – 21η μοίρα.

Είναι μέρες που θα αξιολογήσουμε την εποχή που ζούμε, δίνοντας κυρίαρχο ρόλο στην αιτία της κακής επίδρασης και να σκεφτούμε τί είναι αυτό που αξίζει να ασχοληθούμε για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα