ΉΛΙΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ – Έλλειψη Αυτοπεποίθησης!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
09/05/2022

Από τις 12–17/05 ο Ήλιος, από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου, συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο, από τον Υδροχόο. Το εγώ (Ήλιος) συγκρούεται με το καθήκον (Κρόνος).

Αυτό το διάστημα περιορίζεται η δυνατότητα έκφρασής σου, υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και γενικότερα βγάζεις μια σκληρότητα. Σίγουρα θα προκύψουν δυσκολίες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι μέσα από αυτές ωριμάζεις και πατάς πιο γερά. Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από άλλες φορές, με αποτέλεσμα να περιορίζεις την προσωπική σου ζωή και το αίσθημα μοναξιάς να είναι έντονο.mΑυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα υπάρξει επιτυχία, απλώς μπορεί να καθυστερήσει. Θέλει προσοχή, υπομονή και αντοχή, γιατί όλο αυτό θα σε οδηγήσει σε μειωμένη ζωτικότητα και υπερκόπωση. Όμως με την ανάλογη πειθαρχία, στο τέλος θα ανταμειφθείς.

Η όψη επηρεάζει αρνητικά τον σταθερό σταυρό Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 22η έως 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα