Ο ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 20/12/2021

ASTROTEAM GUEST
15/12/2021

Η όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Δία είναι από τις τυχερές όψεις που όλοι ευχόμαστε να μας επηρεάζει, γιατί αντιπροσωπεύει το “άγγιγμα” της τύχης. Η τυχερή και “γλυκιά” όψη δίνει εύνοια στον έρωτα, στα χρήματα, στα επαγγελματικά και γενικότερα στην καλή ζωή.

Με την όψη όλοι περιμένουμε μια αχτίδα φωτός στις υποθέσεις που μας απασχολούν, για να βρούμε λύσεις σε νομικά προβλήματα και να μας δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες, με οικονομικές προεκτάσεις.

Η αισιοδοξία είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε όλοι οι άνθρωποι τη δεδομένη περίοδο και αυτό το αίσθημα είναι το πολυτιμότερο που μπορούμε να νιώσουμε, για να αντιμετωπίσουμε με χαμόγελο το μέλλον. Η όψη διακρίνεται από δικαιοσύνη και καλό είναι για να εκτονωθεί η ενέργεια να σεβόμαστε τα κοινωνικά όρια, να είμαστε κοντά σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η όψη κορυφώνεται κοντά στην ημέρα των Χριστουγέννων, για να φέρει την ελπίδα και τη χαρά στη καρδιά και στη ζωή μας.

Η όψη επηρεάζει ιδιαίτερα τους Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες από την 24η – 29η μοίρα αυτών των ζωδίων, όλοι εσείς μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Επίσης, θα έχετε ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και επαγγελματικής επέκτασης. Ο Ήλιος φωτίζει τα όνειρά σας και ο Δίας τα πραγματοποιεί.

Επιπλέον, θα προσφέρει εύνοια στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο σας σε αυτά τα ζώδια και τους προσωπικούς σας πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη και Ερμή)

  • Το άγγιγμά της όψης στη Σελήνη σας θα φέρει συναισθηματική ηρεμία.
  • Το άγγιγμα της όψης στην Αφροδίτη σας θα φέρει έρωτα και δώρα.
  • Το άγγιγμά της όψης στον Άρη σας θα φέρει επαγγελματική επέκταση.
  • Το άγγιγμα της όψης στον Ερμή σας θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και πρόοδο.

Ο Δίας αντιπροσωπεύει την τύχη και την αισιοδοξία και όλοι μαζί να “παρασύρουμε” τις θετικές όψεις για να προσφέρουν τα μέγιστα!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα