Ήλιος/Ερμής/Ποσειδώνας vs Άρης – Μια Δονκιχώτικη αναμέτρηση

ASTROTEAM GUEST
07/03/2023

Από τις 12/3/2023 κορυφώνεται η ενέργεια του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, όψη που θα διαρκέσει έως τις 20/3/2023, συνεπικουρούμενη από τον Ήλιο και τον Ερμή.

Όψη δύσκολη και παραπλανητική, μιας και ο Άρης με την δύναμη του δόρατός του, θα παρασύρει στο διάβα του ό,τι βρει, ακόμα και τον λόγο, ενώ ο Ποσειδώνας θα προσπαθεί εις μάτην να γειώσει τις ουράνιες ενέργειες, με αποτέλεσμα να θολώνει τα νερά. Η χαρά των ιώσεων θα είναι η περίοδος αυτή, μιας και θα βρουν το ανοσοποιητικό πεσμένο και θα υπάρξει έξαρση, ιδιαιτέρως οι λοιμώξεις στο αναπνευστικό και οι αλλεργίες. Τα νεύρα θα είναι και πάλι ηλεκτρισμένα, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα εκρηκτικά ξεσπάσματα. Λόγια σκληρά και αιχμηρά μα και πράξεις βίαιες και απερίσκεπτες . Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι κάνουμε, ιδιαίτερα τα παιδιά και οι νέοι, διότι καραδοκεί ο κίνδυνος ατυχημάτων, ενώ σε ιατρικές εξετάσεις ή γνωματεύσεις, καλό είναι να παίρνουμε και δεύτερη γνώμη. Οι αντένες μας πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, διότι, ό,τι όμορφο, μεγαλειώδες, εξελικτικό και ρομαντικό ακούσουμε, είναι πολύ πιθανό να μας απογοητεύσει, αφού η περίοδος αυτή ευνοεί τα παραμύθια με δράκους.

Σκληρά και ψεύτικα λόγια θα ειπωθούν, ψεύτικα νέα θα μεταδοθούν, ψεύτικα νέα που θα αφορούν παιδιά και νέους ανθρώπους, ψέματα σαν χάδι με σφιγμένη την γροθιά.

 

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα