Ήλιος στους Διδύμους – Εγώ επικοινωνώ

ASTROTEAM GUEST
19/05/2023

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, μεταβλητό, θετικό. Κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Ερμής. Το σύμβολο του με τις δυο γραμμές όπως και το λατινικό νούμερο δυο, συμβολίζει τη διπλή φύση του ζωδίου, που μέσα αυτή εκφράζεται. Εγώ επικοινωνώ!

Από μικρή ηλικία έχει την ανάγκη να επικοινωνεί, να παρατηρεί και να μιλά εκφράζοντας έτσι τον εαυτό του μέσα από την αγάπη του να ρωτά, να μαθαίνει και να μεταδίδει την πληροφορία. Η διττότητα του χαρακτήρα του, επιτρέπει να ασχολείται ταυτόχρονα με δυο πράγματα, αφού αρέσκεται στην ποικιλία των πραγμάτων. Ζώδιο ευφυΐας και νοητικής δραστηριότητας. Σκέφτεται πολύ, χωρίς όμως να μπαίνει σε βάθος στα θέματα, που τον απασχολούν παραμένοντας στην επιφάνεια και στην ουσία της κατάστασης χωρίς να βασανίζεται βρίσκοντας έξυπνες λύσεις.Αυτό ίσως να είναι και το μυστικό της νεανικής του εμφάνισης ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία. Προσαρμοστικότητα είναι ακόμα ένα επίσης από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου των Δίδυμων έχοντας την ευελιξία να δέχεται την οποία αλλαγή, μπαίνοντας με ενθουσιασμό στην εξερεύνηση για το καινούργιο. Είναι το πιο κοινωνικό από όλα τα ζώδια, έξυπνος, γοητευτικός και ομιλητικός με το έμφυτο ταλέντο της διπλωματίας, υπάρχουν όμως και στιγμές λόγω της διπλής προσωπικότητας του, που μπορεί να είναι σιωπηλός και χαμένος στις σκέψεις του. Έχει την τάση να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά επίσης να έχει και πολλές ιδέες, που θα καταφέρει στο τέλος να υλοποιήσει με έξυπνο τρόπο πρακτικά.

Εκείνο που κυρίως αναζητά είναι να υπάρχει η εγκεφαλική επικοινωνία.

Αγαπά πολύ το διάβασμα, τα βιβλία και εκτιμά οτιδήποτε σχετίζεται με την γραφική ύλη. Αγαπά να ενημερώνεται και να μαζεύει πληροφορίες από διάφορες πηγές και να τις μεταδίδει χωρίς όμως να γνωρίζει πολλά και να μπαίνει σε βάθος, λειτουργώντας με πειθώ, καταφέρνοντας να κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι τελικά αυτά που λέει είναι σωστά και δομημένα. Το σίγουρο είναι ότι είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν Δίδυμο, γιατί διαθέτει ανεπτυγμένη την λεκτική ικανότητα και η σκέψη του τρέχει γρήγορα προβάλλοντας πολλά επιχειρήματα ακόμα και αν είναι ψεύτικα, προς απόδειξη. Αυτό που μπορεί να βασανίσει έναν Δίδυμο είναι ο ίδιος του ο εαυτός, αφού φτάνει σε σημείο να μην ξέρει τι πραγματικά θέλει. Αλλάζει εύκολα γνώμη και επιθυμίες, που στο τέλος δυσκολεύεται να καταλήξει. Αυτό τον ακολουθεί και στις σχέσεις του, αφού του είναι να συνδεθεί συναισθηματικά και η κάθε νέα σχέση αποτελεί και μια καινούργια εμπειρία. Εκείνο που κυρίως αναζητά είναι να υπάρχει η εγκεφαλική επικοινωνία. Όταν είναι σε μια σχέση, που έχει συνδεθεί συναισθηματικά και καταφέρει να είναι πιστός, θα συνεχίζει να φλερτάρει, πιο πολύ για να ζήση το παιχνίδι της στιγμής, χωρίς όμως να προχωρά παρακάτω. Αντιπαθεί την γκρίνια και τους ανθρώπους, που ακολουθούν την σταθερότητα, την ηρεμία και λατρεύει την διασκέδαση και την πολυκοσμία και για αυτό τον λόγο θέλει να βρίσκεται περισσότερο έξω σε κοσμικές εκδηλώσεις να διασκεδάζει.

Σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει ευαισθησία στο νευρικό σύστημα στο αναπνευστικό και στα χέρια.

Έχει πολλούς φίλους που εισπράττει την αγάπη τους. Μπορεί να ακούει τα προβλήματα των άλλων χωρίς όμως να εμπλέκεται συναισθηματικά και αποφεύγει να αναλύει τα δικά του συναισθήματα προτιμώντας το μονοπάτι της εκλογίκευσης. Δύσκολα θα δεις έναν Δίδυμο να χάνει την θετική του διάθεση, όταν μια σχέση τελειώνει είτε φιλική είτε συναισθηματική, αφού πιστεύει ότι κάτι καινούργιο και καλύτερο τον περιμένει.Μπορεί να θεωρηθεί και ζώδιο τυχερό στις σχέσεις του γενικά έχοντας την βοήθεια από το απέναντι του ζώδιο τον Τοξότη και τον κυβερνήτη Δια στον τομέα αυτό, που χαρίζει εύνοια. Δεν τον ενδιαφέρει το χρήμα γενικά σε φάση να αποταμιεύει όπως στην περίπτωση του Ταύρου, αλλά προτιμά να ξοδεύει όποτε και όταν το χρειαστεί. Επαγγελματικά του ταιριάζουν σίγουρα τα επαγγέλματα, που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία όπως δημοσιογραφία και διδασκαλία. Επίσης οδηγός λόγω του ότι μπορεί και κινείται συνέχεια, η και ξεναγός, αφού αγαπά τις ξένες γλώσσες και έχει και το ταλέντο να τις μαθαίνει εύκολα. Σαν γονιός του αρέσει να παίζει με τα παιδιά του και συνήθως συμπεριφέρεται σαν να ενήλικες διατηρώντας μια σχέση περισσότερο φιλική και ενθαρρύνοντας τα να έχουν την αυτονομία τους. Σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει ευαισθησία στο νευρικό σύστημα στο αναπνευστικό και στα χέρια.

Καρμικά το ζώδιο των Δίδυμων μπορεί να συνδέεται με καταστάσεις προδοσίας, απάτης, ψέματος και η πρόκληση τους σε αυτή την ζωή είναι να ανακαλύψουν την αλήθεια και να μείνουν πιστοί σε αυτή.

 

Από τον Λευτέρη Καρύδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα