ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 21/06: Εγώ Αισθάνομαι

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
21/06/2021

Το ζώδιο του Καρκίνου σκέφτεται και επικοινωνεί με το συναίσθημα του. Έχει μια παιδικότητα, δημιουργεί εύκολα εξαρτήσεις από το περιβάλλον του και έτσι νιώθει ασφαλής.
Είναι δεμένος με το παρελθόν του από το όποιο διατηρεί πολλές αναμνήσεις. Είναι το ζώδιο τις οικογένειας και για αυτό όταν ερωτεύεται σκέφτεται το γάμο, ενώ οι οικογένεια του είναι το βασίλειο του!
Του αρέσουν τα ταξίδια γιατί του αρέσει η εναλλαγή. Είναι ζώδιο κυκλοθυμικό γιατί όταν ο πλανήτης του η Σελήνη έχει τις διάφορες φάσεις της έτσι και ο Καρκίνος έχει διάφορες διαθέσεις.
Σαν παρορμητικό – υδάτινο ζώδιο, αντιλαμβάνεται τις διακυμάνσεις των ανθρώπων, νιώθει την συναισθηματική παγωμάρα και για αυτό γίνεται καλός ακροατής και μπορεί να προσφέρει ασφάλεια σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.
Αυτό είναι που μπορεί να τον κάνει ένα καλό ψυχολόγο που παίζει το ρόλο της ψυχικής τροφού.
Ο Συμβολισμός του Καρκίνου είναι ο κάβουρας που κουβαλά το σπίτι του στη πλάτη του, έτσι και οι Καρκίνοι δημιουργούν σπιτική ατμόσφαιρα και μια βάση όπου και αν ταξιδεύουν.
Το σπίτι είναι σημαντικό για τον Καρκίνο, είναι αυτό που έχει τις πρώτες αναμνήσεις και την μητέρα να του παρέχει τροφή και μια ζεστή αγκαλιά!
Ακόμη και μέσα στο σπίτι τους θα έχουν το δικό τους χώρο με προσωπικά αντικείμενα που θα μπορούν να απομονωθούν και να ονειροπολήσουν.
Έχουν πολύ καλή μνήμη για αυτό αν πληγωθούν ναι μεν συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν…

Χρόνια σας Πολλά!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα