ΉΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 23/09 – 22/10 – Εγώ Ισορροπώ

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
21/09/2021

Έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, για αυτό και του αρέσει η ομορφιά, η καλαισθησία και η αρμονία. Είναι ο Ήλιος που χρειάζεται την έγκριση των άλλων, είναι ανασφαλής. Ο Ζυγός είναι διανοούμενος (αέρας) και δραστήριος (παρορμητικό), κατανοεί την κοινωνία που ζει και προσπαθεί να βοηθήσει τις ανθρώπινες σχέσεις.
Είναι ο ειρηνοποιός του ζωδιακού, αλλά δεν είναι παθητικός. Πολλές φορές, ενώ γνωρίζει το σωστό, προτιμά να μην το υποστηρίξει ώστε να μη χαλάσει τις ισορροπίες. Απεχθάνεται τη βία και τις εντάσεις.
Βασίζονται στην εξυπνάδα και την διπλωματία τους για να κερδίσουν. Η αίσθηση του δικαίου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.
Οι Ζυγοί είναι, συνήθως, αρκετά ελκυστικοί και τους αρέσει να τεστάρουν τη γοητεία τους, φλερτάροντας συνέχεια. Όμως, ο ιδανικός έρωτας είναι κάτι πολύ σημαντικό, για αυτό και τον ψάχνουν σε όλη τους τη ζωή. Είναι άτομα συντροφικά και για αυτό κάνουν πολλές παραχωρήσεις σε μια σχέση.

Με τον Ήλιο λοιπόν στο Ζυγό, θα μας απασχολήσουν οι προσωπικές σχέσεις αλλά και οι επαγγελματικές συνεργασίες, ψάχνοντας να βρούμε τις ανάλογες ισορροπίες.

Χρόνια Πολλά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα