Ήλιος στους Ιχθύς | Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;

ASTROTEAM GUEST
20/02/2024

Αγαπημένα μου, ψαράκια Χρόνια Πολλά!

Ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2/2024 και θα παραμείνει σ’ αυτή την θέση μέχρι και τις 20/3/2024. Ένας Ήλιος που θα διεγείρει την ευαίσθητη και ανιδιοτελή φύση μας, την διαίσθηση, την φαντασία, τον ρομαντισμό, την συμπόνια και την πίστη μας. Χρειάζεται η προσοχή μας στις συναισθηματικές μας δράσεις και αντιδράσεις και στην διάκριση, γιατί η αποφυγή της πραγματικότητας είναι προσόν του Ποσειδώνα που κυβερνά τους Ιχθύς. Ο Ήλιος στους Ιχθύς είναι το φως που ανακαλύπτει του ονειροπόλους και όσοι γνωρίζουν Ιχθύες γνωρίζουν πολύ καλά πως οι ονειροπόλοι δεν δαμάζονται! Η είσοδός του Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων εκδηλώνει γεγονότα για τον συναισθηματικό μας μετασχηματισμό.

Ας δούμε πώς αυτή η θέση του Ήλιου επηρεάζει κάθε ζώδιο χωρίς φυσικά να ξεχνάμε και τον Ωροσκόπο μας.

Κριός και Ωροσκόπος Κριός

O Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται πίσω από την πλάτη σας, να εκδηλώνει ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να αποκαλύψετε και να ανακαλύψετε μυστικά, τόσο των άλλων όσο και τα δικά σας. Αυτή η θέση ενισχύει την εσωτερική σας ανάγκη για χαλάρωση και απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει τα συναισθήματά σας πιο έντονα. Οι Κριοί μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως και θα χρειαστεί να δώσετε την προσοχή σας στις υποσυνείδητες φοβίες, στην συναισθηματική ανασφάλεια και στην ψυχική σας υγεία.

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται σε φίλους σε συνεργάτες και σε ομαδικές δραστηριότητες. Για εσάς τους Ταύρους, ο Ήλιος στους Ιχθύς ενισχύει την φαντασία και την δημιουργικότητα. Μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και με αξιοπιστία να εμπνεύσετε το ευρύτερο περιβάλλον σας με ανώτερα οράματα και δημιουργίες.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στην εργασία σας και στην σχέση που έχετε με τους ανώτερους σας σ’ αυτή. Αυτή η θέση ενισχύει τη θέληση σας για ταξίδια και γνώση. Θα αισθανθείτε περισσότερο ευαίσθητοι με τους συνεργάτες σας και πιθανόν με τον πατέρα σας και θα θελήσετε μια βαθύτερη σύνδεση και επικοινωνία μαζί τους. Χρειάζεται προσοχή στην κρίση σας και στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στην επικοινωνία σας. Η θέση του Ήλιου στην επικοινωνία δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η ευαισθησία σας στα συναισθήματα των άλλων ενισχύεται, και μπορεί να σας κάνει να αντιδράτε με περισσότερη συμπόνια και κατανόηση στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Χρειάζεται η προσοχή σας στον έμφυτο παρορμητισμό σας έτσι ώστε να μην επιτρέπετε στα συναισθήματά να σας κυριεύουν υπερβολικά ή να αντιδράτε υπερβολικά με βάση τα συναισθήματά σας. Οπότε αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να διατηρείτε έναν ανοιχτό διάλογο και να εκφράζετε τις ανάγκες σας με σαφήνεια.

Λέων και Ωροσκόπος Λέων

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται εκεί που νιώθετε την ανάγκη για ηθική και ψυχολογική μεταμόρφωση, καθώς και στην διορατικότητά και στην διάκρισή σας. Αυτή η θέση του Ηλίου θα φέρει έναν εσωτερικό διάλογο σχετικά με τους στόχους που επιθυμείτε να πετύχετε, καθώς και για τους φόβους που μπορεί να έχετε. Σκοπός αυτού του διαλόγου είναι να αντιμετωπίσετε και να διαλύσετε κάθε φόβο που εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη για να ενισχύσετε την καλλιτεχνική σας έκφραση.. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο αληθινοί με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους έκφρασης μέσω της τέχνης ή άλλων δημιουργικών εκφράσεων. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε να βρείτε βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και να επιτύχετε προσωπική εξέλιξη και ευημερία. Χρειάζεται η προσοχή σας, στην έμφυτη ευαισθησία σας και στην έκφραση των συναισθημάτων.

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται απέναντι σας και ρίχνει φως σε αγαπημένες ερωτικές σχέσεις σε στενούς φίλους και σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αυξημένη συμπόνια στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, καθώς και σε μια ενισχυμένη διαίσθηση για τις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν. Χρειάζεται η προσοχή σας στη νοητική συγκέντρωση και στη συναισθηματική πόλωση, καθώς η ενέργεια του Ήλιου μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ανοιχτοί σε συναισθήματα και ιδέες, αλλά και πιο ευάλωτοι στις επιρροές των άλλων. Να θυμάστε αυτό το διάστημα να διατηρείτε μια ισορροπία μεταξύ της ευαισθησίας σας και της αυτοπροστασίας, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε τις απαιτήσεις των σχέσεών σας και της επαγγελματικής σας ζωής με ευφυΐα και αποφασιστικότητα.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα επηρεάζει την καθημερινότητά, την εργασία και την υγεία σας. Μπορεί να ενισχύσει την ανάγκη σας για ισορροπία και ειρήνη στις σχέσεις σας, καθώς και να σας ενθαρρύνει να εκφράζετε την καλλιτεχνική σας πλευρά. Επιπλέον, η ενίσχυση του συναισθηματισμού σας μπορεί να κάνει τη λήψη αποφάσεων πιο υποκειμενική και την έκφρασή σας πιο έντονη. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να είστε διαλλακτικοί και να χρησιμοποιήσετε το συναισθηματικό σας φόρτο, για να αναλύσετε προσεκτικά τις επιλογές σας, ενώ ταυτόχρονα να παραμένετε ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Με αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να αναπτύξετε μια πιο ισορροπημένη και δημιουργική προσέγγιση στην καθημερινότητά σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται εκεί που νιώθετε χαρούμενοι, δημιουργικοί και ερωτεύσιμοι. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους σε σχέση με τα παιδιά σας και να σας δημιουργήσει την ανάγκη για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές. Ενισχύει επίσης την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση των Σκορπιών, καθιστώντας τους πιο επικοινωνιακούς και ανοιχτούς στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, χρειάζεται η προσοχή σας στην καχυποψία και τις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, καθώς μπορεί να υπάρξει τάση να αντιδράτε υπερβολικά ή να εκφράζεστε με δυσπιστία χωρίς λόγο. Μείνετε συνειδητοποιημένοι με τα συναισθήματα σας και προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις αντιδράσεις σας με ισορροπημένο τρόπο.

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στο σπίτι σας και στις σχέσεις που νιώθετε ασφαλείς και είναι σημαντικές για εσάς. Αυτό μπορεί να ενθαρρύνει έναν εσωτερικό διάλογο για τις πνευματικές πεποιθήσεις και την αναζήτηση νοήματος στη ζωή. Είναι σημαντικό να παραμείνετε επικεντρωμένοι και να διατηρείτε την έμφυτη αισιοδοξία σας, αλλά ταυτόχρονα να είστε προσεκτικοί με τις πράξεις σας, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή προβλήματα ανεξάρτητα από τις προθέσεις σας. Χρειάζεται η προσοχή σας, στις ανάγκες και τις ανησυχίες των άλλων, προκειμένου να διατηρήσετε τις σχέσεις σας ισορροπημένες, δημιουργικές και με νόημα.

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στους φίλους, τους γνωστούς, σε συναδέλφους αλλά και στα αδέλφια σας. Ενισχύει την ευαισθησία σας έναντι των αντιδράσεων των άλλων και σας καθιστά πιο υποχωρητικούς σε πιθανές παρεξηγήσεις. Σε αυτήν τη θέση, ο Ήλιος σάς καθοδηγεί να σκέφτεστε περισσότερο με την καρδιά σας παρά με τον λογικό σας νου. Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να προχωρήσετε σε κάποιες καταστάσεις, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την τάση να σκέφτεστε προσεκτικά τις επιλογές σας πριν προχωρήσετε. Χρειάζεται η προσοχή σας στο παρορμητισμό σας και δείξτε σύνεση και ενσυναίσθηση στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους.

Υδροχόος και Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ήλιος αυτό το διάστημα θα βρίσκεται εκεί που νιώθετε την αξία σας, εκεί που βγάζετε τα χρήματά σας αλλά και στον εσωτερικό σας πλούτο που δεν είναι άλλο από την ικανότητα να αλλάζετε ριζικά οτιδήποτε σας «ρίχνει» ψυχολογικά αλλά και οικονομικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρείτε την αντικειμενικότητά σας και να λαμβάνετε σοβαρές αποφάσεις με βάση την ανάλυση των πραγματικών στοιχείων και όχι αυτόν που φαντάζεστε. Αν και η ευαισθησία σας είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό, η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν είναι βάσιμες και προς όφελος σας. Ο Ήλιος στους Ιχθύς, σας αυξάνει την ευαισθησία και σας προτρέπει να θυσιάσετε τα εγώ σας με σκοπό την εσωτερική γαλήνη. Χρειάζεται η προσοχή σας στον αυθορμητισμό και στην ειλικρίνεια των άλλων για να μην πληγωθεί η ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Αγαπημένοι μου Ιχθύς Χρόνια Πολλά! Ο Ήλιος για εσάς βρίσκεται δίπλα σας. Φωτίζει το είναι σας για να αλλάξετε όπως θελήσετε το άμεσο περιβάλλον και τον εαυτό σας μέσα σ’ αυτό! Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, η θέληση θα είναι οι μοχλοί που θα αλλάξουν την εικόνα σας προς τα έξω. Η ειλικρίνεια στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε τώρα θα κάνει την διαφορά. Η σχέση με τον εαυτό σας γίνετε βαθύτερη και ουσιαστικότερη. Η αυτοθυσία του εγώ, σας αλλάζει την αντίληψη και σας ανοίγει νέους ορίζοντες για την κατανόηση της ζωής σας και για την προσωπική σας εξέλιξή. Είστε οι ονειροπόλοι του Ζωδιακού με ανεξάντλητη ψυχική δύναμη και αυτό σας καθιστά ικανούς να κυριαρχήσετε τον εαυτό σας και να φτάσατε εκεί που θέλετε. Αγαπημένα παιδιά του Ποσειδώνα, όσο ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας να θυμάστε τις σοφές λέξεις του Πλάτωνα που μας είπε να επιδιώκουμε τη νίκη επί του εαυτού μας, καθώς αυτή είναι η πιο σημαντική και λαμπρή από όλες τις νίκες. Συνεχίστε να ακολουθείτε την έμφυτη διαίσθηση και σοφία σας και να είστε πάντα καλά!

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο Αέναο ταξίδι της Αυτογνωσίας!

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα