ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 20/04 – 20/05 – Εγώ έχω!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
18/04/2022

Είναι το ζώδιο που επιθυμεί υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια, την αίσθηση των αξιών και της αγάπης για το όμορφο από τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη, ενώ το κίνητρό του είναι η αίσθηση! Σύμβολό του είναι φυσικά το ίδιο το ζώο, ένα ήσυχο και δυνατό ζώο που στέκεται αγέρωχο, ήρεμο στο λιβάδι, έχοντας τον έλεγχο του δικού του κόσμου που δε φοβάται τίποτα. Το σύνθημά του είναι «έχω», κρατώ και διατηρώ. Αφομοιώνει αργά, αλλά για πάντα και είναι το ζώδιο που πρώτα σκέφτεται και μετά δρα.

Ως ζώδιο της Αφροδίτης δίνει μαγνητισμό, ομορφιά καλαισθησία, καλλιτεχνικότητα και αίσθηση της αναλογίας και αρμονίας. Ζητούμενό του είναι να βρει τη γαλήνη και την ηρεμία και να τις κρατήσει για πάντα. Δεν του αρέσει η βιασύνη και αργεί να δημιουργήσει γνώμη για κάτι, δεν πρόκειται να κινηθεί αν δεν δημιουργήσει ασφαλείς συνθήκες και για αυτό θεωρείται το πιο αργό, αποφασισμένο και πεισματάρικο ζώδιο.

Έχουν ταλέντο στη διαχείριση των οικονομικών και στην ενασχόληση με τη γη και τη φύση. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που θέλει να κινείται μέσα στα πλαίσια και όρια που ο ίδιος έχει ορίσει, για αυτό και τώρα που ο πλανήτης των αλλαγών, Ουρανός, είναι στο ζώδιό του νιώθει μετέωρος. Εξάλλου και ως γνωστόν στους Ταύρους δεν αρέσουν οι αλλαγές και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε οτιδήποτε καινούργιο ή θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος για να νιώσουν ασφαλείς μέσα σε αυτές τις αλλαγές.

Το διάστημα λοιπόν της διέλευσης του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, η ενέργεια θα είναι πιο ήρεμη, σταθερή, θα κινούμαστε εκ του ασφαλούς, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις. Θα έρθουμε πιο κοντά στη φύση και θα ασχοληθούμε πιο πολύ με τα κεκτημένα μας, τις ασφάλειές μας, τις απολαύσεις μας αλλά και τα οικονομικά μας.

Η διέλευση αυτή ευνοεί τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και του νερού, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες.

Χρόνια σας Πολλά!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα