ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 22/12 – 19/01/22 – Εγώ οργανώνω, εγώ ιεραρχώ!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
20/12/2021

Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Κρόνος και ανήκει στον παρορμητικό σταυρό. Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και του αρέσει να στηρίζεται στα πόδια του και στην αξία του. Πιστός στα «πρέπει» και στο καθήκον, είναι σε θέση να απαρνηθεί πολλά πράγματα για αυτά. Το σύμβολό του είναι η κατσίκα, που μπορεί να ανέβει στην πιο ψηλή κορυφή των βουνών, για να εστιάσει στο στόχο της.

Ο Αιγόκερως συμβολίζει την κοσμική εξουσία και θέλει να έχει δύναμη. Αγαπά την κοινωνική και επαγγελματική αποδοχή και αποζητά το σεβασμό και την εκτίμηση σε αυτά που κάνει. Θεωρούνται αρκετά αυστηροί στην κρίση τους αλλά και σκληροί άνθρωποι. Είναι αρκετά πρακτικοί και επιμελείς, τους αρέσει η εργασιακή ρουτίνα και θέλουν όλα να τα κάνουν τέλεια.

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ καλοί στο να χειρίζονται οικονομικά, ασφάλειες, επενδύσεις και ό,τι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία. Έχουν επιχειρηματικό ταλέντο, αλλά σε κάτι ήδη υπάρχον π.χ. (οικογενειακή επιχείρηση) και όχι σε κάτι καινούργιο. Επίσης, τους αρέσει η πολιτική και γενικότερα η εξουσία.

Συναισθηματικά έχουν μια αυτάρκεια, δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους και δύσκολα σε κάνουν φίλο ή δικό τους άνθρωπο.

Τώρα με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, τα θέματα που θα εστιάσουμε είναι τα επαγγελματικά μας, οργανώνοντας καλύτερα ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες για όσα κάναμε ή δεν κάναμε μέχρι τώρα, να εργαστούμε πιο σκληρά και πειθαρχημένα και βέβαια να έχουμε τον έλεγχο στα οικονομικά μας και σε αυτά που ξοδεύουμε, ώστε να μην κάνουμε απερίσκεπτα έξοδα.

Χρόνια σας πολλά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα