ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 20/01 – 19/02 – Εγώ επαναστατώ, εγώ βρίσκω την αλήθεια

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
18/01/2022

Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ουρανός, οπότε ο Υδροχόος θεωρείται ζώδιο απρόβλεπτο, αρκετά αποστασιοποιημένο, που αγαπά την αλήθεια και την ελευθερία, για την οποία συχνά επαναστατεί όταν του την στερούν. Είναι ένα αέρινο ζώδιο που σκέφτεται πάρα πολύ, ζει στο νου του και έχει ανάγκη να μιλά για όλα όσα σκέφτεται και σχεδιάζει. Ανήκει στα σταθερά ζώδια, οπότε η σκέψη είναι συγκεντρωμένη.

Ο Υδροχόος είναι ο θεωρητικός αναμορφωτής, καθώς επεξεργάζεται τις ιδέες του με επιστημονική μορφή και θα παλέψει σθεναρά για να τις υπερασπίσει και να τις προωθήσει. Δεν τα πάει καλά με τις εξουσίες και πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Η μοναξιά είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Του αρέσει οτιδήποτε περίεργο, ό,τι έχει να κάνει με μεταφυσική και μεταφυσικά φαινόμενα, αποκρυφισμό, διαλογισμό, αστρολογία και πνευματικές ομάδες. Δεν του αρέσει η μονοτονία και θέλει εναλλαγές ακόμα και στα επαγγελματικά. Είναι παρά πολύ κοινωνικός, αλλά συνήθως έχει λίγους στενούς φίλους, δίνοντας μεγάλη σημασία στη φιλία.

Με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχουμε την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία, ελευθερία, να κάνουμε πρωτότυπα πράγματα, να σπάσουμε την μονοτονία και να ασχοληθούμε περισσότερο με τη μάζα και όχι με πράγματα για τον εαυτό μας.

Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου θα ευνοήσει τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Χρόνια σας πολλά!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα