ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ 19/02 – 20/03 – Εγώ θυσιάζομαι – Εγώ υπερβαίνω!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
17/02/2022

Ιχθύες το ζώδιο του μήνα, κυβερνήτης τους ο Ποσειδώνας, ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια και σα στοιχείο ανήκουν στα ζώδια του νερού. Θεωρούνται το δυσκολότερο ζώδιο στο να δώσουμε ορισμό, αφού παίρνουν το σχήμα και χρώμα του περιβάλλοντός τους. Είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έχοντας σηκώσει το βάρος όλων των προηγούμενων ζωδίων, έτοιμο να απαρνηθεί την ατομικότητά του, ώστε να διαλυθεί πηγαίνοντας προς μια νέα αρχή.

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι ενεργειακό σφουγγάρι, ονειρικό, συμπονετικό και με τάσεις φυγής πολλές φορές. Είναι ένα ζώδιο που δίνεται τόσο πολύ, ώστε να γίνει ένα με τους άλλους, με αποτέλεσμα να χάνετε ο ίδιος. Υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση στη σκέψη αλλά και ισχυρή φαντασία και ιδεαλισμός, λόγω του κυβερνήτη Ποσειδώνα. Έχουν συμπόνια για τους άλλους και είναι τρυφεροί, αλλά αισθάνονται χαμένοι, έχοντας τάση σε εξαρτήσεις ή καταχρήσεις για αυτό και αποζητούν ένα δυναμικό σύντροφο.

Θεωρείται το ζώδιο της τέχνης, που μπορεί να βρει τη λύτρωση μέσα από εκεί ή την πνευματικότητα, ώστε να μη χάσει τον εαυτό του. Έχουν θεραπευτικές ικανότητες για τους άλλους και μπορούν να ταυτίζονται με τον ήχο, τον ρυθμό και το χρώμα, για αυτό γίνονται πολύ καλοί καλλιτέχνες. Έχουν την τάση να εξιδανικεύουν ανθρώπους και καταστάσεις, για αυτό απογοητεύονται εύκολα. Έχουν διαίσθηση και όταν νιώθουν ότι κινδυνεύουν μπορούν να ξεγλιστρήσουν σαν ψάρι. Τους αρέσει η ηρεμία και η ησυχία, να βρίσκονται κοντά στη θάλασσα και να απομονώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να μπορούν να ανασυγκροτούνται.

Οπότε με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων θα γίνουμε πιο συμπονετικοί, θα έρθουμε πιο κοντά στους άλλους γύρω μας, με περισσότερες ευαισθησίες, έντονη διαίσθηση και ισχυρή φαντασία, προσέχοντας όμως τις παγίδες.

Χρόνια σας Πολλά!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα