ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 24/01/2021

ASTROTEAM GUEST
17/01/2021

Στις 24/01 ο Ήλιος θα είναι σε όψη συνόδου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο Υδροχόο και τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

Ο ρεαλιστικός τρόπος θα κυριαρχεί στη σκέψη μας και με πειθαρχία και υπομονή θα αναλάβουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας ευθύνες. Ο καλός προγραμματισμός είναι αυτό που θα βοηθήσει στην καλύτερη αντιμετώπιση της όψης για όλους, αλλά ιδιαίτερα για τα ζώδια που αναφέραμε.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα μας απασχολήσουν άτομα που έχουν θέσεις εξουσίας και το αίσθημα της ανασφάλειας θα κυριαρχεί. Ο Κρόνος αφαιρεί τη ζωντάνια του Ήλιου και μειώνει τη λάμψη ιδιαίτερα στα πρόσωπα που έχουν κυβερνητικό ρόλο ή έχουν ανώτερες επαγγελματικές θέσεις.

Η απαισιοδοξία θα είναι το αίσθημα που θα πρέπει να καταπολεμήσουμε και να κρατήσουμε τη σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο τα παραπάνω ζώδια και φυσικά οι Ωροσκόποι και όσοι έχετε πλανήτες από 1η-6η μοίρα των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ετοιμαστείτε μέσα από τις υποχρεώσεις  να δώσετε τους προσωπικούς σας αγώνες στην οικογένεια με ηλικιωμένα άτομα, στους επαγγελματικούς σας στόχους και ιδιαίτερα όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η εργατικότητα και ο τίμιος τρόπος που θα ενεργήσετε αυτό το διάστημα θα σας αποδώσει καρπούς στο μέλλον. Μπορείτε να πάρετε συμβουλές από άτομα εμπιστοσύνης που έχουν την ανάλογη εμπειρία. Καλό είναι όλοι εσείς που σας επηρεάζει η όψη να αποφύγετε τον πολύ αυστηρό τρόπο για να αντιμετωπίσετε άτομα στο περιβάλλον σας, γιατί θα σας αντιμετωπίσουν και εσάς με τον ίδιο τρόπο.

Το αίσθημα της μοναξιάς είναι αυτό που θα αντιμετωπίσετε επίσης, αλλά θα πρέπει συνειδητά να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να ανταποκριθείτε στις ανάλογες απαιτήσεις με επιτυχία. Ετοιμαστείτε μέσα από τις δυσκολίες και τις αλλαγές να βάλετε τις καλύτερες βάσεις, στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι – Ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου προετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές και με μεγάλη προσπάθεια θα έρθει η πρόοδος!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα