ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21/03 – 20/04 – Εγώ είμαι!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
20/03/2022

Στις 21/03 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού, τον μπροστάρη του ζωδιακού κύκλου, με Κυβερνήτη τον Θεό του πολέμου και της δράσης Άρη. Ένα ζώδιο παρορμητικό, που όσο εύκολα ενθουσιάζεται, τόσο εύκολα απογοητεύεται. Ένα ζώδιο αισιόδοξο, που του αρέσει η δράση, η εναλλαγή, η αρχηγία, οι προκλήσεις, ο κίνδυνος και το ρίσκο. Ο Κριός λειτουργεί σαν τον έφηβο που μόλις έχει αντιληφθεί τη ζωτική του δημιουργική ενέργεια. Για αυτό και πολλές φορές δείχνει μια αφέλεια στην καθημερινότητα του.

Του αρέσει να ξεκινά καινούργια πράγματα, έχοντας πολλές ιδέες αλλά επειδή είναι ανυπόμονος, δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες και βαριέται εύκολα. Του αρέσει η ένταση στη ζωή του και στις σχέσεις του, οπότε αν δεν την έχει θα τη δημιουργήσει και αν χάσει το ενδιαφέρον του για κάτι ή κουραστεί, απλά εγκαταλείπει για κάτι καινούργιο. Το ζώδιο του Κριού έχει έντονη και επιθετική σεξουαλικότητα, γρήγορα αντανακλαστικά, δυνατό μυαλό με γρήγορη και ξεκάθαρη σκέψη. Βέβαια του αρέσει να κάνει αυτό που θέλει, όταν το θέλει και δεν αφήνει κανένα να τον κατευθύνει.

Το διάστημα, λοιπόν, της διέλευσης του Ήλιου από το ζώδιο του Κριού, η ενέργεια θα είναι έντονη, παρορμητική, διεκδικητική, αρκετά δημιουργική και με έντονη σεξουαλικότητα. Η διέλευση αυτή ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους.

Χρόνια σας Πολλά!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα